Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çöpte bulduğu Türk bayrağını öpüp, çöp kamyonunun önüne astı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MANİSA’nın Yunusemre ilçesinde temizlik işçisi Cengiz Karabiber (44), çöp konteynerinde bulduğu Türk bayrağını öpüp, alnına götürdükten sonra çöp kamyonunun önüne astı. Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Karabiber, “Bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından almış. Bu bayrak için Çanakkale’de, Sakarya’da ve Dumlupınar’da şehitler verdik. Şehitlerimizi hiçe sayarak, bu bayrağı atanlar da inşallah bizi duyar ve duyarlı olur” dedi.

Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli temizlik işçisi Cengiz Karabiber, Tekstilciler Sitesi içerisindeki çöp konteynerini boşalttığı sırada, Türk bayrağı olduğunu fark etti. Çöpten çıkardığı bayrağı temizledikten sonra öperek alnına götüren Karabiber, daha sonra görev yaptığı çöp kamyonunun önüne astı. Karabiber’in bayrak sevgisi, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, çok sayıda beğeni aldı.

‘BU BAYRAK İÇİN ŞEHİTLER VERDİK’

Evli ve 1 çocuk babası Cengiz Karabiber, “Temizlik yaptığım sırada bayrağımızı gördüm. Kutsal simgemiz olan bayrağımızı silkeledikten sonra görev yaptığım kamyonumun önüne astım. Milletimizden duyarlı olmasını istiyorum. Sonuçta bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından almış. Bu bayrak için Çanakkale’de, Sakarya’da ve Dumlupınar’da şehitler verdik. Şehitlerimizi hiçe sayarak, bu bayrağı atanlarda inşallah bizi duyar ve duyarlı olur” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Çöp kamyonunun, bayrağın bulunduğu konteynerine gelişi
-Konteynerin temizlenmesi
-Cengiz Karabiber’den detay
-Cengiz Karabiber, bayrağı öpüp alnına koyması detayı
-Cengiz Karabiber’in konuşması
-Sosyal medyada paylaşılan görüntü

Haber-Kamera: Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!