Reklam Alanı
Reklam Alanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gündeme ilişkin önemli açıklamalar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında yeni anayasa çalışmaları, salgında normalleşme, terör örgütleriyle mücadele ve ekonomideki gelişmelere ilişkin soruları cevaplıyor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

-Bakanımız kısa bir süre sonra açıklamayı yapacak. Şu tarihten itibaren şu şu şartlarda sosyal mesafeye dikkat edildiği takdirde maskeyi çıkarabiliriz.

-Anayasa çalışmasını yapan ekiple değerlendirmesini 128 madde üzerinde yapacağız. Ardından Devlet Bey’le değerlendireceğiz.

– Anayasa Bilim Kurulu oluşturmanın gayreti içinde olduk. Bu konuyla ilgili olarak da en geniş uzlaşıyı sağlayalım istiyoruz.

-(Biden ile görüşme) Özellikle ön hazırlıklarımızı yaptık yapıyoruz. Kendisi ile yapacağımız görüşmede ABD ilişkileri neden gerilim safhasında bunu soracağız. Sizden önce demokratlarla çalıştık böyle bir görünüm olmadı diyeceğiz. Bu gerilimin sebebi sözde Ermeni soykırımı artık bıktık ya. Bütün işin bitti de Ermenilerin avukatlığına sen mi soyunuyorsun?

Reklam Alanı

-Sözde soykırım olarak atacaksın önümüze, bundan sonra karar vereceksin. Senden önce yönetenler senin kadar bilmiyor muydu? Ama bunu kullanmadılar. Cumhuriyetçi de kullanmadı Demokrat da kullanmadı.

– (ABD) müttefikimiz ise bu müttefik bizim mi yanımızda yer alacak teröristlerin mi yanında yer alacak? Maalesef teröristlerin yanında yer alıyorlar.

-(ABD’nin PYD’ye desteği) Biden döneminde de bu destekler devam ediyor. Devam edecek. ABD’den bir yayın kuruluşu geldi. Onlara anlattım. Adamlar hak veriyorlar.

-(yeni petrol ve doğalgaz keşfi) Allah nasip ederse Cuma günü Zonguldak’ta açıklayacağız.

-(Mısır’la normalleşme) Görüşmelerimiz genişleyerek devam ediyor. Bakanlarımızın görüşmelerinde herhangi bir sıkıntısı söz konusu değil.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!