Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bursaspor tecrübe kazandıkça direnci arttı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)

Genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile mücadele veren Bursaspor, oyuncularının deneyim kazanmasıyla daha fazla direnç göstermeye başladı.
TFF 1’inci Lig ekiplerinden Bursaspor, devreyi 27 puan ile noktalarken birçok mücadelede de öne geçmesine karşın, üstünlüğünü koruyamadı. Geride kalan 17 karşılaşmada 13 kez ilk golü kaydeden Bursa temsilcisi, bu mücadelelerin 6’sında puanlar kaybetti.
Bu sezon genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadro ile ter döken Bursa ekibinin, puan kayıplarının önemli kısmı ilk 10 haftalık periyotta gelirken; maçlar ilerledikçe tecrübe kazanan ve istikrara kavuşan ekip, devrenin son haftalarına doğru ise skor avantajlarını galibiyete çevirmesini bildi.
Öne geçtiği mücadelelerin 7’sini kazanan Bursaspor, 2 kez de berabere kaldı. Böylelikle 23 puanı hanesine yazdıran Bursa ekibi, 4 karşılaşmada ise sahadan mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlılar, ilk yarı boyunca sadece 4 kez ilk golü kalesinde gördü. Bu mücadelelerinin de ikisini kaybeden Bursa ekibi, birer galibiyet ve beraberlik elde etti.
Ligde son 5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Bursaspor, 4 kez de galibiyete ulaşarak ligin son 5 haftalık diliminde en başarılı ekiplerden biri oldu.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!