Reklam Alanı
Reklam Alanı

CHP’li 20 milletvekili, Şanlıurfa’da

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)- CHP, 20 milletvekilinden oluşan heyetle Şanlıurfa’ya geldi. Heyette yer alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “2014 yılından bu yana tarımsal sulamada elektrik faturaları yüzde 267 oranında zamlandı” dedi.
CHP’li 20 milletvekilinden oluşan heyet iki günlük ziyaret için Şanlıurfa’ya geldi. CHP heyeti; çiftçi, esnaf ve vatandaşın sorunlarını sahada tespit edip hazırladıkları raporu CHP Genel Başkanı Kemal Klıçdaroğlu’na sunacak. İlk olarak CHP il başkanlığında toplantı düzenleyen heyet adına konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 2014 yılından bu yana tarımsal sulamada elektrik faturalarının yüzde 267 oranında zamlandığını belirterek, “iktidarın verdiği sözü hatırlatmak için buradayız. Çiftçinin en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde su yok. Şanlıurfa’da, Mardin’de elektrik kesilen çiftçilerimiz oldu. Çiftçilerimizin desteklemelerine hukuksuzca el konuldu. Tarlaların sulamaya en çok ihtiyacı olduğu zamanda çiftçimiz yapayalnız kaldı” dedi.
CHP milletvekillerinden oluşan heyet Akçakale, Ceylanpınar ve Viranşehir ilçelerinde çiftçi, esnaf ve meslek odalarının temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacak.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!