Reklam Alanı
Reklam Alanı

Cep telefonu çalınan Enes’e, telefon ve saat hediye edildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA) – AKSARAY’da kısıtlama saatinden elektrikli bisikletiyle arkadaşının yanına giderken cep telefonu kapkaç yöntemiyle çalınan Enes Soyak’a (16) Belediye Başkanı Evren Dinçer, cep telefonu ile saat hediye etti.
Olay, 3 Mart tarihinde Hamidiye Mahallesi 765 Sokak’ta meydana geldi. Enes Soyak, elektrikli bisikletiyle arkadaşının yanına gitmek isterken, yanına yaklaşan 1’i kadın 2 kişi elindeki cep telefonunu alıp kaçtı. Enes Soyak bağırarak çevresinden yardım istedi. Bu sırada bölgede görev yapan ve durumu fark eden trafik polisi, şüphelileri yakalamak için kapkaççıların peşinden koştu. Ancak şüpheliler bulunamadı. Telefonu çalındığı için panikleyen Enes Soyak, polise şüphelilerin eşkalini tarif etti. Enes Soyak bu sırada polislere ”Telefonum ne zaman bulunur?  Babama mahcup olurum. Bugün bulunur mu?” diye sordu. 
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan Enes Soyak ve ailesini ziyaret etti. Başkan Dinçer, “Sosyal medyadan telefonun çalındığını görünce biz de üzüldük. Üzüntüsünü bir nebze azaltmak için, Enes’e telefon ile akıllı saat hediye ediyoruz. Burada senden tek şartımız var. Derslerine de çalışacaksın” dedi.
Baba Erol Soyak ise, “Çarşıya giden oğlumun telefonunu gasp etmişler. Başkanımız olayı sosyal medyada duyunca bizi ziyaret etti. Oğluma akıllı saat ile telefon hediye ettiler. Bir nebze de olsa acımızı hafifletti. Ben fırında asgari ücretle çalışan bir işçiyim. Telefonu alalı birkaç gün olmuştu. Birde telefonu taksitle almıştım. Birkaç gün sonra ilk taksidini yatıracağım. Başkanımızdan Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!