Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dede Korkut kılığına girip, bayram harçlığı dağıttı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat SÖYLEMEZ/BAYBURT, (DHA)- BAYBURT’ta ‘Dede Korkut’u canlandıran üniversitesi öğrencisi Samet Erdaş, sokak sokak dolaşarak çocuklara şeker ve bayram harçlığı hediye etti.
Türk destanı ‘Dede Korkut’, 2018 yılında UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültür Mirası Temsili Listesi’ne oy birliğiyle kabul edildi. Türk dünyasının yüzlerce yıllık kültürel kimliğinin taşıyıcısı ve ortak mirası olan ‘Dede Korkut’ destan, masal ve müzik geleneği ülke genelinde yaşatılıyor. Masat köyünde de türbesi bulunan Dede Korkut karakterini canlandıran üniversite öğrencisi Samet Erdaş, sokak sokak dolaşarak çocuklara şeker ve bayram harçlığı dağıttı.
‘KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM’
Böyle bir projede olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Samet Erdaş, “Bugün çocuklarımızla beraber Bayburt’a atfedilmiş Dede Korkut karakterini canlandırdık. Çocuklarımıza bayram şekeri dağıttık. Bayram harçlıklarımızı kendilerine takdim ettik, gerçekten böyle bir projede olduğumuz için kendimizi çok mutlu ve şanslı hissediyoruz, herkesin bayramı kutlu olsun” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!