Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA DIŞ -Cenevre’de Kıbrıs zirvesi: Bakan Çavuşoğlu, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İsviçre, (DHA)- Cenevre’deki 5+1 formatındaki Kıbrıs konulu gayriresmi konferansa katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.

Birleşmiş Milletler (BM) öncülüğünde, Kıbrıslı taraflar ve garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan ve İngiltere’nin de katılımıyla 5+1 formatındaki Kıbrıs konulu gayriresmi konferans İsviçre’nin Cenevre kentinde sürüyor. Konferansta Türkiye’yi temsil eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cenevre’deki ikinci gün temasları kapsamında BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.  BM Genel sekreteri Guterres, düzenlenen konferans öncesi BM Cenevre Ofisi’ne giriş yapan ülke temsilcileri aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından Guterres’in başkanlığında ilk toplantı başladı. Toplantıya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias katılıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————
-Heyetlerin binaya girişi
-Aile fotoğrafı
-Toplantıdan görüntü
-Çavuşoğlu, Guterres görüşmesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!