Reklam Alanı
Reklam Alanı

Devlet korumasında yetişen 890 kişi, kamu kurum ve kuruluşlarına atandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gökhan CEYLAN- Onur CAN KANKAL/ANKARA, (DHA)- TÜRKİYE’nin çeşitli illerinde devlet korumasında yetişen 890 kişi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın katıldığı törenle kamu kurum ve kuruluşlarına atandı.
Devlet korumasından yararlanan 890 kişinin kamu kurum ve kuruşlarına atanması için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konferans salonunda tören düzenlendi. Törende konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye’de 23 milyon civarında çocuk olduğunu belirterek, ülkenin geleceğinin gençler ve çocuklar üzerinden şekilleneceğini söyledi. 
İçinde yaşanılan dünyanın kolay olmadığını, herkesin ayrı ayrı zor bir hikayesi olabileceğini kaydeden Yanık, “Ama bu zorluklar hiçbirimizi yıldırmayacak, hiçbirimizi pes ettirmeyecek. Kendi hikayemizi kendi gücümüzle Allah’ın bizi koruyacağı inancıyla yazmaya devam edeceğiz. Sizler, bu hikayeyi zaten yazmaya başladınız. Bundan sonra da kararlılıkla, inançla, kuvvetle hikayenizi güzel yazmaya devam edin. Sizleri seviyoruz ve sizlerden çok umutluyuz. Bu dünyayı güzelleştirecek olan sizlersiniz. Çünkü, dünyayı iyileştiren veya kötüleştiren aslında insandır. Biz nasıl davranırsak, yaşadığımız dünya o hale gelecek. O yüzden hepimiz iyileştirmekle mükellefiz. Çevrenizden başlayarak bütün dünyaya bir iyilik manifestosu sunmanızı, bir iyilik sözü yükseltmenizi bekliyor ve buna inanıyorum. Hepinizin yolu, bahtı açık olsun, hepinizin ömrü uzun olsun. Yaptınız işi iyi yapın, işinize dört elle sarılın” dedi.
Konuşmaların ardından Bakan Yanık ve hak sahipleri, atama kurası için butona bastı. Devlet korumasında yetişen 890 kişi, kura ile kamu kurum ve kuruluşlarına atandı. Törende aldıkları atama haberleriyle mutluluk yaşayan gençler, sevinçleri Bakan Yanık ile paylaştı.
Törende ataması yapılan kişiler, çok sevinçli ve heyecanlı olduklarını belirterek, atamalarının gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!