Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA DIŞ – Ekvator’da valizin içinden streçe sarılı 185 yavru kaplumbağa çıktı

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Ekvator, (DHA) – Ekvator Galapagos Havalimanı’nda valizin özel bölmesinde streçe sarılı halde nesli tükenmekte olan 185 yavru Galapagos kaplumbağası ele geçirildi.

Ekvador’da meşhur Galapagos Adası’ndaki Galapagos Havalimanı’nda gümrük ekipleri tarafından açılan valiz görenleri şaşırttı. Valiz içindeki özel bölmeden hediyelik eşya gibi gösterilen ve streçe sarılı halde nesli tükenmekte olan 185 yavru Galapagos kaplumbağası çıktı. Kaplumbağaların 10 tanesinin ise valizin içinde öldüğü ifade edildi.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Havaalanı Müdürü Jorge Rosillo, kaplumbağaların ‘tür kaçakçılığı’ için Ekvador anakarasındaki Guayaquil Havalimanı’na gönderilmesinin planlandığı ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Rosillo, Galapagos Adaları’ndan gelen bazı kaplumbağa türlerinin Asya pazarında ilgi gördüğünü belirtti. Hayatta kalan kaplumbağalar Galapagos Milli Parkı’nda görevli ekibe teslim edildiği kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————
– Bavuldan çıkan yavru kaplumbağalardan görüntüler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!