Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bursa’da, tartıştığı 2 husumetlisini tüfekle öldürdü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BURSA’da, Orhan Aksu ve beraberindeki arkadaşı, aralarında husumet bulunan Levent K. (60) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Polis, olayın ardından kaçan Levent K.’yı kısa sürede yakaladı.

Olay, saat 20.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Dumlupınar Mahallesi Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Levent K., 10 V 0672 plakalı otomobiliyle geldiği caddede, Orhan Aksu ve beraberindeki kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ile karşılaştı. Grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Levent K., aracından aldığı pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Orhan Aksu ve beraberindeki kişi, kanlar içinde yere yığıldı. Levent K. ise tüfeği bırakarak, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Orhan Aksu ve beraberindeki kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. 2 kişinin cesedi, Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan Levent K.’yı kısa sürede yakaladı. Şüphelinin, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemleri devam ediyor.

Görüntü Dökümü
——————————
-Olay yerinden detaylar
-Olay yeri inceleme ekiplerinden detaylar
-Genel detaylar

Haber: Muammer İRTEM-İsmail Hakkı SEYMEN-Kamera: Derya EVREN/BURSA, (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!