Reklam Alanı
Reklam Alanı

Decentraland’in Türünün Tek Örneği Metaverse Müzik Festivali Başlıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Decentraland, Deadmau5 ve Paris Hilton gibi 80’den fazla sanatçının yer aldığı bir metaverse müzik festivali düzenliyor. 21 Ekim’de başlayacak olan festival 4 gün sürecek. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereum blokzincirinde yer alan merkeziyetsiz bir metaverse projesi olan Decentraland, türünün tek örneği bir müzik festivali düzenliyor. Festivalde Paris Hilton ve 3LAU gibi NFT alanına yön veren isimler de yer alacak.

Festivalde VIP alanlar, NFT dükkanları ve ilginç bir şekilde portatif tuvaletler de bulunuyor. Decentraland’den Sam Hamilton konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bu, sanal sosyal dünyada müzik ve kültürün bir kutlaması, aynı zamanda metaverse’in yaratıcı insanlar için uygun, karşı konulmaz ve karlı bir alan olarak geldiğinin bir kabulü.”

İskoç şarkıcı ve söz yazarı Nina Nesbitt, pandemi nedeniyle uluslararası tura çıkamadığını ve gerçek hayata dönüş başlarken bu tür bir teklifin çekici göründüğünü söylüyor:

“Şu anda uluslararası tur yapamıyorum ve bu bana performans gösterebileceğim ve hayran kitlemle bağlantı kurabileceğim başka yollar düşündürdü… Bunun gerçekten ilginç bir yol olduğunu düşündüm ve oldukça yeni ve pop dünyasında daha önce pek yapılmamış bir şey bu yüzden denemek istedim.”

Reklam Alanı

Bilindiği gibi metaverse (sanal dünya) kavramı, pandemi ile birlikte diğerleri ile bağlantı kurmak ve eğlenmek isteyen insanlar arasında oldukça popüler hale gelmişti. 

Kaynak: Coinkolik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!