Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- KÜÇÜKÇEKMECE’DE KAĞIT VE AMBALAJ FABRİKASINDA YANGIN 

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU-Çağrı ÇALIŞKAN/  İstanbul,(DHA) 
Küçükçekmece’de gece saatlerinde kağıt ve ambalaj üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın 5 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Yangında yaralanma ve can kaybı yaşanmazken fabrikada büyük çapta hasar oluştu. 
Yangın Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi’nde gece saat 00.00 sıralarında çıktı. Basın Ekspres Caddesi üzerindeki 5 bin metrekarelik alanda kurulu kağıt ve ambalaj üretimi yapılan fabrikadan alevlerin yükseldiğini gören çalışanlar durumu itfaiye polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.  Alevler kısa sürede fabrikayı sararken, olay yerine İstanbul’un birçok ilçesinden çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler, Başakşehir, Bağcılar, Küçükçekmece belediyelerine bağlı su tankerleri de destek verdi. 

5 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına 3 koldan müdahale ederek yaklaşık  5 saatlik çalışması sonucunda kontrol altına aldı. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken fabrikada büyük çapta hasar meydana geldi. Soğutma çalışmaları sürüyor. 

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Fabrikanın alev alev yanması ve itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları, drone ile havadan da görüntülendi.

Görüntü Dökümü:
——————————
(Havadan)
-Fabrikanın alev alev yanması 
-İtfaiyenin müdahalesi 
 
Aktüel
-Yangın çıkan fabrika
– Fabrikanın alevli yanması 
– İtfaiye ekiplerinin müdahalesi 
– Polisin önlemi 
– Genel ve detaylar

Reklam Alanı

17.06.2021 – 06.11 Haber Kodu : 210617009
17.06.2021 – 05.34 Haber Kodu : 210617008
17.06.2021 – 03.49 Haber Kodu : 210617006
17.06.2021 – 03.09 Haber Kodu : 210617005
17.06.2021 – 00.37 Haber Kodu : 210617002

===========================

2- KÜÇÜKÇEKMECE’DE ÇEKİCİ BİNANIN DUVARINA ÇARPTI, YAŞLI KADIN KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Haber-Kamera: Vedat BAYRAKTAR / İSTANBUL,(DHA)  KÜÇÜKÇEKMECE’de, freni boşalan bir çekici önce ağaca ardından 6 katlı bir binaya çarparak durabildi. Yaşlı bir kadın ise, balkonda çamaşır asarken çekicinin üzerine doğru geldiğini fark edip kendini can havliyle içeri attığını söyledi. 
Kaza, akşam saatlerinde Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, 59 TL 684 plakalı Rüstem Çağırtekin’e ait çekici, kaza yapmış bir otomobili indirdiği sırasında freni boşaldı. Sürücüsüz bir şekilde ilerleyen çekici önce ağaca ardından 6 katlı bir binanın birinci katına çarparak durabildi. Bu sırada evin balkonunda çamaşır asan yaşlı bir kadın, çekicinin kendisine doğru geldiğini görünce korku içinde kendini eve attı. 

‘BALKONDA ÇAMAŞIR ASIYORDUM’
Yaşlı kadın yaşananları anlatarak, “Çok ses geldi. Oğlana dedim ki içeri girecekti nerdeyse. O kadar hızlı geldi ki içeri girecek sandım. Balkonda çamaşır asıyordum bayır aşağı hızla geldi. İçinde ben adam var zannettim meğer yokmuş. Evin içinde bir hasar yok.” dedi.

‘ARAÇ ÜSTÜNDE KAYDI GİTTİ’
Çekicinin sahibi Rasim Çağırtekin, otomobil indirdikleri sırada birden çekicinin hareket ettiğini ve olayların geliştiğini ifade ederken, Otomobili oto çekiciden indirilen Muhammet Çoşkun ise, “Aracı indirdik çekiciden araç üstünde yarımdı az bir şey kaldı. Tam böyle şey yaparken frenleri boşaldı. Aşağıya doğru kaymaya başladı. Son anda koşmaya başladı ama tutturamadı. Ondan sonra ağaca vurdu burada durdu. Araç üstünden kaydı gitti.” dedi. 
Kaza sonrası 20 Temmuz Caddesi tamamen trafiğe kapandı. Olay yerine gelen başka bir çekici ile çekicinin kaldırmasının ardından cadde trafiğe açıldı. 

Görüntü dökümü:
—————–
-Çekiciden detaylar
-Yoldan detaylar
-Röportajlar
-Genel görüntü ve detay

17.06.2021 – 01.54 Haber Kodu : 210617004

===================

3-SANCAKTEPE’DE PARK HALİNDEKİ MİNİBÜS ALEV ALEV YANDI
 
Haber-Kamera: Ertan KILIÇ-Ozan URAL / İstanbul DHA
Sancaktepe’de park halindeki servis minibüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alev yandı. O anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. 
Kemal Türkler Mahallesi, Sümer Caddesi, Cemal Bey Sokak girişinde park halinde bulunan 34 LAK 955 plakalı minibüste saat 02.30 sıralarında,  henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin müdahale etmeye çalıştığı yangında kısa sürede minibüs alev topuna döndü. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Minibüste hasar meydana gelirken, yangının kesin çıkış nedeni yapılacak olan çalışmaların ardından belirlenecek. 
 
Görüntü dökümü:
————
-Minibüsün yanması (amatör kamera)
-İtfaiye ekiplerinin müdahalesi (amatör kamera)
-İtfaiye ekiplerinin çalışması
-Polis ekiplerinin çalışması
-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması
-Genel ve detay görüntüler

17.06.2021 – 05.08 Haber Kodu : 210617007_

============================

4-İSTANBUL’DA AŞI YOĞUNLUĞU AKŞAM DA DEVAM ETTİ

Murat DELİKLİTAŞ-Ramazan EĞRİ-Cemil ÖZDEMİR-Gamze ŞİMŞEK-Vedat BAYRAKTAR/İstanbul,(DHA)
SGK’ya kayıtlı çalışanlar ve 40 yaş üstü vatandaşlar, koronavirüs aşısı olmak için dün mesai bitiminden itibaren hastanelere koştu. İşlemlerin sona ereceği 23.00’a kadar aşılarını olmak isteyen vatandaşlar hastane önlerinde yoğunluk oluşturdu. 
Koronavirüs aşısı programına 40 yaş ve üzeri vatandaşlarla birlikte SGK’ya kayıtlı tüm çalışanların dahil edilmesiyle birlikte, sırası gelenler hastanelere koştu. İstanbul genelindeki hastanelerde gündüz saatlerinde yaşanan yoğunluk, dün akşam saatlerinde de devam etti. Mesailerinin bitmesiyle birlikte hastanelere akın eden vatandaşlar içeride ve dışarıda aşı kuyruğu oluşturdu.  
Saat 23.00’a kadar süren aşı işlemleri için kendilerine ayrılan alanlarda bekleyen vatandaşlar, form doldurduktan sonra, isimlerinin okunmasıyla birlikte içeri alındı. 
İstinye Devlet Hastanesi yanında bulunan alana kurulan çadırlar önünde aşı için bekleyen vatandaşlar, form doldurma sıralarına göre tek tek çağrılarak aşılarını oldular.
Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise aşı sırasının yanı sıra hastane bahçesinde araç kuyruğu da gözlendi. Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise ilk güne nispeten daha az yoğunluk yaşandı.
Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise hem içeride hem de dışarıda aşı yoğunluğu yaşandı. 

Görüntü Dökümü 
————–
-Kartal Lütfi Kırdarda aşı için bekleyenler
-Fsm hastanesinin içinde aşı kuyruğu 
-Dışarıda sıra bekleyenler 
-Şırayla içeri girenler 
-Aşı için form dolduranlar 
-Araç kuyruğu
-İstinye Devlet Hastanesi aşı kuyruğundan genel görüntü
-Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yoğunluk görüntüleri

16.06.2021 – 23.07 Haber Kodu : 210616234
16.06.2021 – 23.09 Haber Kodu : 210616235
16.06.2021 – 23.26 Haber Kodu : 210616236

=========================

5-BAYRAMPAŞA’DA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ 1 KİŞİNİN BACAĞININ KOPTUĞU KAZA KAMERADA

Haber: Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA)
Bayrampaşa’da, 1 taksi ile 2 motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Yaşanan kaza anı ise çevredeki bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi’nde önceki akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Plakaları alınamayan 2 motosiklet, Akpınar Caddesinden Otogar istikametine doğru giderken, henüz bilinmeyen nedenle Barış Sokak’tan Akpınar Caddesi’ne dönüş yapan 34 THF 62 plakalı taksi ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 2 motosiklet üzerinde bulunan 3 kişi, yola savrularak ağır yaralanırken, 1 kişinin bacağı bilek kısmından koptu. Taksi sürücüsü de kaza da hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 motosiklette bulunan Serhat Elagöz(19), Özgür Aysal (21) ve Şehmus Aysal’a (19) ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kaza sırasında bacağı bilek kısmından kopan Özgür Aysal, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, kardeşi Şehmus Aysal ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Serhat Elagöz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Yaşanan feci kaza, çevredeki bir sitenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülere, taksinin motosikletlerle çarpıştığı anlar yansıdı.

Görüntü dökümü:
————-
Güvenlik kamera
-Taksinin motosikletlere çarpışması
-Motosikletlerin savrulması
-Olay sonrası cep telefonu kamerası görüntüsü
– Olayın meydana geldiği yer
– Genel ve detaylar 

16.06.2021 – 21.29 Haber Kodu : 210616217

=============================

6-SİLİVRİ’DE AYAĞINA İP DOLANARAK AĞACA TAKILAN KARGAYI İTFAİYE ERİ KURTARDI

Haber-Kamera: Uğur Samet AVCI / İSTANBUL DHA
Silivri’de ayaklarına ip dolanan karga takıldığı ağaçta mahsur kaldı. İtfaiye eri, ağaca tırmanıp ipleri keserek, kargayı kurtardı. 
Olay, Çanta Mahallesi’nde bulunan bir evin bahçesinde dün yaşandı. Ağaçta karganın çırpındığını görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye aracı ağacının yakınına giremedi. İtfaiye eri Mustafa Karacan, 15 metrelik ağaca tırmanarak çıktı. Karacan, ayaklarına dolanan ipi keserek, kargayı takıldığı ağaçtan kurtardı. 

AĞAÇTAKİ YILAN İTFAİYE ALDI
Öte yandan, Semizkumlar Mahallesi’nde bulunan villanın bahçesinde ağaçta yılan görenler itfaiye ekiplerini çağırdı. Gelen ekipler, ağaçtaki yaklaşık 2 buçuk metrelik yılanı alarak, yerleşim alanına uzak bir araziye bıraktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————-
Cep telefonu kamerası
-Karga ve yılan kurtarma operasyonu 

16.06.2021 – 23.04 Haber Kodu : 210616227

============================

7- SİLİVRİ’DE ŞAŞKINA ÇEVREN TÜRBE VE MEZAR

Uğur Samet AVCI / İSTANBUL(DHA ) – SİLİVRİ’de ‘Danışman Dede Mezarı’ ile ‘Seyyit Hacı Pervane Hazretleri Türbesi’ni görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
Silivri’de ‘Danışman Dede’nin mezarı ile 450 yıllık geçmişi olan ‘Seyyit Hacı Pervane Dede Hazretleri Türbesi’nin üzerinde apartman yer alıyor. Türbenin girişine üzerine adı yazılan tabela koyuldu. Mezar taşı kısmen zarar gören türbe nadiren ziyaret edilirken, “Danışman Dede’nin mezarı, üzerine bina yapıldıktan 45 yıl sonra Anıtlar Yüksek Kurulu’nca korumaya alındı. İki bina arasında bulunan mezara giden yol demir kapılarla kapatıldı.  ‘Seyyit Hacı Pervana Dede Hazretleri’ türbesinin girişi ise bir iş yeri görünümünde. Binanın girişindeki dükkandan alt kata inildiğinde karşınıza türbe çıkıyor. Türbeyi gezen Silivri Tarih Derneği üyesi tarihçi Mustafa Suphi Lapçin, “Seyyit Hacı Pervane Türbesi, 400 yıl öncesine kadar dayanmaktadır. Burada daha önce mevline tekkesi olduğu bilinmektedir. Hacı Pervane Hazretleri bu tekkenin önemli muhitlerinden birisidir. Kendisi vefat ettikten sonra, türbesi buraya inşa edilmektedir. 1925 yılında mevline tekkesi yıkılır, 2006 yılında ise buraya türbe üzerine bina inşa edilir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde, buranın 1964 yılında tescillendiğini, burası ilgili şikayetlerde bulunabileceklerini söylediler. Burası tescilliyse türbenin üzerine bina yapılamaz. En önemlisi bu bölge mi yoksa türbe mi tescilli, bunun belirlenmesi gerekiyor. Aslında buradaki sorun büyük bir sorun” dedi.  Türbenin yanında mobilya dükkânı bulunan Hüseyin Yaman,”Seyit Hacı Pervane Türbesi’nin elektrik tesisatını ve dekorunu ben yaptırdım. Seyit Hacı Pervane Hazretleri, bin 800’lü yıllarda Mevlâna dedesi Allah insanı. Fakat dönemin belediyesi, 2006 yılında, buradaki inşaat çalışması sırasında türbeyi yandaki binanın parselinde gösteriyor. Buraya ruhsat vermişler türbenin diğer binanın altında göstererek, buraya bina yapılması için. Daha sonra türbenin üzerine apartman yapmışlar. Ben türbenin üzerinde apartmanın olmasına karşıyım tabi ki. Normal ‘de türbenin üzerine apartman yapılmaması lazım. Ziyaretçileri geliyor iyi bir Allah insanı olduğu için, Mevlâna dedesi olduğu için. Halk sevdiği için türbeye geliyor” diye konuştu.  

Görüntü dökümü:
———————–
-Türbeden detaylar
-Tarihçi Mustafa Suphi ile röportaj
-Esnaf Hüseyin Yaman ile röportaj
-Genel ve detaylar

16.06.2021 – 19.15 Haber Kodu : 210616183

=======================

8-İSTANBUL’DA METROLAR İNTERNET ERİŞİMİNE AÇILIYOR 

Haber – Kamera: Uğur ŞAHİN / İSTANBUL,(DHA) 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Meclis Üyesi ve Akıllı Kent ve Bilişim Teknolojileri Komisyon Başkanı Muharrem Balık, metrolarda internet erişimine açacak olan maddenin komisyondan geçtiğini açıkladı. Metroları internet erişimine açacak olan teklif İBB Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.  

“GENÇLER İNTERNETİNİZ BOL OLSUN” 
Balık, kürsü konuşmasında, “İstanbul’umuzun kıymetli gençlerine bir müjdem olacak. Komisyonumuzun gündeminde olan bir dosya için AK Parti Grup Başkanımız M. Tevfik Göksu beyefendi ve grup yönetimimizle iki gündür görüşüyoruz. Görüşmelerimizin sonucunda, siz değerli gençler metrolarda sadece fotoğraf arşivlerinizi temizlemeyecek. Artık metroda sadece WhatsApp konuşmalarını temizlemeyecek. Artık metrolarda sadece çevrim dışı oyunlar oynamayacaksınız. Değerli gençler müjdemizi açıklıyoruz. Artık İstanbul metrolarını internet erişimine açıyoruz. Özellikle genç arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Tabi malum Genç kardeşlerimde bilirler akıllı şehir, akıllı yöneticilerle olur. AK Parti döneminde, metrolar sevdiklerinize daha hızlı ulaşmanız için yapıldı. Metrolardaki internet erişimi, Londra’da 2017’deki metro seferlerinde yapılan bombalı saldırılar nedeniyle durdurulmuştu. Artık gençlerimiz sevdikleriyle bağlarını metrolarda koparmayacaklar. Artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen interneti her yerde kullanabilecek, metrolarda daha çok kullanacaklar. Gençler internetiniz bol olsun” dedi. 

TEKLİF KABUL EDİLDİ
İBB Meclisi Haziran Ayı 2’inci oturumu bu gün Yenikapı Dr. Kadir Topbaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde 2’inci Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında toplandı. İstanbul’da metro hatlarının internete erişimine açacak teklif; Tarife Komisyonu, Akıllı Kent ve Bilişim Teknolojileri Komisyonu ile Temel Haklar komisyonlarından geçmesi üzerine bugün yapılan oylamada gündeme geldi. Metroları internet erişimine açacak olan teklif İBB Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
————-
-Muharrem Balık konuşması 
-Haber detay 

16.06.2021 – 20.35 Haber Kodu : 210616208

========================

9-KILIÇDAROĞLU’NDAN SALTIK’IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

İdris TİFTİKCİ / İSTANBUL DHA 
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden müzik yapımcısı Hasan Saltık’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dün akşam saatlerinde, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden müzik yapımcısı Hasan Saltık’ın Pendik’teki evine geldi. Saltık’ın ailesine taziyelerde bulunan Kılıçdaroğlu, bir süre kaldığı evden ayrıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
—————-
-Kılıçdaroğlu’nun gelişi 
-Kılıçdaroğlu’nun gidiş 
-Genel ve Detaylar 

16.06.2021 – 21.55 Haber Kodu : 210616225

==========================

10-KAYIP KİŞİNİN CESEDİ 20 GÜN SONRA KUYUDA BULUNDU
 
Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA)GİRESUN’dan İstanbul’a gelen  20 gün önce esrarengiz bir şekilde kaybolan Bahtiyar Akçay’ın cesedi, yakın arkadaşlarının çalıştığı halı yıkama fabrikasının bahçesinde çuvala konularak kuyuya atılmış ve üzeri betonla kapatılmış  bir halde bulundu.  Polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma çok yönlü sürüyor.
Giresun’da ikamet eden Bahtiyar Akçay bundan 21  gün önce internetten beğendiği otomobili satın almak için İstanbul’a  geldi. İddialara göre Bahtiyar Akçay, İstanbul’a geldiğinde daha önceden 50 bin lira parası bulunan arkadaşının yanına giderek parayı almak istedi. Ancak Bahtiyar Akçay aynı gün esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Ailesinin şikayeti üzerine polis tarafından soruşturma açıldı.

KUYUYA ATILMIŞ VE ÜZERİ BETONLA KAPATILMIŞ OLARAK BULUNDU
Polisin yaptığı çalışmalarda Bahtiyar Akçay’ın son olarak alacağı olan arkadaşının yönetici olarak çalıştığı  halı yıkama fabrikasına girdiği bir daha çıkmadığı belirlendi. Bu gelişme üzerine şüphelilerin yoğunlaştığı Yenibosna’da bulunan fabrika içinde geniş çaplı arama yapan polis ekipleri Bahtiyar Akçay’ın cesedini fabrikanın bahçesi içinde bir kuyuya atılmış halde buldu. Yapılan incelemede  cesedin bulunmaması için üzerinin betonla kapatıldığı tespit edildi. Yetkililer cesedin bir çuvala konularak kuyuya atıldığını söyledi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Polis bu gelişme üzerine aralarında Bahtiyar Akçay’ın yanına geldiği arkadaşı Nadir Ü.’nün de aralarında  bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgusunun devam ettiği  öğrenildi.

BİR CESET DAHA ÇIKABİLİR
Öte yandan yetkililer 2007 yılında  kayıp müracaatı yapılan ve aynı fabrikaya girdikten sonra çıkmadığı belirlenen Adnan Bulut dosyasını da yeniden açtı. Fabrikada aramaların devam ettiği öğrenildi.

SORGULARI SÜRÜYOR
Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü Nadir Ü.’nün aralarında bulunduğu 4 kişinin sorgularına devam edildiğini, Bahtiyar Akçay’ın nasıl öldüğünün tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu’nda incelemenin sürdüğünü belirttiler.

Görüntü Dökümü:
——–
-Olay yeri
-Röp
-Öldürülen kişinin fotoğrafı

16.06.2021 – 17.15 Haber Kodu : 210616175_

==========================

11-KÜÇÜKSU DERESİ’NDEN BOĞAZA ÇAMUR AKTI

Murat KORKMAZ / İSTANBUL (DHA)
İstanbul’da dün etkili olan yağış sonrası Küçüksu Deresi’nden gelen çamurlu su boğaza aktı. Mavi suyun rengi kahverengiye döndü. Suyun renginde yaşanan değişim ise havadan görüntülendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul Anadolu yakasında dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur sonrası Küçüksu Deresi’nden gelen çamur boğaza aktı. Mavi suyun rengi kahverengiye döndü. Çamura bulanan boğaz havadan görüntülendi.

Görüntü Dökümü:
————— 
-Drone görüntüsü 

16.06.2021 – 19.26 Haber Kodu : 210616206

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!