Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çankırı’da bir köy karantinaya alındı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramazın SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI’nın Orta ilçesine bağlı Dodurga köyü, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alındı.
Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Dodurga köyü, son zamanlarda artan koronavirüs vakaları sonrası karantinaya alındı. Orta Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “İlçemize bağlı Dodurga Köyü’nde Koronavirüs pozitif vakaların yoğunlaşması nedeniyle halk sağlığının korunması ve salgının kontrol altına alınması amacıyla Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27’nci ve 72’nci maddeleri kapsamında 28/03/2021 saat 20.00’den itibaren Dodurga Köyü’nde Karantina uygulanmasına başlanmasına ve kurul tarafından yapılacak ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina uygulamasına devam edilerek, istisnai durumlar haricinde köye giriş ve çıkışların kapatılmasına, gerekli tüm güvenlik ve sağlık tedbirlerinin alınarak uygulanmasına oybirliği ile karar verilmiştir” denildi.

office 2013

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!