Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çekmeköy’de pizzacıdan para çalan kişiyi, çalışan böyle kovaladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Çağlar TINBEK/İSTANBUL (DHA)- ÇEKMEKÖY’de pizzacının kasasından para çalan bir kişi işyerinin çalışanı tarafından yakalanıp, polise teslim edildi. Şüphelinin pizzacıya gelip, parayı çaldıktan sonra kaçması ve iş yeri çalışanı tarafından motorla peşinden giderek yakalayıp polise teslim etme anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, 16 Haziran Çarşamba günü saat 19.30’da Çekmeköy’de bulunan bir pizzacıda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; H.İ.Ü., (37)  Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde üzerinde pizzacının önüne geldi. Dükkândan içeriye giren H.İ.Ü. kasada bulunan 130 lirayı çalarak kaçmaya başladı. Bu sırada işyeri çalışanı bir kişi kasadan para çalan şüphelinin kaçtığı yöne doğru motoruyla, H.İ.Ü.’nün peşine takıldı. İşyeri çalışanı, cadde üzerinde bir süre hırsızı kovaladıktan sonra yakaladı. H.İ.Ü. yakaladıktan sonra polise haber veren işyeri çalışanları gelen ekiplere teslim etti.
H.İ.Ü., “Hırsızlık” başta olmak üzere 21 suç kaydı bulunduğu tespit edilirken, polisteki işlemleri tamamlanan adliyeye sevk edildi. H.İ.Ü. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
FOTOĞRAF
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!