Reklam Alanı
Reklam Alanı

Demir Grup Sivasspor’da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları başladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

SİVAS, (DHA) – Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’in 7’nci haftasında VavaCars Fatih Karagümrük oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Süper Lig’de dün Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşan ve rakibini 1-0 mağlup eden Demir Grup Sivasspor, ara vermeden VavaCars Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp bayşanslı güvenilir mi tesislerinde saat 13.30’da başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, yenileme çalışması yaparken diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle idmana başladı. Ardından 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip, son bölümde ise dar alan pas çalışması ile çift kale maç yaptı. Takım yarın yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına devam edecek.
Demir Grup Sivasspor ile VavaCars Fatih Karagümrük 25 Eylül Cumartesi günü saat 13.30’da Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşılaşacak. 
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Antrenmandan görüntüler
(FOTOĞRAFLI)

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!