Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL-  BİTLİS’TEKİ HELİKOPTER KAZASINDA YARALANAN YÜZBAŞININ TEDAVİSİ İSTANBUL’DA DEVAM EDİYOR

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

– Prof. Dr. Recep Demirhan,

“. Şu an itibariyle genel durumu iyi. İstirahati devam ediyor. Askeri personelimizi tedavisi sonrası en kısa sürede inşallah tekrar askeriyemize geri döndürmüş olacağız”

Ramazan EĞRİ- Gamze ŞİMŞEK/ İstanbul DHA  – BİTLİS’in Tatvan ilçesinde düşen helikopterde yaralanan askerlerden Yüzbaşı Ender Uzunçakmak tedavi için İstanbul’a getirildi. Yaralı askerin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Recep Demirhan, “Şu an itibariyle genel durumu iyi. İstirahati devam ediyor. Askeri personelimizi tedavisi sonrası en kısa sürede inşallah tekrar askeriyemize geri döndürmüş olacağız” dedi. 
Bitlis’in Tatvan ilçesinde düşen helikopterde yaralanan askerden Yüzbaşı Ender Uzunçakmak dün akşam, Bitlis Devlet Hastanesi’nden ambulans uçakla, Kartal Dr.Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.  Yaralı yüzbaşının tedavisi devam ederken, hastane başhekimi Prof. Dr. Recep Demirhan, sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. 
Demirhan, “İleri ve üst düzey tedavi gerektiren askeri personelimizden biri, hastanemize Sağlık Bakanlığı’nın uçak ambulans sistemi ile nakil edildi. Biz de askeri personelimizin ilk fizik muayenelerini, tetkiklerini yaptık. Şu an itibariyle genel durumu iyi. İstirahati devam ediyor. Askeri personelimizi tedavisi sonrası en kısa sürede inşallah tekrar askeriyemize geri döndürmüş olacağız. Sağlığına kavuşturarak şifa ile taburcu edeceğiz” dedi. 

Görüntü dökümü 
——–
-Başhekim Prof. Dr. Recep Demirhan’ın açıklaması
-Hastaneden görüntüler 
-Ambulans helikopterinden görüntüler 
-Ambulansın hastane kapısında beklemesi
-Genel ve detay 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!