Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çin ilk ‘panda treni’ pandaların vatanını keşfetmek isteyenleri bekliyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Çin’in Sichuan eyaleti, panda temalı bir turizm trenini yerli ve yabancı turistlerin kullanımı için hazırladı. Çin’in güneybatısındaki dev pandaların memleketi olan Chengdu bölgesinde yol alacak olan tren, Sichuan’ın dağlarında nehirlerinde, Yangtze Nehri’nin Üç Vadi bölgesinde sefere çıkarak Güneydoğu Çin’in gizemli güzelliklerini keşfetmesini sağlayacak.
 
Mobil bir otel olmayı hedefleyen 252 koltuklu tren, yumuşak ve sert uyuyanlar için özel odalara sahip. Bir restoran vagonu da olan tren, konforlu ve şık mobilyalar, güvenli ve akıllı kilit sistemi, banyo sistemi ve 5G bağlantısı ile trenin yolcular için etkileyici bir yolculuk sağlayacak şekilde ayarlandığını söyledi. Çin Demiryolu Chengdu Group tarafından hazırlanan tren, yoksulluğu azaltma çabalarına yardımcı olmak için geçtiği yerlerden aldığı yerel spesiyalleri de konuklarına ikram edecek.
 
Çin’in ilk “Panda Treni” adı verilen turistik treninin modernizasyonu ve dönüşümü, İlkbahar Bayramı’nın ilk seyahat günü olan 28 Ocak Perşembe günü başarıyla tamamlandı. Trende “Pandanın evi”, “Pandanın kulübesi”, “Pandanın restoranı” ve “Pandanın cenneti” gibi tematik vagonlar da bulunuyor.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

Kaynak: Hibya Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!