Reklam Alanı
Reklam Alanı

DEPREM OLDU! 5,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bingöl’ün Kiğı ilçesinde, Richter ölçeğine göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 11,55 kilometre derinlikte meydana gelen deprem; Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Erzurum ve Elazığ’ın yanı sıra birçok ilden hissedildi. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Bingöl’de meydana gelen depremle ilgili “Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır” dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD), saat 21.28’de merkez üssü Bingöl’ün Kiğı ilçesi olan 5.2 büyüklüğünde, 11,55 kilometre derinlikte deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, ilk belirlemelere göre Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Erzurum ve Elazığ’ın yanı sıra bir çok ilden de hissedildi. 

KANDİLLİ: 5.3

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden gelen bilgilere göre ise saat 21.28’de meydana gelen depremin merkez üssünün, Elazığ’ın Karakoçan ilçesi olduğu ve büyüklüğünün de 5.3 olarak ölçüldüğü bildirildi. Depremin ardından, artçı sarsıntıların ise devam ettiği öğrenildi. 

Öte yandan, şu ana kadar herhangi olumsuz durumun yaşanmadığı öğrenildi.

Reklam Alanı

İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇATAKLI’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü Çataklı, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Bingöl – Kiğı’da saat 21.28’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Ekiplerin mahallinde tarama çalışması devam ediyor. Ayrıntılı bilgi ayrıca verilecektir. Geçmiş olsun” ifadelerini kaydetti.

ICISLERI BAKANLIK SOZCUSU CATAKLI, BINGOL DEPREMIYLE ILGILI HER HANGI BIR OLUMSUZ IHBARIN ULASMADIGINI ACIKLADI. FOTO-ANKARA-DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!