Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- ATAŞEHİR D-100 KARAYOLU’NDA FECİ KAZA:  2 AĞIR YARALI

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ – Gamze ŞİMŞEK/ İstanbul DHA
Ataşehir D-100 Karayolu’nda aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Bariyerin ok gibi saplandığı araçta bulunan 2 kişi ağır yaralanırken otomobil parçalara ayrıldı.

Kaza saat 06.30 sıralarında Ataşehir D-100 Karayolu Kadıköy istikametinde meydana geldi. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen 34 RB 9861 plakalı otomobil, bariyere çarptı. Kaza nedeniyle araç parçalara ayrıldı. Aracın ön kısmı bariyerde kalırken gövdesi ise D-100 Karayolu’na savruldu. Otomobilden kopan parçalar ise etrafa dağıldı. Kazanın ardından araçta bulunan Yunus Karataş ve bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay yerindeki polis ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Kaza yapan otomobil ve parçaları çekiciler yardımıyla kaldırıldı.

Görüntü Dökümü
————————
-Olay yerindeki polis ekipleri
-D-100 Karayolu’nda kalan araç
-Bariyerde kalan aracın bir kısmı
-Yola savrulan araç parçaları
-Muhabir anons (Gamze Şimşek)
-Araç ve parçalarının çekiciler ile kaldırılması
-Genel ve detay

============================

Reklam Alanı

2- HALİÇ KÖPRÜSÜ’NDE ÇEKİCİ, YOL BAKIM ARAÇLARINA ÇARPTI: 2 ÖLÜ
 
Haber-Kamera: Ertan KILIÇ – Buğra AKAY / İstanbul DHA
Eyüpsultan D-100 Karayolu Haliç Köprüsü üzerinde çekici, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ekibine ait kamyona çarptı. Kazada çekicinin sürücüsü ve İBB’ye bağlı kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti. 
 
Kaza, 02.30 sıralarında Eyüpsultan Haliç Köprüsü, Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 ZD 9174 plakalı çekici, önce köprü üzerinde çalışma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekibin eskort adı verilen ışıklı yön levhasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan çekici, bakım ve onarım çalışması yapan 32 yaşındaki Samet Kaya’nın kullandığı 34 TP 2096 plakalı kamyona çarptı. Işıklı yön levhasını kontrol etmek üzere kamyondan inen Samet Kaya, çekicinin çarpması ile savrulurken, çekici sürücüsü ise aracın içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 
 
HASTANEYE GİDERKEN HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Samet Kaya, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışan ve ismi öğrenilemeyen çekici sürücüsü ise olay yerinde hayatını kaybetti. 
 
BİR SAAT SÜREN ÇALIŞMANIN ARDINDAN ÇIKARILDI
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çekici sürücüsünü yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkardı. Cenaze, ambulansa konularak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 
 
HALİÇ KÖPRÜSÜ TRAFİĞE KAPANDI
Kaza nedeniyle Haliç Köprüsü, Ankara istikameti,  orta bölümü bir süre araç trafiğine kapatıldı. Kazaya karışan araçların vinç yardımı ile olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale döndü. 
 
Görüntü dökümü:
—————–
-Kaza yeri
-Kazaya karışan araçlar
-İtfaiye ekiplerinin çalışması
-Polis ekiplerinin çalışması
-Sağlık ekiplerinin çalışması
-Sıkışan sürücünün çıkarılışı
-Işıklı yön levhasının kaldırılması
-Genel ve detay görüntüler
 
17.01.2021 – 06.02 Haber Kodu : 210117017

===============================

3- TARTIŞTIĞI KARISINI BIÇAKLADI, AĞLAYARAK POLİSİ ARADI

Haber-Kamera: Yılmaz OKUR/İSTANBUL,(DHA)
Sancaktepe’de bir kişi tartıştığı karısını bıçakladı. Ağlayarak polisi arayıp kendisini ihbar eden koca gözaltına alınırken, yaralı kadın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 03.30 sıralarında Kemal Türkler Mahallesi Şennur Sokak’ta bulunan dört katlı bir binanın ikinci katında meydana geldi. İddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan çift, bir müddet sonra kavga etmeye başladı. Bu sırada ismi öğrenilemeyen koca mutfaktan aldığı bıçakla karısını bıçakladı.

Kanlar içinde yerde yatan karısını görünce ağlamaya başlayan koca polisi arayarak karısını bıçakladığını söyledi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis zanlı kocayı gözaltına alırken, sağlık ekipleri bıçakla yaralanan kadını olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————
-Olayın yaşandığı sokak
-Olayın yaşandığı bina
-Olay yerindeki polis ekipleri
-Sağlık ekibinin olay yerine gelişi
-Yaralı kadının ambulansa taşınması
-Genel ve detay görüntüler

17.01.2021 – 05.11 Haber Kodu : 210117016

===============================

(ÖZEL GÖRÜNTÜLERLE)
4- AVCILAR’DAKİ YANGINA MÜDAHALEYE HATALI PARK ENGELİ
 
İhsan DÖRTKARDEŞ-Vedat BAYRAKTAR / İSTANBUL,(DHA)
AVCILAR’da sokağa çıkma kısıtlaması sürerken bir binanın çatı katında mangalda et pişirilirken çıkan yangında çatı tutuştu. İtfaiye ekipleri kısa sürede mahalleye ulaşırken sokaktaki araçların hatalı ve gelişi güzel park edilmesi nedeniyle görevliler binanın önüne ulaşmakta zorlandı.

MANGAL YANGINA NEDEN OLDU
Ambarlı Mahallesi’ndeki Aşık Veysel Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın üst katında oturan Suriyeli oldukları belirtilen bir ailenin fertleri saat 20.00 sıralarında mangalda et pişirmeye başladı. Kısa süre sonra alev alan mangaldan sıçrayan kıvılcımlar çatının tutuşmasına neden oldu. Binanın çatısı kısa sürede alev alev yanmaya başladı. İhbar üzerine itfaiye araçları kısa sürede mahalleye ulaşırken ekipler otomobil ve hafif ticari araçların gelişi güzel park edilmesi nedeniyle ilerleyeeyip dönüş yapmakta zorlandı. İtfaiye araçlarının sirenleri çalınarak bu otomobillerin sürücülerinin gelerek yolu açması düşünüldü. 

İTFAİYE EKİPLERİNE HATALI PARK ENGELİ
Alevler giderek tüm çatıyı kaplamaya başlarken sürücülerin bir türlü gelmediğini gören çevrede oturanlar otomobil ve hafif ticari araçları kaldırarak kenara çekmeye çalıştı. Gelen Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri de plakalardan araç sürücülerine ulaşmak istedi. Araçların insan gücü ile kaldırılarak kenara alınmasından sonra itfaiye araçları binaya ulaşarak yangını kısa sürede söndürdü. Bu arada sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen evlerinden çıkan vatandaşların olanları izlemeye ve cep telefonları ile görüntülemeye çalıştığı görüldü.

Görüntü Dökümü:(ÖZEL)
——————-
-Binanın çatısı yanarken
-İtfaiye erleri yolu açmaya çalışırken
-Yolda gelişi güzel park edilen hafif ticari aracı kaldırmaya çalışanlar
-İtfaiye araçlarının sirenleri ile araçların sahiplerine ulaşılmaya çalışılırken
-İtfaiye erleri ve araçları
-Yangını izleyenler
-Polis, itfaiye erleri ve kalabalık araçları kaldırmaya çalışırken
-Genel ve detay görüntüler

16.01.2021 – 01.21 Haber Kodu : 210116210
17.01.2021 – 06.07 Haber Kodu : 210117018

===============================

(ÖZEL GÖRÜNTÜLERLE) 
5- TEM’DE KAZA YAPAN ARACIN SÜRÜCÜSÜNÜ BULMAK İÇİN SEFERBER OLDULAR

Haber-Kamera: Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA)
Ümraniye’de TEM Otoyolu’nda yol kenarında takla atmış halde bulunan bir otomobilin içinde kimsenin olmadığını fark eden vatandaşlar sürücüyü bulmak için seferber oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kazanın meydana geldiği noktanın çevresinde sürücüyü aradı. Polis otomobilin plakasından sürücüye ulaştı. Sürücünün takla atan otomobilini kilitleyip eve gittiği öğrenildi.

SÜRÜCÜYÜ ARADILAR
Kaza saat 20.30 sıralarında TEM Ümraniye Çakmak Köprüsü altında meydana geldi. Yoldan geçen vatandaşlar yol kenarında takla atarak yan yatmış vaziyette duran bir otomobil fark etti. Hemen yardıma koşan vatandaşlar otomobilin kapılarının kilitli ve içerisinde kimsenin olmadığını fark etti. Bir yandan çevrede sürücüyü arayan vatandaşlar bir yandan da itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobilin bulunduğu çevrede arama yaptı. Ancak sürücüye ait herhangi bir iz bulunamadı.

“YOL KAYGANDI, ARABA KAYDI TAKLA ATTI”
Polis ekipleri 06 TUV 97 plakalı otomobilin plaka bilgilerinden otomobilin sahibine ulaştı. İsmi öğrenilemeyen otomobil sahibi kaza yaptıktan sonra aracı kilitleyip eve gittiğini söyledi. Polis otomobili kendisinin kullandığını söyleyen kişiyi olay yerine çağırdı. Başka bir araçla olay yerine gelen otomobilin sahibi, “Yol kaygandı, araba kaydı takla attı. Arabada tek başıma bulunuyordum, polis arkadaşlar beni eve yönlendirdi” şeklinde konuştu. Kazada hasar görerek kullanılamaz hale gelen otomobil olay yerine gelen vinç yardımıyla çekiciye yüklenerek otoparka kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:(ÖZEL)
—————————-
-Yol kenarında yan yatan otomobil
-Vatandaşların otomobil içinde sürücüyü araması
-İtfaiyenin kaza yerine gelişi
-İtfaiye ekiplerinin etrafta arama yapması
-Kaza yapan aracın vinç ile kaldırılması
-Çekici yüklenen aracın götürülmesi
-Otomobil sahibi ile röportaj
-Genel ve detay görüntüler

17.01.2021 – 02.04 Haber Kodu : 210117009

===============================

6- ÜSKÜDAR’DA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Haber-Kamera: Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA)
Üsküdar’da yoğun yağışın ardından bir binanın istinat duvarı çöktü. Çöken duvarla birlikte yol kenarında park halindeki iki otomobil hasar oluştu.

Olay saat 23.30 sıralarında Sultantepe Mahallesi Özbekler Tekkesi Sokak’ta meydana geldi. İstanbul’da günlerdir etkili olan yağış nedeniyle toprak yumuşayınca, bir binanın istinat duvarı çöktü. Büyük bir gürültü ile çöken duvar bina sakinlerinde paniğe neden oldu.

Herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı çökme sırasında yolda duvarın dibinde park halinde bulunan iki otomobil hasar gördü. İstinat duvarı çöken binada oturan Kaan Köseoğlu olayla ilgili olarak; “Zaten dolgu yeri, ıslandı burası. Islanınca da, yağmur yağınca demek suyu çekti, ondan sonra düştü. Herhangi bir yaralı yok. İki tane araba vardı, çıkardılar” şeklinde konuştu. Belediye ekipleri istinat duvarının çöktüğü sokağı şerit çekerek trafiğe kapattı.

Görüntü dökümü:
————————-
-Hasar gören araçlar (CEP TELEFONU GÖRÜNTÜSÜ)
-Çöken istinat duvarı
-Kapatılan sokak
-vatandaş ile röportaj
-Genel ve detay görüntüler

17.01.2021 – 04.52 Haber Kodu : 210117013

===============================

7- KADIKÖY’DE BİR MARKET ALEV ALEV YANDI

Haber-Kamera: Yılmaz OKUR / İSTANBUL,(DHA)
Kadıköy’de bir apartmanın alt katında bulunan markette meydana gelen yangın çevrede büyük paniğe neden oldu. İtfaiye kapalı olan markete kepenkleri kırarak girdi. Marketin alevlere teslim olduğu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Yangın saat 23.00 sıralarında Sahrayı Cedid Mahallesi Cebesoy Sokak’ta bulunan bir markette henüz bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. Marketten dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri bir yandan alevlerin yükseldiği yangına müdahale ederken bir yandan da içeri girmek için kapalı olan marketin kepenklerini kırdı.
Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alınırken, polis ekipleri çevrede güvenlik tedbirleri aldı. Sağlık ekipleri de herhangi bir yaralanma ihtimaline karşılık olay yerinde hazır bekledi. Herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığı yangında markette büyük çapta hasar meydana geldi.
Yangınla ilgili inceleme devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————-
-Alev alev yanan market (CEP TELEFONU KAMERASI)
-İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesi
-İtfaiye ekiplerinin kepenkleri kırıp içeri girmesi
-Polisin aldığı güvenlik önlemleri
-Hazır bekleyen sağlık ekipleri
-Genel ve detay görüntüler

17.01.2021 – 01.44 Haber Kodu : 210117007

===============================

8- BEYAZA BÜRÜNEN BÜYÜKÇEKMECE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Ersan SAN / İSTANBUL (DHA) İSTANBUL’da kar etkili oluyor. Beyaza bürünen Büyükçekmece havadan görüntülendi. 
Meteoroloji’nin uyarısının ardından İstanbul’da kar etkili oluyor. Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt gibi bazı ilçeler beyaza büründü. Beyaz örtüyle kaplanan Büyükçekmece havadan görüntülendi.

Görüntü dökümü:
————
-Havadan beyaza bürünen Büyükçekmece
-Detaylar

16.01.2021 – 21.35 Haber Kodu : 210116205

===============================

9- İSTANBUL’DA KAR YAĞIŞI; SARIYER’DE ÇOCUKLAR KAR TOPU OYNADI

Haber-Kamera: Alper KORKMAZ – Murat DELİKLİTAŞ – Hasan YILDIRIM – Savaş ATAK – İstanbul DHA –  İSTANBUL’da kar yağışı tekrar başladı. Başakşehir, Beylikdüzü ve Çatalca gibi kentin batısındaki ilçeler kısa sürede beyaza büründü. Kentin yüksek kesimlerinde de etkili olan kar Sarıyer’de de çocuklar için eğlence kaynağı oldu. Kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan çocuklar kar topu oynadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da kar yağışı başladı. Özellikle yüksek kesimlerde kar etkili oluyor. Kentin batısındaki Başakşehir, Beylikdüzü ve Çatalca gibi ilçeler kısa sürede beyaza büründü. Kentin yüksek kesimlerinde de etkili olan kar Sarıyer’de de çocuklar için eğlence kaynağı oldu. Kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan çocuklar kar topu oynadı.
Meteoroloji, bu gece ve yarın İstanbul’da yoğun kar yağışı beklendiğini açıklamıştı.

Görüntü Dökümü:
———–
-Beylikdüzü, Başakşehir ve Çatalca’dan kar yağışı
-Sarıyer’de kar topu oynayan çocuklar

16.01.2021 – 19.14 Haber Kodu : 210116195
16.01.2021 – 18.31 Haber Kodu : 210116187
16.01.2021 – 18.30 Haber Kodu : 210116182
16.01.2021 – 17.56 Haber Kodu : 210116181
16.01.2021 – 16.21 Haber Kodu : 210116160
16.01.2021 – 16.50 Haber Kodu : 210116164
16.01.2021 – 17.15 Haber Kodu : 210116171
16.01.2021 – 17.37 Haber Kodu : 210116172

===============================

10- SULTANGAZİ’DE BETON MİKSERİ DEVRİLDİ

Haber-Kamera: Vedat BAYRAKTAR/İstanbul,(DHA)  Sultangazi Mahmutbey Yolu üzerinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda beton mikseri devrildi. 
Kaza, dün akşam saatlerinde Mahmutbey yolu üzerinde meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikserinin önce yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı, ardından devrildi. İhbar üzerinde olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, devrilen mikser vinç ile kaldırıldı. Beton mikserinin sürücüsünün durumun iyi olduğu öğrenildi. 

Görüntü dökümü:
———-
yoldan detay
Mikserden detay
Çevreden detay
Mikserin kaldırışı detay
Genel görüntü ve detay

16.01.2021 – 19.41 Haber Kodu : 210116197_

===============================

11- HALİÇ’TE KARDA YOLDA KALAN MOTOSİKLETLİYE YARDIM ELİ

İSTANBUL(DHA) İSTANBUL’da kar yağışı etkili oluyor. Yağış nedeniyle Haliç Köprüsü girişinde bir motosikletli ilerlemekte güçlük çekti. Motosikletini emniyet şeridine çeken kuryeye yardım eli panelvan kullanan sürücüden geldi. Motosiklet, panelvana konuldu. Motosikletli de panelvana bindi. Sürücüler yola böyle devam etti.

Görüntü dökümü:
———–
-Yolda kalan motosikletli
-Motosikletin panelvana konulması
-Yollarına devaöm etmeleri

16.01.2021 – 19.47 Haber Kodu : 210116204

===============================

12- BAŞAKŞEHİR’DE OTOMOBİL BARİYERLERE ÇARPTI

Haber-Kamera: Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA) İSTANBUL’da beklenen kar yağışı kuzey ilçelerinde başladı. Kar yağışı trafiği olumsuz etkiledi. Başakşehir’de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücü bariyerlere çarparak kaza yaptı.
Kaza dün saat 17.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Atatürk Havalimanı istikameti Başakşehir mevkiinde meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda 07 AEH 253 plakalı otomobil sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazada sürücü yara almazken otomobilde büyük çapta hasar meydana geldi. Kaza yerine çağrılan çekici ile otomobil bulunduğu yerden kaldırıldı.

Görüntü dökümü
—————
Kaza yapan otomobil
Otomobilin çekiciye yüklenmesi

16.01.2021 – 18.33 Haber Kodu : 210116188

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!