Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA DIŞ – Rus avcı uçağı Pasifik Okyanusu üzerinde ABD’nin keşif uçağına önleme yaptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 Rusya, (DHA)- Rusya Savunma Bakanlığı’na bağlı Ulusal Savunma İdare Merkezi, Rus MiG-31 avcı uçağının Pasifik Okyanusu üzerinde seyreden ABD’ye ait RC-135 keşif uçağına önleme yaptığını bildirdi.

Rusya Savunma Bakanlığı’na bağlı Ulusal Savunma İdare Merkezi, Rus MiG-31 avcı uçağının Kamchatka Yarımadası’nın güney kıyısı boyunca Pasifik Okyanusu üzerinde seyreden ABD’ye ait RC-135 keşif uçağına önleme yaptığını duyurdu. Ulusal Savunma İdare Merkezi’nin açıklamasında “Hava hedefinin tanımlanması ve Rusya sınırlarının ihlal edilmesinin önüne geçilmesi için Doğu Askeri Bölgesi’ndeki nöbetçi hava savunma birliklerinden bir MiG-31 avcı uçağı havalandırıldı” denildi. Rus savaş uçağının uçuşunun, hava sahasının kullanımına ilişkin uluslararası kurallara bağlı olarak gerçekleştirildiği ve ABD keşif uçağını Rusya sınırından döndürdükten sonra uçağın güvenli bir şekilde havaalanına döndüğü ifade edildi.

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————
-Havadan uçağın görüntüsü

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!