Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1-TEM OTOYOLU’NDA BARİYERE ÇARPAN OTOMOBİLİN MOTORU YERİNDEN FIRLADI: 1 ÖLÜ

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHA
Büyükçekmece TEM Otoyolu, İstanbul istikametinde seyir halindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Kaza sonrası otomobilin motoru yerinden fırlarken, sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. 

Kaza Büyükçekmece TEM Otoyolu Kumburgaz mevkii, İstanbul istikametinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Berat Bulut’un kullandığı 34 RB 9312 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Bulut araçta sıkışırken, otomobilin motoru ise yerinden fırladı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücü Bulut’u bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü Bulut’un hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından hayatını kaybeden Bulut’un cansız bedeni en yakın hastane morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından kazaya karışan otomobil ise bulunduğu yerden kaldırıldı. Yola fırlayan aracın motoru da olay yerine çağrılan İBB’ye ait vinç ile kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Görüntü Dökümü:
————————– 
– Kazanın meydana geldiği yer
– Kazaya karışan aracın görüntüsü
– Fırlayan motorunun görüntüsü
– Polisin çalışması
– Aracın çekilmesi
– Genel ve detaylar 

12.05.2021 – 00.00 Haber Kodu : 210512011

Reklam Alanı

==========================

2- İSTANBUL’DA İSRAİL PROTESTOSU 

İdris TİFTİKCİ-Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA
İsrail’in, Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırıları Beşiktaş’taki İsrail Başkonsolosluğu önünde protesto edildi. 
Sivil Toplum Kuruluşu (STK) üyeleri ve vatandaşlar, Türk ve Filistin bayraklarıyla Beşiktaş’taki İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı. Bayrak ve pankartlarla konsolosluk önüne gelen vatandaşlar, sloganlar atarak İsrail’e tepkilerini gösterdi. Protesto sırasında Türkiye ve Filistin bayrakları, İsrail Başkonsolosluğu binasına yansıtıldı. Polis ekipleri de yoğun güvenlik önlemi aldı. 

Fatih Vatan Caddesi’nde bir araya gelen STK üyeleri ve vatandaşlar da, Filistinlilere yönelik saldırı gerçekleştiren İsrail’i protesto amacıyla araçlarıyla konvoy yaparak İsrail’i protesto etti. Araçlarına Türk ve Filistin bayrakları asan sürücüler, yol boyunca korna çalarak İsrail aleyhine sloganlar attı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————-
-Kalabalıktan detay 
-Meşale yakılması 
-Havai fişek atılması 
-Binaya yansıtılan Türk ve Filistin bayrakları
-Vatan Caddesi’nde konvoy
-Genel ve  Detaylar

12.05.2021 – 03.17 Haber Kodu : 210512007

=============================

3- ARAÇ KONVOYU YAPARAK İSRAİL’İ PROTESTO ETTİLER 

Murat DELİKLİTAŞ – Soner HASIRCIOĞLU – Cemil ÖZDEMİR/İstanbul,(DHA)
Sivil Toplum Kuruluşu (STK) üyeleri ve vatandaşlar, araç konvoyu yaparak, İsrail’in, Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etti. 
Fatih Vatan Caddesi’nde dün saat 22.00’da bir araya gelen STK üyeleri ve vatandaşlar, Filistinlilere yönelik saldırı gerçekleştiren İsrail’i protesto amacıyla araçlarıyla konvoy yaparak İsrail Konsolosluğu’na doğru yola çıktı. Araçlarına Türk ve Filistin bayrakları asan sürücüler, yol boyunca korna çalarak İsrail aleyhine sloganlar attı. Motosikletli sürücülerin de yer aldığı konvoya polis ekipleri de eşlik etti. 
İsrail Konsolosluğu önünde yapılacak olan protesto için sosyal medya üzerinden yapılan çağrıya cevap veren birçok vatandaş da, İstanbul’un çeşitli yerlerinden gelerek konvoya destek verdi.

Görüntü Dökümü:
—————
-Vatan Caddesi’nden geçen konvoy 
-Trafik polislerinin konvoyu yönlendirmesi 
-Türk bayrağı sallayanlar 
-Filistin bayrağı sallayanlar 
-Motosikletlilerin görüntüsü
-Of road ciplerinin konvoyu 
-Konvoyun taksim istikametine ilerlemesi
– Genel ve detaylar
ZİNCİRLİKUYU 
-Konvoydan görüntü
-Motosikletlilerin geçişi
-Yürüyen vatandaşlar
-Otomobillerden bayrak sallayanlar
-Genel ve Detaylar

12.05.2021 – 23.35 Haber Kodu : 210512007
11.05.2021 – 01.12 Haber Kodu : 210511208

========================

4- TIR SÜRÜCÜLERİNDEN İSRAİL PROTESTOSU  

Haber-Kamera: Çağrı ÇALIŞKAN / İSTANBUL,(DHA)
İsrail’in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırıları TIR sürücüleri tarafından, konvoy yapılarak protesto edildi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemleri aldığı konvoya çok sayıda TIR katıldı. TEM Otoyolu, Edirne istikametinde seyreden TIR’ların, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü geçmelerine polis ekipleri tarafından izin verilmedi. Kavacık ayrımından Ankara istikametine yönlendirilen TIR’lar Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayrımında toplanmalarının ardından dağıldı. Konvoy sebebiyle TEM Otoyolunda trafik yoğunluğu oluştu. 

Görüntü Dökümü:
———–
-Konvoydan cep telefonu görüntüsü
-TIR’ların geçişi
-TEM otoyolu yoğunluğu
-Genel ve detay görüntüler

12.05.2021 – 03.42 Haber Kodu : 210512009

===========================

5- BEYKOZ’DA ISLAK MENDİL İMALATHANESİNİN KUNDAKLANDIĞI ANLAR KAMERADA

Haber-Kamera: Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL DHA
Beykoz’da dün gece saatlerinde ıslak mendil imalathanesinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, iş yeri sahibi dükkanının akrabası tarafından kundaklandığını iddia etti. Kundaklandığı iddia edilen işyerinin yandığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Yangın, önceki gün saat 23.00 sıralarında Beykoz Çubuklu Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binanın giriş katındaki ıslak mendil imalathanesinde çıktı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etmeye başladı. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken işyeri kullanılmaz hale geldi. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. İş yeri sahibi dükkanının akrabası tarafından kundaklandığını iddia ederken, kundaklandığı ileri sürülen iş yerinin yandığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Görüntü Dökümü: 
————
Güvenlik kamera görüntüleri
-Dükkanın yanması

11.05.2021 – 23.31 Haber Kodu : 210511190

===============================

6- FRANSIZ SAVAŞ GEMİSİ İSTANBUL BOĞAZI’NDAN GEÇTİ

Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA) FRANSIZ Donanması’na ait savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçerek Karadeniz’e açıldı.
Dün sabah saatlerinde Ege Denizi’nden Çanakkale Boğazı’na giriş yapan Fransız Donanması’na ait F796 borda numaralı ‘Commandant Birot’ isimli savaş gemisi Marmara Denizi’ni geçerek İstanbul Boğazı’ndan Karadeniz’e açıldı. Marmara Denizi’nden dün saat 16.30’da İstanbul Boğazı’na giriş yapan savaş gemisine sahil güvenlik botu eşlik etti.

Görüntü dökümü:
—————————–
-Fransız savaş gemisinin FSM Köprüsünün altından geçişi
-İstanbul Boğazı’nda yol alan Fransız savaş gemisi
-Fransız savaş gemisine eşlik eden sahil güvenlik botu
-Genel ve detay görüntüler

11.05.2021 – 18.31 Haber Kodu : 210511180

==============================

7- ESENYURT’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Haber-Kamera: Erol DEĞİRMENCİ – Alper KORKMAZ / İSTANBUL , (DHA)
Esenyurt’ta, gerçekleştirilen operasyonda farklı türlerde yaklaşık 2 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt’ta farklı adreslerde bulunan site içindeki dairelere uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda, narkotik köpekleriyle dairelerde arama yapıldı. Yapılan aramalarda farklı türlerde yaklaşık 2 kilogram uyuşturucu ve uyuşturucuyu paketlemeye yarayan kilitli poşet ile hassas terazi ele geçirildi. Adreslerde yakalanan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Görüntü Dökümü:
————
-Polislerin binaya girişi
-Polislerin kapıyı kırması
-Narkotik köpekleri ile arama
-Evlerde yapılan aramalar
-Evlerde yakalanan uyuşturucu maddeler
-Genel ve detay görüntü 

11.05.2021 – 18.04 Haber Kodu : 210511179

=======================

8- MALTEPE’DE TEK KATLI EV ALEV ALEV YANDI; TÜRKMEN KADIN SON ANDA KURTARILDI

Haber – Kamera: Gamze ŞİMŞEK – Ramazan EĞRİ / İSTANBUL (DHA) MALTEPE’de tek katlı ev çıkan yangında alevlere teslim olurken, evde bulunan Türkmenistan uyruklu kadın pencereden çıkarılarak son anda kurtarıldı.
Maltepe Gülsuyu Mahallesi Şirinevler Sokak üzerindeki tek katlı evde dün saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi kapladı. Mahalle sakinleri yangın sırasında evde bulunan Türkmenistan uyruklu kadını pencereden çıkararak alevlerden son anda kurtardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale etmeye başladı. Yangın nedeniyle mahalle sakinleri sokağa döküldü. Yangın yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle evde hasar oluştu.
Mahalle sakini İhsan Karakaya, “Çalışıyorduk biz haber geldi. Daha önce burada bir ev sahibi oturuyordu gitti. Kiracı olması lazımdı. Görüyordum onları gelip geçerken. Şu anda içeride değillerdir inşallah. Yan tarafta Suriyeliler vardı onları çıkardık. Onlardan haberimiz yok. Komşulara soracağız, inşallah içeride değillerdir. Allah yardımcıları olsun.” dedi.

Görüntü Dökümü
——————–
-Alev alev yanan ev (cep telefonu)
-İtfaiye ekiplerinin çalışması
-Mahalle sakinleri ile röp
-Dışarıda bekleyen mahalle sakinleri
-Kurtarılan Türkmenistan uyruklu kadının konuşması
-Genel ve detay

11.05.2021 – 17.21 Haber Kodu : 210511169

===============================

9- AVCILAR’DA TAM KAPANMADA RESTORANDA KAĞIT OYNAYANLARA CEZA YAĞDI

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da tam kapanmaya rağmen restoranda bir araya gelerek, kağıt oynayan 12 kişiye 41 bin 628 lira idari para cezası uygulandı. Ruhsatsız olduğu anlaşılan iş yeri mühürlendi.
Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ambarlı Mahallesi’nde kapalı olması gereken bir restorana dün saat 21.30 sıralarında denetime gitti. Denetimde restoranda 12 kişi bulunduğu, bunların sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek, maske ve sosyal mesafe kurallarına aykırı biçimde bir arada oldukları ve kağıt oyunları oynadığı belirlendi. Restorandaki 12 kişiye bin 593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi gereğince toplam 41 bin 628 lira idari para cezası işlemi uygulandı. Ruhsatsız olduğu belirlenen iş yeri Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verildi.

Görüntü Dökümü:
————-
-Polis baskını görüntüleri

11.05.2021 – 18.33 Haber Kodu : 210511186

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!