Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- İSTANBUL’DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI

Ozan URAL-Çağrı ÇALIŞKAN-Kubilay ÜZEV-Ersan SAN-Yalın ONAT-Ömer HASAR / İSTANBUL DHA
Beşiktaş’ın Süper Lig şampiyonu olmasıyla birlikte İstanbul’un birçok ilçesinde taraftarlar evlerinden çıkarak kutlamalar yaptı. Beşiktaş Çarşı, Akaretler, Dolmabahçe ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri önünde toplanan taraftarlar meşaleler yakarak tezahüratlar yaptı. Polis bir süre sonra araçlardan siren çalıp anonslar yaparak kalabalığı dağıttı. Esenyurt’ta evlerinden çıkanlar sokakta kutlama yaptı. İstanbul’un birçok yerinde araç konvoylarıyla kornalar çalındı. Nevzat Demir Tesisleri önündeki kutlamalar havadan görüntülendi. 

Görüntü Dökümü:
————-
-Şampiyonluk kutlaması yapanlar
-Meşale yakıp tezahürat yapmaları
-Birbirlerini tebrik etmeleri
-Zeytinburnu’nda kutlamalardan detay
-Nevzat Demir Tesisleri önünde kutlamalar(Havadan)

16.05.2021 – 01.35 Haber Kodu : 210516023
16.05.2021 – 01.13 Haber Kodu : 210516022
16.05.2021 – 01.11 Haber Kodu : 210516021
16.05.2021 – 01.02 Haber Kodu : 210516019
15.05.2021 – 23.44 Haber Kodu : 210515158

=========================

Reklam Alanı

2-GALATASARAYLI YEĞENİNİ BEŞİKTAŞLI OLSUN DİYE STADYUM ÇEVRESİNDEKİ KUTLAMALARA GETİRDİ

Yalın ONAT – Ömer HASAR/İSTANBUL(DHA)
Beşiktaş’ın Süper Lig şampiyonu olmasıyla birlikte, 16. şampiyonluğunu kutlamak isteyenler Vodafone Park Stadyumu’na akın etti. Bir Beşiktaş taraftarı  Galatasaray forması ile gelen yeğenini Beşiktaşlı yapabilmek için kutlamalara getirdi. Taraftar grubu polisin uyarılarıyla stadyum çevresinden uzaklaştırıldı.

Beşiktaş taraftarları Vodafone Park Stadyumu önünde toplanarak meşaleler yakıp, marşlar söyleyerek şampiyonluğu kutladı. Yüzlerce kişi şampiyonluğu kutlamak için toplandıkları stadyum önünden emniyet güçlerinin uyarıları ile uzaklaştırıldı. Taşkınlık çıkaranlar gözaltına alındı. 

“BEŞİKTAŞLI OLMASI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”
Galatasaray formalı yeğeni ile kutlamalara gelen bir Beşiktaş taraftarı ise, “Beşiktaşlı olması için mücadele ediyoruz. Yapana kadar da mücadele edeceğiz. Maça da getirdim, gol attığında da seviniyor, yani içinde bir Beşiktaşlı sevgisi var. Ağabeyimin oğlu, yapana kadar da uğraşacağız. Kısmet artık” dedi. Galatasaraylı küçük çocuğun dedesi ise “Akşam, ‘Dede ben Beşiktaşlı olacağım’ dedi. O yüzden buraya getirdik. Olacak da başka seçeneği yok” şeklinde konuştu. 

Görüntü Dökümü
————–
-Taraftarların stadyum önündeki şampiyonluk kutlamaları 
-Galatasaraylı yeğeni ile maça gelen Beşiktaşlı ile röp
-Emniyet Güçlerinin taraftarları uzaklaştırması 
-Stadyum Çevresinin boş kalmasından detaylar 
-Gözaltına alınan kişi
-Muhabir Anonsu (Yalın Onat)

16.05.2021 – 03.23 Haber Kodu : 210516029

==========================

3- AVCILAR’DA BEŞİKTAŞ’IN ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL,(DHA)- BEŞİKTAŞ’ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra Avcılar’da yüzlerce kişi sokaklara döküldü. Ehliyetsiz aracının başına geçen bir kişi ile yanındaki arkadaşına sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle işlem yapıldı.

Siyah-beyazlı ekibin şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen yüzlerce kişi Mustafa Kemal Paşa ile Merkez Mahallesi’ndeki havuzların etrafında toplandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sık sık devriye gezerek ve bazı yolları keserek araç konvoylarını durdurmaya çalıştı. Maçın bitiminde dışarı çıkarak kornaya basan bir otomobilde bulunanlar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde durduruldu. Sürücünün üzerinde ehliyet bulunmazken, yanındaki bir kişi ile birlikte Umum Hıfzıssıhha Kanunu’na muhalefet suçundan 3 bin 460 TL idari para cezası kesilmek üzere tutanak tutuldu. Avcılar Merkez Mahallesi’ndeki Beşiktaşlılar Derneği önünde toplanan daha sonra Havuz Meydanı’nda bir araya gelerek zafer şarkıları söyleyen ve meşaleler yakan grubu polis yakından izlerken taşkınlık yapmalarına izin vermedi. Grupta bulunanlar bir süre sonra dağıldı.

Görüntü Dökümü:
——————
Avcılar’daki kutlama yapan taraftarların coşkusu
Meşaleler ve sloganlar
Polis ekipleri
Ceza kesilen iki kişi
Genel ve detay görüntüler

16.05.2021 – 02.14 Haber Kodu : 210516027
==========================

4- ZEYTİNBURNU’NDA 4 KATLI BİNADA YANGIN: 10 KİŞİYİ İTFAİYE KURTARDI

Haber Kamera Ozan URAL-Buğra AKAY / İstanbul, (DHA)
Zeytinburnu’nda 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. 10 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı.
Olay, saat 03:30 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 127. Sokak’ta gerçekleşti. 4 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi geldi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

10 KİŞİ KURTARILDI
Yangın nedeniyle binanın üst katlarında oturan aralarında çocuklarında bulunduğu 10 kişiyi itfaiye ekipleri merdivenle indirerek kurtardı. Kurtarılan vatandaşlara ambulanslarda oksijen tedavisi uygulandı. Yanan dairenin boş olduğu öğrenilirken soruşturma sürüyor. 

Görüntü dökümü:
—————-
(CEP TELEFONU KAMERASI)
-Dairenin yanması
-İtfaiyenin merdivenle kurtarması
(AKTÜEL)
-Olay yeri
-Polis ekipleri
-İtfaiye ekipleri
-Toplanan vatandaşlar
-Röportaj
-Genel ve detay görüntüler

16.05.2021 – 06.47 Haber Kodu : 210516035

====================

5- ESENLER’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA ATILAN HAVAİ FİŞEK YANGIN ÇIKARDI 

Haber -Kamera: Ozan URAL-Buğra AKAY İstanbul (DHA)
Esenler’de Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında atıldığı iddia edilen havai fişek 6 katlı binanın çatısında yangın çıkardı. 
Yangın, saat 00.00 sıralarında Esenler, Kemer Mahallesi, Nene Hatun Mahallesi, 144. Sokak üzerinde bulunan 6 katlı bir binanın çatı katında çıktı. İddiaya göre şampiyonluk kutlamaları sırasında atılan havai fişeğin kıvılcımları çatıda yangın çıkardı.  Çatıda alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine gelen itfaiye ekipler, yangına kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor. 

Görüntü dökümü
————–
-Çatının yanması (amatör kamera)
-İtfaiye ekiplerinin çalışması
-Sağlık ekipleri
-Vatandaşlar 
-Genel ve detaylar

16.05.2021 – 05.05 Haber Kodu : 210516034

================================

6- SİLİVRİ’DE BEŞİKTAŞ TARAFTARLARININ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Haber-Kamera: Uğur Samet AVCI / İSTANBUL DHA
Silivri’de polis ekipleri Beşiktaş’ın şampiyon olmasının ardından kutlamaların adresi olan Piri Mehmet Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi ve Uğur Mumcu Meydanı’nda denetimlerini sürdürdü. Otomobil ile şampiyonluk turu atan 4 kişi, denetim noktasında polis ekipleri tarafından çevrildi. Ekipler, 4 kişiye 3 bin 150 TL’den toplam 12 bin 600 TL para cezası kesti. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————-
– Denetimlerden detaylar
– Ceza uygulanan sürücü ve yolcu
– Sessiz sokaklardan detaylar
– Genel ve detaylar

==============================

7- ESENYURT’TA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI KAZAYLA SONUÇLANDI; 5 YARALI

Haber-Kamera: Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA)
Esenyurt’ta, sürücüsünün şampiyonluk kutlamak için arkadaşlarıyla tur attığı otomobil, önce bir yayaya sonra da elektrik direğine çarptı. Kaza sonucu 2’si ağır 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, dün saat 23.15 sıralarında Esenyurt Talatpaşa Mahallesi 1000. Sokak üzerinde meydana geldi. 4 kişinin Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlamak için tur attığı 34 DJC 668 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kayarak sürücüsünün kontrolünden çıktı. Otomobil, önce sokak üzerindeki bir yayaya sonra da elektrik direğine çarptı. Kaza sonucu 5 kişi yaralanırken, olayı gören vatandaşlar durumu itfaiye sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Araçtan sıkışan kişiler, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Araç sürücüsü ve yayanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

“ŞAMPİYONLUĞU KUTLARKEN OLDU”
Kazanın şampiyonluğu kutlarken yaptıklarını söyleyen Tarık Ekin, “Gelirken, bir anda kaydı direğe vurdular. Hız mı yaptılar bilmiyorum. Kutlamadan oldu. Şampiyonluğu kutlarken oldu. Yayaya da çarptılar, bir yaya var” dedi.

Görüntü Dökümü:
————-
-Kaza yapan araç
-İtfaiye ekipleri
-Polis ekipleri
-Aracın kaldırılışı
-Tarık Ekin röp
-Genel ve detay 

16.05.2021 – 00.57 Haber Kodu : 210516002

================================

8- ÜMRANİYE’DE OTOMOBİL HIRSIZLARI KAZA YAPINCA YAKALANDI

Haber-Kamera: Çağrı ÇALIŞKAN-Murat KORKMAZ/İSTANBUL(DHA) 
Ümraniye’de sürücüsü banka ATM’sinde işlem yaparken çaldıkları otomobille polisle kovalamacaya giren 3 kişiden 2’si kaza yapınca yakalandı. Biri ise yaya olarak kaçtı.
İddiaya göre, Servet Yıldız dün saat 14.00 sıralarında, 34 GG 5502 plakalı otomobilinden inerek Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan bir banka ATM’de işlem yapmak istedi. O sırada gelen 3 kişi 30 saniye içinde otomobili çalarak kaçtı. İhbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis, çalınan otomobili tespit edip peşine takılınca şüpheliler kaçmaya başladı. Polisle şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Aşırı sürat yapan şüphelilerin kaçtıkları çalıntı otomobil, saat 20.30 sıralarında Birlik Mahallesi Pelin Sokak üzerinde Çağdaş Akın’ın kullandığı 34 DS 7496 plakalı otomobile çarptı. Şüphelilerin bulunduğu otomobil çarpmanın etkisiyle savrularak bir evin bahçesine girip park halindeki araca çarparak durabildi. Şüphelilerden ikisi mahalle sakinleri tarafından yakalanarak polise teslim edilirken biri yaya olarak kaçtı. 
Çalınan otomobilin sahibi Servet Yıldız, “ATM’nin önünden 30 saniyede aracımı çaldılar. Daha sonrasında polis ekiplerinin buraya yönlendiğini gördük. Biz de takip ettik. Geldiğimizde çalınan aracımla karşılaştık. Çok sayıda polisi görünce bir anda panikledi galiba hırsızlar. Karşıda duran beyaz araca vurdu. Vurduktan sonra hakimiyetini kaybedip bu tarafa girdi. Burada kaçacak yeri olmadığı için bu sefer koşarak kaçmaya başladı. Bu arada mahalle sakinleriyle birlikte hırsızlar yakalandı. Çok şükür yaralanan olmadı sadece maddi hasarımız var” dedi.

“BANA ÇARPMASAYDI ÇOCUKLARI EZECEKTİ” 
Kaza ilk çarptıkları otomobilin sürücüsü Çağdaş Akın “Yaklaşık 100 kilometre hızla sokak içerisinden çıktı. Ben de 30-40 kilometre civarında falan gidiyordum. Araba karşıma çıktığında hayal gördüğümü sandım. Bu hızla sokak arasında böyle bir araç gelemez diye düşündüm. Bana çarpmasıyla beraber ben arabamın kontrolünü tamamen kaybettim. Ondan sonra zaten hırsızlık olayı olduğunu aracın çalıntı olduğunu öğrendim. Mahalle sakinlerinin söylediklerine göre aracımın arkasında çocuklar varmış. Bana vurmasa büyük bir ihtimalle arkamdaki çocuklardan birini ezebilirdi. Benim de iki yaşında yeğenim vefat etti. Sonrasında mahalleliden duyduktan sonra vicdanım biraz daha rahatladı. Çocuklara bir şey olmuş olsaydı belki daha çok vicdan azabı çekecektim. Cana geleceğine mala gelsin. Ben de bir yaralanma yok, aracımın hava yastıkları patlamasa belki benimle konuşuyor olamazdınız. Ufak tefek ağrılar var ama hastaneye gidince belli olacak” diye konuştu. 
Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Görüntü Dökümü: 
———-
-Olay yerinden görüntü 
-Polis ekiplerinden görüntü 
-Sürücüler ile röp 
-Kaza yapan otomobillerden görüntü 
-Genel ve detay görüntüler 

15.05.2021 – 00.08 Haber Kodu : 210515161

=====================

9- MALTEPE’DE PAZAR DENETİMLERİ

Cengiz ÇOBAN – İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA) KORONAVİRÜSLE mücadele kapsamında tam kapanma döneminde kapalı olan semt pazarları İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle ikinci kez açıldı. Maltepe Fındıklı Mahallesi’nde kurulan pazarda sosyal mesafe kuralı zaman zaman ihlal edilirken, polis ve zabıta ekipleri denetimler yaptı.
İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile tam kapanma döneminde semt pazarlarının 8 Mayıs ve 15 Mayıs’ta açılması kararlaştırılmıştı. Bugün İstanbul’da semt pazarları ikinci kez açıldı. Pazar alanlarında gün boyunca polis ve zabıta ekiplerince denetimler gerçekleştirildi. Maltepe Fındıklı Mahallesi’nde kurulan pazarda ekipler vatandaşlara soysal mesafe kuralına uymaları konusunda sık sık uyarıda bulundu.

“VATANDAŞLAR PAZARIN KIYMETİNİ BİLSİN”
Pazarcı Olcay Aydın, “Biraz durumlar zayıf ama yine de şükür ediyoruz. Vallahi açamadık. Bu açamadığımız da iyi oldu. İnsanlar marketten sekiz liraya aldığı malı, burada beş liraya alıyor. İnsanlar biraz daha pazarın kıymetini bilsin” dedi.
Pazara alışveriş için gelen Güven Değirmenci “Pazar daha ucuz marketlere göre. Markette domatesin kilosu yedi lira, burada üç buçuk lira. Yakında her şeyi düzelir, öyle tahmin ediyorum. Pazarın açılmasından memnunum. Bezelyesi, meyvesi hepsi mevsimi geldikçe pazar daha uygun olur” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
———————–
-Pazardan görüntü
-Yoğunluktan görüntü
-Polis ve zabıta ekiplerinden görüntü
-Ekiplerin sosyal mesafe konusunda uyarıları
-Pazarcı ile röp
-Vatandaşlar ile röp
-Genel ve detay görüntüler

15.05.2021 – 18.06 Haber Kodu : 210515122

===================

10- AVCILAR’DA İSRAİL PROTESTOSU

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da toplanan yaklaşık 500 kişilik grup İsrail’in Mescid-i Aksa ve Müslümanlara yönelik saldırılarını protesto etti.
İkindi namazının ardından dün Merkez Ulu Camii önünde bir araya gelen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu, Filistin ve Türk bayrakları taşıyan grup sık sık tekbir getirerek, İsrail ve Tel Aviv yönetimine tepki gösterdi. Camiden, Havuz Meydanı’na kadar sloganlar atan grup tepkilerini sık sık sloganlarla dile getirdi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eylemi yakından izledi. Yaklaşık yarım saat süren eylem katılanlar daha sonra dağıldı.

Görüntü Dökümü:
——————
Protesto gösterisine katılanlar
Ellerinde Filistin ve Türk bayrağı olan göstericiler
Sloganlar atılması
Genel ve detay görüntüler

15.05.2021 – 22.42 Haber Kodu : 210515132

=======================

11- AVCILAR’DA PAZAR DENETİMLERİ

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı’nın tam kapanma sürecinde semt pazarlarına haftada 1 günlüğüne izin vermesinin ardından Avcılar’daki semt pazarında denetimler yapıldı. Denetimlere İlçe Kaymakamı Kemal İnan da katıldı.
Merkez Mahallesi’nde açılan semt  pazarında denetimler yapılarak kurallara uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Pazarda sürekli sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulması gerektiği yönünde anonslar yapıldı. Denetimlere katılarak, pazarcılar ve alışverişe gelenlerle sohbet eden İlçe Kaymakamı Kemal İnan, 17 günlük ‘Tam kapanma’ döneminde ilk kez geçen cumartesi günü açılan semt pazarlarındaki eksikliklerin bu hafta tümüyle giderildiğini söyledi. İnan, pazarlara giriş ve çıkışların kontrol altında olduğunu, kontrollü olarak girişlerin sağlandığını belirtti. 

Görüntü Dökümü:
——————-
Pazara kontrollü olarak müşterilerin alınması
Pazarda yapılan anons ve uyarılar
Pazardan görüntüler
Kaymakam pazarcılarla sohbet etmesi
Kaymakam gazetecilere açıklama yapması
Genel ve detay görüntüler

15.05.2021 – 17.32 Haber Kodu : 210515111

============================

12- BEYOĞLU’NDA İKİ AİLE ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 2’Sİ KADIN, 5 YARALI

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM – Özgür EREN İSTABUL DHA
Beyoğlu’nda akraba olan iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 2’si kadın 5 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Cinderesi Sokak üzerinde dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında daha önceden tartışma yaşanan akraba iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Otomobil ile gelen silahlı kişiler, evlerinin önünde oturan akrabalarıyla kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine iki aile üyeleri birbirine silahlarla ateş etmeye başladı. Kavgada 2’si kadın 5 kişi yaralandı. Evin önüne gelen bazı kişiler ise koşarak olay yerinden kaçtı. Parkta bulunan polis ekipleri silah sesleri üzerine hızla olay yerine gitti. Polisler de havaya ateş etti. 
İhbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı.

OLAY CEP TELEFONUNDA
İki ailenin birbirine ateş etmesi ve yaşanan karmaşa cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, silahların peş peşe ateşlenmesi ve yaşanan koşuşturma görülüyor.

ÇOK SAYIDA MERMİ KOVANI BULUNDU
Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Yerde çok sayıda mermi kovanı bulan ekipler, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 

Görüntü Dökümü:
—————
Cep telefonu görüntüsü
Aktüel görüntü
Olay yerinden görüntü
Yerdeki mermi kovanları
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları
Saldırganların geldiği iki araç
Genel ve detaylar

15.05.2021 – 17.50 Haber Kodu : 210515121

==============================

13- PENDİK’TE YOLUN KARŞINA GEÇERKEN MOTOSİKLETİN ÇARPTIĞI KADIN ÖLDÜ

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA 
Pendik’te yolun karşına geçerken motosikletin çarptığı kadın öldü. Motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.
Kaza, Kurtköy Mahallesi Ankara Caddesinde dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Zalimoğlu(27)’nun kullandığı 34 CKG 837 plakalı motosiklet, caddede aşırı hızla ilerlerken, yolun karşına geçmeye çalışan Havva Kaya(46) adlı kadına çarptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, motosikletin çarptığı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise caddeyi kısa süreliğine çift yönlü trafiğe kapattı. Kaza nedeniyle toplanan vatandaşların dağılması için polis anonslar yaptı.
Pendik Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde delil araştırması yaptı. Ekiplerin incelemelerin ardından motosiklet çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Mustafa Zalimoğlu gözaltına alınarak Yenişehir Polis Amirliği’ne götürüldü. 
Öte yandan, Havva Kaya’nın eşi olay yerinde sinir krizi geçirirken, yakınları da gözyaşı döktü. 
Pastanede çalışan Metin Kapıcı “Motosiklet kadına vurdu, kadın yere düştü. Sonra kadın yaklaşık 50 metre sürüklendi. Motosiklet süratliydi. Cadde çift yönlü boştu araba falan yoktu” dedi. 
Başka bir görgü tanığı, “Motosiklet caddede hızlı şekilde gelirken, yoldan karşıya geçmekteki kadına çarpıyor. Motosiklet kadına çarptıktan sonra kadın kafasını yere vurmasıyla olay yerinde hayatını kaybediyor. Motosiklet sürücüsünü de polisler aldı” diye konuştu.
Kaza ilgili soruşturma sürüyor. 

Görüntü Dökümü 
——————————- 
-Olay yeri 
-Polis ve sağlık ekipleri 
-Olay yeri inceleme ekiplerin çalışması 
-Motosikletten detaylar 
-Hayatını kaybeden kadından detaylar 
-Görgü tanıklarıyla röp. 
-Hayatını kaybeden kadının cenaze aracına yüklenmesi 
-Genel ve detaylar 

15.05.2021 – 17.46 Haber Kodu : 210515120

===============================

14- BAHÇELİEVLER’DE KIRMIZI IŞIĞI İHLAL ETTİ TAKSİ İLE ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Haber – Kamera: Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA)
BAHÇELİEVLER’de sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir otomobil ile taksi çarpıştı. Kazada taksi içinde sıkışan şoför ile diğer otomobildeki bir kişi yaralandı. Kaza dün saat 16.30 sıralarında Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre E.D.’nin kullandığı 34 JN 2465 plakalı otomobil kırmızı ışık ihlali yapınca o sırada kavşaktan geçen Mehmet E.’nin kullandığı ve içinde yolcusu olan 34 TAC 19 plakalı taksi ile çarpıştı. Kaza sonrası 34 JN 2465 plakalı otomobilde bulunan bir kadın hafif yaralanırken, taksi sürücüsü otomobil içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sıkışan taksi şoförünü bulunduğu yerden çıkarıp ambulansa taşıdı. Yaralı şoför hastaneye kaldırıldı.

“ÇARPACAĞIMIZI HİSSETTİM”
Taksi içindeki yolculardan biri olan Cihan Uslu, “Bağcılar Devlet Hastanesi’nden Sefaköy’e dönüyorduk. Taksiyle buradan gelirken kırmızı ışıkta diğer otomobil geçince biz de çarptık. Ben çarpacağımızı hissettim kendimi geriye attım bir şey olmadı. Şoförün durumunu bilmiyorum” dedi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili çalışması devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————
-Kaza yapan otomobillerden görüntü
-Otomobil içinde sıkışan taksi şoförü
-Taksi şoförünün çıkarılması

15.05.2021 – 19.07 Haber Kodu : 210515124

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!