Reklam Alanı
Reklam Alanı

CPT Uğur Kara: Online egzersizlerle evde zayıflamak mümkün

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA)- Son dönemlerde pandemiden tedirgin olan insanların, alınan önlemlere rağmen spor salonunda egzersiz yapmaya tereddüt ettiğine dikkat çeken CPT Uğur Kara, online egzersizlerle de evde zayıflamanın mümkün olduğunu söyledi.

Kocaeli Üniversitesi Antrenörlük bölümü mezunu olan CPT Uğur Kara, birebir ve online görüntülü egzersiz sistemleri ile sağlıklı yaşam danışmanlığı yapıyor. Evde kişiye özel egzersiz programları hazırlayan Kara, “Pandemi nedeniyle salona gidemeyen danışanlar, görüntülü dersleri tercih ediyor. Salona gelmeden evde yapılan spor, korona virüsün yayılma riskini de önlüyor” diye konuştu.

“HIZLI SONUÇLAR ALABİLİYORUZ”

Son dönemlerde pandemiden tedirgin olan insanların, alınan önlemlere rağmen spor salonunda egzersiz yapmaya tereddüt ettiğine dikkat çeken CPT Uğur Kara, “Sporun her koşulda hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olması için teknolojiden faydalanarak yeni normale en iyi şekilde hazırlandık. Görüntülü dersler ile online olarak öğrencilerimizin evine konuk olduk. Başladığımız ilk andan itibaren yoğun talep gören bu sistem sayesinde öğrencilerimiz ile çok hızlı ve harika sonuçlar almaya başladık” dedi.   

ALET KULLANMAYA GEREK YOK!

Reklam Alanı

CPT Uğur Kara, yaz dönemine 3 ay kala online görüntülü egzersizler ile kilo kontrolü sağlayarak plaj vücudu görünümüne kavuşmanın mümkün olduğunu ifade etti.

Hiçbir alet kullanmadan evde görüntülü egzersiz sistemi ile sağlıklı bir şekilde kilo vermenin kolay hale geldiğine dikkat çeken Kara, “İstedikten sonra fit olmak mümkün. Online dersler sayesinde danışanlarımız arasında bir bağ oluşuyor. Kişiye özel hazırladığım programların ilgi görmesinden oldukça mutluyum” ifadelerini kullandı.

Kara, sosyal medya hesaplarında #ugurkaraile90günailesi, #bahanedenuzak etiketleriyle danışanlarını 3 ayda fit ve sağlıklı bir yaşama davet ettiğini duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!