Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA DIŞ- Rusya’da banka 74 yaşında hasta kadını ‘sedye ile’ bloke olan kartının şifresini almaya zorladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Rusya, (DHA)- Rusya’da emekli kartının şifresi bloke olan 74 yaşındaki kadından şahsi olarak bankaya gelmesi istendi. Kalça kemiğinde kırık olan ve yürüyemeyen kadın, işlemlerinin yapılması için sedyeyle bankaya getirildi. O anlar kameralara yansıdı.

Olay, Rusya’nın Engels kentinde meydana geldi. Emekli kartı şifresi bloke olan 74 yaşındaki bir kadın, kartın tekrar açılması için gerekli işlemleri yapmak üzere bankaya çağırıldı. Kalça kemiğinde kırık olan ve yürüyemeyen kadın, bankaya gelemeyeceğini ifade etti. Ancak banka çalışanları kadının şahsi olarak gelmesi gerektiğini söyledi. Yaşlı kadın, sedyeyle bankaya getirildi.

DAMADI SEDYEYLE GETİRDİ

Kimliği açıklanmayan kadının damadı, kadını sedyeye yatırarak bankaya taşıdı. Görüntülerde, kadının veznedarın önünde sedyede yattığı, banka çalışanlarının ise gerekli işlemleri yapmak üzere kadının fotoğrafını çektiği görüldü. Yerel medyaya konuşan yaşlı kadın, “Uzun zamandır böyle barbar bir tavırla karşılaşmamıştım. Yürüyemeyen bir insanı bankaya çağırıyorlar. Bu belgeler bu kadar gerekliyse çalışanların bu insanların evine giderek işlemleri yapması gerekiyor” diyerek tepki gösterdi.

Görüntü Dökümü
——————————-
-Sedyeyle bankaya giren kadın
-Kadının fotoğrafının çekilmesi
-Detaylar

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!