Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bursa BŞB, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükseldi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)

SALON: Şahin Başol
HAKEMLER: Abdullah Uyanık, Burak Pehlivan, Sadettin Baycan
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Ferda Yıldız, Mürüvvet Uca 17, Gülşah Çelebi, Saynur Tozlu 1, Dilek Dedeoğlu 2, Yağmur Bul 6, Betül Pehlivan 2, Sasha Goodlett 29, Gamze Zeren 9 
FERHATOĞLU EDREMİT BELEDİYESİ GÜRESPOR: Breanna Richardson 15, Revaziye Gönül Dönmez 12, Zilan Gülsüm, Deniz Şanlı 14, Aslı Sevinç 8, Yağmur Öztürk 7, Yasemin Güneş 3
1.PERİYOT: 14-17
DEVRE: 36-25
3.PERİYOT: 57-45

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u mağlup etmeyi başaran Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ligin bitimine 4 hafta kala Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselmeyi garantiledi.
Kadınlar Basketbol Ligi’nde bu sezon harikalar yaratan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, emeklerinin karşılığını aldı.
Ligde fırtına gibi esen sezon öncesinde düzenlenen Federasyon Kupası’nda final oynayarak iddiasını ortaya koyan Bursa ekibi, 26. hafta mücadelesinde sahasında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u 66-59 mağlup ederek daha önce bir çok kez kapısından döndüğü Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselmeyi başardı. Rakibiyle Şahin Başol Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen Bursa ekibi, elde ettiği sonuçla bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve bu sezonki başarısını da taçlandırmış oldu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!