Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA DIŞ- New York’ta aşı merkezindeki yoğunluk kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ABD, (DHA)- ABD’nin New York kentinde Javits aşı merkezindeki yoğunluk kameraya yansıdı. Kentte 100 bininci aşının da gerçekleştirildiği ifade edildi.

ABD’nin New York kentindeki pandemiyle mücadele kapsamında başlattığı aşılama programı çerçevesinde aşılamaya devam ederken, kentteki Javits aşı merkezindeki yoğunluk kameralara yansıdı.  Javits aşı merkezi günde ortalama 8 bin aşının yapıldığı o anları paylaştı. Hızlandırılmış görüntüde, çok sayıda kişinin aşı olmak için sıra beklediği görüldü. Javits aşı merkezi tarafından yapılan açıklamada, dün toplamda 100 bin kişiye aşı yapıldığı açıklandı. 

ÜLKEDE KORONAVİRÜS BİLANÇOSU

Öte yandan, ABD’de koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1965 artarak 516 bin 625’e çıktı. Toplam vaka sayısı 28 milyon 720 bin 113’e ulaştı. Johns Hopkins Üniversitesi kayıtlarına göre, ülkede virüs tespit edilenlerin sayısı son 24 saatte 55 bin 509 artarak 28 milyon 720 bin 113’e çıktı.Ülkede salgın nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise 1965 artarak 516 bin 625’e yükseldi. 

EN FAZLA VAKA VE ÖLÜM KALİFORNİYA’DA

Kaliforniya eyaleti 3 milyon 577 bini aşkın vakayla ülkede ilk sırada yer alırken, burayı 2 milyon 668 bini aşkın vakayla Teksas ve 1 milyon 918 binden fazla vakayla Florida izliyor. ABD genelinde Kovid-19 kaynaklı 52 bin 798 can kaybıyla da Kaliforniya önde giderken, onu 47 bin 818 ile New York ve 44 bin 186 ile Teksas takip ettiği ifade edildi. 

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
————————-
-Aşı merkezinden görüntü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!