Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- AVCILAR D-100’DE MOTOSİKLET TIR’A ARKADAN ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI 

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHA
Avcılar, D-100 Karayolu Edirne istikametinde motosiklet önünde seyreden TIR’a çarptı. Motosiklet çarpmanın etkisiyle TIR’ın tamponu ve yol arasında sıkıştı. Motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken arkasındaki arkadaşı yaralandı.
Kaza Avcılar, D-100 Karayolu Edirne istikametinde gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 MZ 0604 plakalı motosikleti kullanan Rustamov Doston (26) Avcılar mevkiine geldiği esnada henüz bilinmeyen bir nedenle aynı yönde önünde seyreden sürüsünün ismi öğrenilemeyen 43 AAE 924 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet TIR’ın tamponu ve yol arasında sıışırken, Doston ve beraberindeki arkadaşı ise yaralandı. Kaza sonrası hemen duran TIR sürücüsü durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü Doston’un hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekipleri Doston’un yaralı arkadaşına ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Kaza sonrası ikinci bir kaza yaşanmaması için polis ekipleri yolda önlem aldı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından sürücünün cansız bedeni ambulans ile olay yerinden kaldırıldı. Polis ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü:
—————————-
– Kazanın meydana geldiği yer
– Polisin önlemi
– Motosiklet sürücüsünün cansız bedeni
– Tır’ın arkasındaki motosikletin görüntüsü
– Polisin olay yeri incelemesi
– Yoldan görüntü
– Genel ve detaylar

11.05.2021 – 04.21 Haber Kodu : 210511026

============================

Reklam Alanı

2- İSTANBUL’DA İSRAİL PROTESTOSU 

Ozan URAL-Buğra AKAY / İSTANBUL DHA
İsrail’in Doğu Kudüs’teki Filistinlilere yönelik saldırıları İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğu önünde protesto edildi.
Çeşitli sivil toplum kuruluşu üyesi çok sayıda kişi ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla Beşiktaş’taki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı. 
İsrail aleyhine slogan atan grup, konsolosluk önünden ayrıldı. 

Görüntü Dökümü:
————-
Grupların toplanması
-Atılan sloganlar
-Türk ve Filistin bayrakları 
-Çevik kuvvet polisleri
-Genel ve detaylar 

11.05.2021 – 00.38 Haber Kodu : 210511003
11.05.2021 – 02.34 Haber Kodu : 210511018

===========================

3- İSTANBUL’ DA KÖPRÜLER MAVİYE BÜRÜNDÜ 
 
Haber- Kamera: Ozan URAL Buğra AKAY/ İstanbul (DHA)
Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüleri, ’10-16 Mayıs engelliler Haftası’ dolayısıyla mavi renkle ışıklandırıldı.

Köprüler engelliler için gerekli farkındalık ve hassasiyetin oluşturulmasına dikkat çekmek için mavi renkle aydınlatıldı. Bazı vatandaşlar mavi renkli köprüye karşı hatıra fotoğrafları çekildi. 

Görüntü dökümü:
———
-FSM Köprüsü
-Yavuz Sultan Selim Köprüsü
-Köprülerdeki mavi ışıklar
-Fotoğraf çekilen vatandaşlar
-Genel ve detay görüntüler
 
11.05.2021 – 04.04 Haber Kodu : 210511025

=============================

4- ARNAVUTKÖY’DE HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ, OTOMOBİL KAMYONUN ALTINDA KALMAKTAN BİRKAÇ METRE İLE KURTULDU

Taylan ERGÜN / İSTANBUL DHA
Arnavutköy’de hafriyat kamyonu kavşakta devrildi. Hafriyat kamyonu şoförü kazayı hafif yaralı olarak atlatırken kavşaktan geçen bir otomobil kamyonun ve dökülen molozların altında kalmaktan birkaç metre ile kurtuldu. 

Kaza, dün saat 19.45 sıralarında Arnavutköy-Hadımköy yolunun Karlıbayır mevkiinde meydana geldi. Sultangazi istikametinden Arnavutköy’e seyir halindeki 34 ZC 8562 plakalı hafriyat kamyonu sürücüsü virajı alamayınca kamyon refüje devrildi. Devrilen kamyondaki molozlar yolun ortasına dökülürken kamyon sürücüsü Selman Emin Hüseyinoğlu kazayı hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Kamyon sürücüsü tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kavşaktan geçmekte olan bir otomobil ise kamyonun ve dökülen hafriyatın altında kalmaktan birkaç metre ile kurtuldu.  Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.  

Görüntü dökümü:
——————
-Kaza yerinden görüntü 
-Devrilen hafriyat kamyonu
-Dökülen hafriyattan görüntü
-Ekiplerin çalışması
-Kazadan hemen sonrası cep telefonu görüntüsü
-Genel ve detaylar

11.05.2021 – 02.21 Haber Kodu : 210511010

==========================

5- ÜMRANİYE’DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

Haber- Kamera :Ozan URAL Buğra AKAY/ İstanbul (DHA)
Ümraniye, Altınşehir’de ara sokaktan çıkan otomobilin ana caddede giden hafif ticari araca çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarından Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, NATO Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, M.E. idaresindeki 34 RB 7085 plakalı otomobil, ara sokaktan çıktığı sırada N.İ. idaresindeki 61 RA 133 plakalı hafif ticari araca yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç da savruldu. Kazada 2’si M.E. idaresindeki otomobilde, 3’ü ise N.İ. idaresindeki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarılan yaralılar ambulansa alındı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———-
Kaza yeri
Kazaya karışan otomobiller
Polis ekipleri
İtfaiye ekipleri
Genel ve detaylar

11.05.2021 – 03.45 Haber Kodu : 210511023

==============================

6- BAYRAMPAŞA’DA 3 KATLI METRUK BİNANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI

Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA 
Bayrampaşa’da 3 katlı metruk bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken çatının alev alev yanması vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. 

Yangın saat 01:00 sıralarında Bayrampaşa Orta Mahalle Nar Sokak’taki  3 katlı metruk binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebeple çıktı.  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çatı, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 
Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken çatının alev alev yanması vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme sürüyor. 

Görüntü dökümü:
————-
Cep telefonu)
-Çatının alev alev yanması
-İtfaiye müdahale
Aktüel
-İtfaiye ekipleri 
-Söndürme çalışmaları  
-Genel ve detaylar 

11.05.2021 – 02.36 Haber Kodu : 210511020

=================================

7- BEYKOZ’DA ISLAK MENDİL İMALATHANESİ YANGININDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ

Haber-Kamera: Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İstanbul DHA
Beykoz’da ıslak mendil imalathanesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken işyeri sahibi dükkanının akrabası tarafından kundaklandığını iddia etti.

Yangın, dün saat 23.00 sıralarında Beykoz, Çubuklu Mahallesi, Şehit Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binanın giriş katındaki ıslak mendil imalathanesinde çıktı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etmeye başladı. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken işyeri kullanılmaz hale geldi. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. 

“KENDİSİ ŞİRKETİMİ YAKACAĞINI SÖYLEDİ. ONDAN SONRA GELİP DÜKKANIMI KUNDAKLAMIŞ”
İşyeri sahibi Hasan Ulu, dükkanının kuzeni tarafından kundaklandığını ileri sürdü. Ulu, “Bizim burada kendi şirketimizin ofisi var. Tek kullanımlık ıslak mendil imalatı yapmaktayım. Pandemi dolayısıyla insanlara hizmet veriyoruz. Sağlık sektöründe çalıştığımız için insanlara hizmet götürüyoruz. Benim hiçbir husumetimin bulunmadığı akrabam, öz dayımın, halamın oğlu,15-20 dakika öncesinde beni tehdit etti. Kendisi şirketimi yakacağını söyledi. Ondan sonra gelip dükkanımı kundaklamış. Bu bize yapılacak bir şey değil, hoş bir şey değil. Kendisiyle hiçbir husumetim, alacak vereceğim yoktur. Kendisinden davacıyım ben. Bana maddi zararı çok büyük. Ayrıca mal sahibinin maddi zararı çok büyük. Bilinçli ve kasti olarak yapmıştır bunu. Sonuna kadar davacı olacağız. Makinamın değeri 15 bin dolar. Stoktaki malzemeler ile birlikte 50-60 bin lira da o var. Yaklaşık 150-200 bin lira civarında kaybımız var. Böyle şeylerin yaşanmamasını istiyoruz.” dedi. Polis yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

Görüntü Dökümü
— — —-  — —- —
-Yangın çıkan imalathane
-İtfaiye ekiplerinin çalışması
-İşyeri sahibi ile röp
-Mahalle sakini ile röp
-Dükkan önünde bekleyen insanlar
-Olay yerindeki polis ekipleri
-Genel ve detay
 
11.05.2021 – 01.21 Haber Kodu : 210511005

================================

(ÖZEL) 
8- SULTANBEYLİ’DE 5 KATLI BİNANIN ÇATISI ALEV ALEV YANDI

Haber-Kamera: Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL, (DHA)- SULTANBEYLİ’de 5 katlı binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Alev alev yanan çatı cep telefonu kamerasına kaydedildi.
Yangın, dün saat 17.00 sıralarında Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi Kültür Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın çatısında çıktı. Alevler kısa sürede tüm çatıyı sardı. Dumanları gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bina tahliye edilirken kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmeye başladı. Bölgeye gelen polis ekipleri ise, çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangın ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yaralı ve can kaybı bulunmazken, bina çatısında hasar oluştu. Alev alev yanan çatı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. 
Mahalle sakini Nurettin Demir, “Kapıları boyuyordum. Komşunun bir tanesi bağırdı, ‘Ağabey yangın var senin karşında.’ dedi. Bir baktım yanıyordu zaten. Hemen itfaiyeyi aradım. Sağ olsunlar onlar da çabuk geldiler. Söndürdüler, herhangi bir can kaybı yok. Hasardan başka bir şey yok. Nasıl çıktığını bilemiyoruz. Soğutma çalışmasından sonra çıkar ortaya.” dedi. 

Görüntü Dökümü
— — — —- — —
-Alev alev yanan çatı (cep telefonu)
-Yangın çıkan bina
-Olay yerindeki itfaiye ekipleri
-Vatandaşlarla röp
-Sokakta bekleyen insanlar
-Genel ve detay

10.05.2021 – 00.28 Haber Kodu : 210510160

====================================

(Özel) 
9- TAKSİM MEYDANI VE İSTİKLAL CADDESİ’NDE ATLI ZABITALARDAN KORONAVİRÜS DENETİMİ

Ersan SAN – İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA) – İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde geçen yıl kurulan Atlı Zabıta Birimi, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde koronavirüs denetimi yaptı.
İstanbul Adalar’da Ruam hastalığı sonrası satın alınan ve bir bölümü İBB bünyesinde oluşturulan Atlı Zabıta Birimi’nde kullanılan 20 attan 6’sı zabıta görevlileri tarafından bugün İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı’nda göreve çıkarıldı. İlk kez atlı zabıtaları görenler şaşırdı. Geçen yıl ilk kez Ayasofya Meydanı’nda denetim yapan atlı zabıtanın önümüzdeki dönem İstanbul’un başka yerlerinde de denetimlere katılacağı ifade edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————
Atlı zabıtalar İstiklal Caddesi’nde ilerlerken
Meraklılar atlı zabıtanın arkasından bakarken
Atlı zabıtalar Taksim Meydanı ve Taksim Camii önünde
Atlardan biri Taksim Meydanı önünde iki kez şaha kalkarken
Genel ve detay görüntüler

10.05.2021 – 17.22 Haber Kodu : 210510143

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!