Reklam Alanı
Reklam Alanı

Denizli’deki orman yangını mangaldan çıkmış

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ’nin Çardak ilçesindeki ormanlık alanda başlayan yangının, mangal yakılırken çıktığı belirlendi. Yangınla ilgili gözaltına alınan 15 yaşlarındaki  3 çocuk, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Hayriye ve Beylerli mahalleleri arasında bulunan ormanlık alanda dün çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek kısa sürede yayıldı. Sarp arazideki yangına Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar Orman Bölge müdürlüklerine bağlı 25 arazöz, 80 orman işçisi ve 3 dozer ile Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 8 itfaiye aracı ile 15 personel müdahale etti. Yangın söndürme çalışmalarına havadan da 3 helikopterle müdahale edildi. Kontrol altına alınarak söndürülen yangında, 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan inceleme de yangının mangal yakılması sonucu çıktığı tespit edildi. Olayla ilgili  gözaltına alınan 15 yaşlarındaki  K.V., R.M.K. ile  Y.S. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!