Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

(GENİŞ HABER) 
1-SEDAT PEKER VE ADAMLARINA YÖNELİK OPERASYON 

Ertan KILIÇ-Ozan URAL-Soner HASIRCIOĞLU-Çağrı ÇALIŞKAN-Buğra AKAY-Ali TİNBEK /İSTANBUL,(DHA) İSTANBUL merkezli 5 ilde Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon düzenlendi. 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun İstanbul ayağında ise 74 adrese yapılan baskınlarda 43 kişi gözaltına alındı. 
İstanbul Emniyeti’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Sedat Peker suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüpheli suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır” denildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sedat Peker ve adamlarına yönelik İstanbul merkezli 5 ilde operasyon düzenledi. Sabah saat 06.00’da İstanbul, Ankara, Kocaeli, Trabzon ve Hatay’da eş zamanlı olarak 121 adrese yönelik düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 63 kişi gözaltına alındı. Özel harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonun İstanbul ayağında 74 adrese baskın yapılırken, 43 kişi gözaltına alındı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ KAPILARI KIRARAK GİRDİ
İstanbul’da operasyon yapılan adreslerden birisi Bahçelievler Zafer Mahallesi Kurultay Sokak’taki 4 katlı binanın ikinci katı oldu. Saat 06.00’da binaya gelen ekipler kapıyı kırarak içeri girdi. Binanın ikinci katındaki daireye çıkan ekiplerin arama ve gözaltı işlemleri devam ediyor. 

KADIKÖY’DE REZİDANSA BASKIN
Polis ekipleri, Kadıköy’de de Merdivenköy Mahallesi Seyhan Sokak’ta bulunan 24 katlı rezidansın üçüncü katına baskın yaptı. Maltepe’de Altıntepe Mahallesi Bağ Sokak’ta bulunan 4 katlı bina da operasyon yapılan adreslerden birisi oldu. Eve giden ekipler bazı şüphelileri gözaltına aldı.

İSTANBUL EMNİYETİNDEN AÇIKLAMA
Operasyonla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Sedat Peker liderliğindeki suç örgütünün deşifresi ve eylemlerinin tespiti amacıyla başlatılan kapsamlı çalışmalar neticesinde örgütün karışmış olduğu çok sayıda suç eylemi ve bu eylemleri gerçekleştiren örgüt üyesi tespit edilmiştir. Elde edilen deliller kapsamında Sedat Peker suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 5 ilde 09.04.2021 günü 63 şüpheli şahsa yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüpheli suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıslar hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır.”

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————–
-Emniyetten operasyona çıkış 
-Bahçelievler’de ekiplerin adrese girişi
-Kapının kırılışı
-Ekiplerin binaya girişi
-Sokakta alınan önlemler
-Kadıköy’de özel harekat ekiplerinin rezidansa girişi
-Dairenin içine girilişi
-Sokakta alınan önlemler
-Gözaltına alınan kişinin çıkarılışı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 2:
——————————–
-Özel harekat ekiplerinin binaya girmesi
-Binadan ve operasyondan genel ve detaylar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 3:
——————————–
Özel harekat cipinden görüntü
Binanın kapısında bekleyen polis
Daire girişinde duran özel harekat
Gözaltının çıkarılması
Genel ve detaylar

=========================

2- SEDAT PEKER’İN VİLLASINDAKİ LÜKS CİPİNDE DE ARAMA YAPILDI

Cengiz ÇOBAN – İsa ALMAÇAYIR- İstanbul DHA-  SEDAT Peker’in Beykoz’daki villasında polis arama yapıyor. Villadaki lüks cip de didik didik arandı.
İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon düzenleniyor. Peker’in Beykoz’daki villasına da sabah saatlerinde polis geldi. Ekipler villaya giderek arama başlattı. Villadaki araçlarda da arama yapıldı Polis, villadaki lüks cipi de didik didik aradı.

Görüntü Dökümü:
————
-Villaya giren polisler
-Araçlarda arama
-Lüks cipteki arama
-Detaylar

DHA FEED

=====================

3- SEDAT PEKER’E YÖNELİK OPERASYONDA GÖZALTINA ALINANLAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Alper KORKMAZ – İSTANBUL DHA – SEDAT Peker ve adamlarına yönelik operasyonda gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildi.
İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon düzenlendi. 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonun İstanbul ayağında ise 74 adrese yapılan baskınlarda 43 kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyeti’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Sedat Peker suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüpheli suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır” denildi. Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Görüntü Dökümü:
———–
-Sağlık kontrolünden geçirilenler

======================

4- FETÖ’NÜN HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI ÇALIŞMA EVLERİNDEN SORUMLU 12 ŞÜPHELİYE GÖZALTI KARARI

Haber: Özden ATİK/İSTANBUL,(DHA)- FETULLAHÇI Silahlı Terör Örgütü (FETÖ) hakim ve savcı adaylığı çalışma evlerinden sorumlu oldukları iddia edilen 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından hakim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavları için oluşturulan çalışma evlerine yönelik soruşturma yürütülüyor. Soruşturma kapsamında, başka şüphelilerin etkin pişmanlık kapsamında verdikleri beyanları ve HTS kayıtları ile yapılan yazışmalar sonucunda 12 şüphelinin çalışma evlerinden
sorumlu oldukları ve çalışma evlerinde kalarak sınava hazırlandıkları tespit edildi. Bu şüphelilerin yakalanmasına yönelik gözaltı kararı verildi.

==================

5- EYÜPSULTAN’DA ÇATIŞMA KAMERADA

Ersan SAN/İSTANBUL,(DHA) EYÜPSULTAN’da iki grup arasında cadde ortasında silahlı çatışma çıktı. Bir kişinin yaralandığı çatışma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Eyüpsultan Göktürk Mahallesi Göktürk Caddesi üzerinde bugün saat 14.00 sıralarında iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga eden iki grup birbirine ateş açtı. İki grubun birbirine ateş açması sonucu yaşanan çatışmada 1 kişi yaralandı. Bu sırada yoldan geçen bir araca da kurşun isabet etti. Olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücuduna mermi isabet eden kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis yaşanan olay hakkında soruşturma başlattı.

YAŞANAN ÇATIŞMA KAMERADA
Cadde ortasında yaşanan kavganın cep telefon görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, kavga eden kişilerin koştuğu ardından da ateş açıldığı görülüyor.

Görüntü Dökümü:
—–
(Cep Telefonu)
-Caddede koşan kişiler
-Elinde silah olan kişi
-Ateş açılması
-Polisin çalışması
-Olay yeri

==================

6- BEYOĞLU’NDA YANGINDA 2 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Murat DELİKLİTAŞ-Cemil ÖZDEMİR/İSTANBUL,(DHA) Beyoğlu’nda, elektrik sobasının kısa devre yapması sonucu çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 
Çukur Mahallesi Tarlabaşı Bulvarı Demirbaş Sokak’ta saat 15.00 sıralarında 5 katlı binanın 4’üncü katındaki tek odalı dairede, elektrik sobasının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Ev sahibi Yudum A. ile o sırada yanında bulunan arkadaşı Abdullah Ü., alevlere müdahale etmeye çalıştı. Yangını kendi çabalarıyla söndüremeyen Yudum A. daireden çıkarak komşularından yardım istedi. İtfaiye ve polis ekiplerine haber veren komşular, dumandan etkilendiği öğrenilen Yudum A.’yla birlikte dışarı çıktı. İhbarın ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar sırasında, dairenin kapısı önünde yerde baygın şekilde bulunan Abdullah Ü., itfaiye ekiplerince dışarı çıkarıldı. Adbullah Ü. ile Yudum A., ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun duman soluduğu tespit edilen Abdullah Ü.’nün sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede söndürülürken, daire tamamen kullanılamaz hale geldi.

“ZOR ATTIK KENDİMİZİ DIŞARI”
Yangın çıkan dairenin karşısında oturan Mert Kamiller “Ben gündüz vakti uykudaydım. Karşı komşum kapıyı vurdu panikle, ‘yardım, yardım’ diye. Kapıyı açtım. Bir elektrik sobası alev almış. Ben kapıyı açınca gelen oksijenle beraber parladı. Zor attık kendimizi dışarı. Can kaybımız yok. Arkadaşımın ev arkadaşı duman solumuş. Onu çıkartılar dışarı. Can kaybımız yok. Elektrik kaçağından kaynaklı” dedi.
 
Görüntü Dökümü
——————-
-İtfaiye ekiplerinden görüntü
-Binadan görüntü
-Yangın çıkan dairenin içinden görüntü
-Bina sakini röp.
-Ambulans
-Polis ekipleri
-Genel ve Detaylar

===================

7- KAĞITHANE’DE METRUK GECEKONDUDA ÇÖKME

Haber-Kamera: Yılmaz OKUR/İSTANBUL.(DHA)  – KAĞITHANE’de yan tarafı inşaat nedeniyle kazılan boş gecekonduda çökme meydana geldi.
Olay saat 18.00 sıralarında Seyrantepe Mahallesi Cesur Sokak’ta meydana geldi. Yan tarafı inşaat yapılmak üzere kazılan ve içinde  kimsenin yaşamadığı gecekondu çöktü. Çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.
İtfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını araştırırken sağlık ekipleri de hazır bekledi.  Yapılan kontrollerde yıkılan gecekonduda kimsenin olmadı tespit edildi.  Mahalle sakinlerinden Zeynel Erdem, “Durup dururken toprak kayması oldu. Yavaş yavaş geldi sonra birden yıkıldı. İçeride bir kişi vardı. O da 5 dakika önce çıkmıştı” dedi.

Görüntü Dökümü:
——-
-Çöken gecekondu
-İtfaiyenin çalışması
-Röportaj
-Detaylar

========================

8- ŞİLE’DE LİMANDA SÖKÜM İŞLEMİ YAPILAN TEKNEDE YANGIN ÇIKTI

Haber-Kamera: Gamze ŞİMŞEK-Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL,(DHA) Şile Limanı’nda demirli haldeki 20 metrelik teknenin söküm işlemi sırasında yangın çıktı. Yangın diğer teknelere sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Şile Limanı’nda ısınma amacıyla yakılan ateş kontrolden çıkarak söküm işlemi yapılan tekneye sıçradı. Yaklaşık 20 metrelik teknede akşam saatlerinde yangın çıktı. Limanda çalışanlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri limanda güvenlik önlemi alırken, itfaiye yangına müdahale etti. Teknedeki yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.

Görüntü Dökümü:
———
(Cep Telefonu)
-Limandan çıkan dumanlar
-Tekneden çıkan alev

=================

9- ESENYURT’TA TUVALET DELİĞİNE AYAĞI SIKIŞAN ÇOCUK KURTARILDI

Haber – Kamera: Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA) Esenyurt’ta, tuvalet deliğine ayağı sıkışan bir buçuk yaşındaki Muhammed, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.
Olay, saat 14.30 sıralarında Esenyurt Piri Reis Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesindeki 5 katlı apartmanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, apartmanın son katında yaşayan bir buçuk yaşındaki Muhammed, ayağını tuvalet deliğine sıkıştırdı. Çocuğun ağlama seslerini duyan annesi ise durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık 5 dakikalık çalışma sonucunda küçük çocuğun ayağını, sıkıştığı tuvalet deliğinden kurtardı. Küçük çocuk kurtarıldıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Küçük Muhammed’in komşusu, “Ayağı tuvaletin deliğine sıkıştı. Durumu iyi. Çocuk işte yaramazlık yapmış” dedi.

Görüntü dökümü:
Cep telefonu kamerası
-Küçük çocuğun kurtarılma anı
Aktüel
-Annesinin çocuğu ambulansa götürmesi
-Olay yerine gelen sağlık ekipleri
-Olay yerine gelen itfaiye ekipleri
-Komşu ile röp
-Genel ve detay

=====================

10- 8 NİSAN DÜNYA ROMANLAR GÜNÜNDE 12 ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Haber-Kamera: Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/İSTANBUL,(DHA) 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nde 12 Roman çift, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın katıldığı törenle dünya evine girdi.

8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nde Ümraniye’de oturan 12 Roman çift, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın katılımıyla Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda dünya evine girdi. Törene Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, İstanbul İl Jandarma Komutanı Nuh Köroğlu, İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı ve Ak Parti Milletvekilleri katıldı. Çiftlerin nikahını Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım kıyarken, nikah şahitliğini İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, Ak Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Vedat Demiröz ve Hasan Turan yaptı. Belediye Başkanı Yıldırım çiftlerden 3’er tane çocuk istedi. Nikah töreninde kimi çiftler yıllar sonra dünya evine girmenin heyecanını yaşarken kimileri ise nikahına çocuklarıyla geldi. 

“BÜYÜK BİR MUTLULUK KARDEŞİMLE AYNI ANDA EVLENİYORUM”
12 çift arasında aynı anda evlenecek ikiz damatlar da vardı. İkiz damatlardan biri, “Büyük bir mutluluk kardeşimle aynı anda evleniyorum. Bu kimseye nasip olmaz, Vali Beye teşekkür ediyorum.” dedi. Vali Yerlikaya nikahlanan 12 çifte tam altın hediye etti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, nikah töreni sonrası, “Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Günü. Biz de roman kardeşlerimizin bu özel gününde hem onları kutlamak hem de hayırlı bir iş yapmak için Ümraniyemizde Valiliğimizin koordinasyonunda Kaymakamımız, Ümraniye Belediyemiz hep birlikte 12 roman çiftimizin resmi nikah törenini az önce hepinizin şahitliğinde gerçekleştirmiş olduk. Onlara mutluluklar diliyoruz. 2 cihan saadeti diliyoruz. Hayırlı evlatlar temenni ediyoruz. Şehrimizde bütün ilçelerimizde roman kardeşlerimizi eğitim, sağlık, iskan meseleleri başta olmak üzere belediyelerimizde, mahalle muhtarlarımızda yine Valiliğimiz koordinasynunda roman kardeşlerimizin içinde bize yardımcı olan koordinatör kardeşlerimizle beraber orta akılla, istişareyle sevgiyle bu işlerin üstesinden gelmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Roman kardeşlerimizin çocuk ve gençlerinin okullaşma oranlarının şehir ortalamasının da üzerine çıkarmak, en azından o ortalamayı yakalamak noktasında belediye başkanlarımız, tüm okul müdürlerimiz, bizim her zaman yardımcımız olan mahalledeki muhtarlarımızla beraber canla başla çalışacağız.” dedi. 

Görüntü Dökümü
— — — — — — —
-Nikahı kıyılacak çiftler
-Çiftler ile röp
-Ali Yerlikaya’nın konuşması
-Çocukların oynaması
-Nikah kıyılması
-Çiftlere altın hediye edilmesi
-Nikah şahitlerinin imza atması
-Nikah şekerlerinden görüntü
-Dua edilmesi
-Belediye 
-Genel ve detay

=====================

11- BOTOKS SONRASI ÖLÜM DAVASINDA TUTUKLU SANIK TAHLİYE EDİLDİ

Sevda SARIKAYA/ İstanbul (DHA)- BEYLİKDÜZÜ’nde Kübra Boyraz Solmazgül’ün, bir rezidansta bulunan güzellik merkezinde kalçasına botoks yaptırdıktan sonra yaşamını yitirmesiyle ilgili açılan davada tutuklu sanık tahliye edildi.
Büyükçekmece Adliyesi 13. Asliye Ceza Mahkemesinde biri tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Erdal Doğruya, SEGBİS katıldı. Tutuksuz sanık pratisyen hekim Öner Özsoyeri duruşmadaki savunmasında, “Olayı benim yapmadığım bellidir. Maktulün ailesinin beyanları kapsamında olay çok farklı noktalara gitmektedir. Ben Erdal Doğruya’nın elinde enjektör gördüm ancak, dolgu malzemesi verdiğini görmedim” dedi.
“KÜBRA BAĞIRIYORDU”
Tutuklu sanık Erdal Doğruya ise savunmasında sanık Öner Özsoyeri’yi ‘bant’ yaparken gördüğünü belirterek “İçeride Ömer Elmalı da vardı. İşlemi Ömer Elmalı yaptı. Biz Öner beyle Kübra’yı dışarı çıkartırken, Kübra ‘Ömer çok acıdı’ şeklinde konuştu. Bu olaya herkes şahittir, Kübra da bağırıyordu” dedi.
Yapılan savunmaların ardından cumhuriyet savcısının görüşü soruldu. Savcı, dosyadaki eksik hususların giderilmesini, dosyanın geldiği aşama ve dosyanın henüz adli tıp kurumundan dönmemesi tutuklu sanığın üzerine atılı suçlama dikkate alındığında tutukluluğunun devamını talep etti.
TUTUKLU SANIK KALMADI
Mahkeme, tutuklu sanık Erdal Doğruya’nın tutuklulukta geçen sürenin tamamlanması nedeniyle ve sanığın delilleri yok etme, gizleme veya değiştirme ihtimalinin bulunmadığı kanaatine vararak ‘Yurt dışına çıkma yasağı’ ve ‘Adli kontrol’ uygulayarak tahliyesine karar verdi. 
Dosyanın rapor için gönderildiği Adli Tıp kurumundan dönüşünün beklenilmesine hükmeden mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
İDDİANAME   
20 Eylül 2020’de gerçekleşen olayla ilgili  Büyükçekmece Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheliler doktor Öner Özsoyer ve Erdal Doğruya’nın “Bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme” ve “Sağlık hizmetleri temel kanununa muhalefet” suçlarından toplam 5 yıldan 12 yıla kadar hapisleri talep ediliyor. Şüpheli Erdal Doğruya’nın ayrıca doktor olmadığı halde hasta tedavi etmesinden dolayı da 1219 sayılı madde uyarınca 2 yıldan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Diğer şüphelilerin ise  “Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu’na muhalefet” suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi isteniyor.
Görüntü Dökümü:
——
-ARŞİV

=======================

12- “KİMSE BENİMLE İLGİLENMİYOR” DİYEREK 5’İNCİ KATTAN ATLAYAN KADIN, HAVA YASTIĞI SAYESİNDE KURTULDU

Çağrı ÇALIŞKAN / İSTANBUL,(DHA) –  KARTAL’da kendisiyle kimsenin ilgilenmediğini söyleyen kadın, 11 katlı binanın beşinci katından atlayıp intihara kalkıştı. İtfaiye ekiplerinin açtığı hava yastığının üzerine düşen kadın, yara almadan kurtuldu.

Olay, saat 01.30 sıralarında Kartal Cumhuriyet Mahallesi Güldünya Sokak’taki 11 katlı binanın beşinci katında meydana geldi. Evinde kendisini odaya kilitleyen bir kadın, pencereye çıkarak intihar etmek istediğini söyledi. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, yakınlarıyla birlikte kadını ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de olası bir intihar için hava yastığını hazırladı. Evin diğer pencerelerinde kendisini ikna etmeye çalışan yakınlarına bağırarak, “Kimse benimle ilgilenmiyor. Babam hasta ve yoğun bakımda. Bıktım artık” diyen kadın, uzun süren ikna çabalarına rağmen kendisini beşinci kattan boşluğa bıraktı. İtfaiye ekiplerinin kurduğu hava yastığının üzerine düşen kadın, olayı yara almadan atlattı. Sağlık ekiplerince, sedyeyle ambulansa taşınan kadın, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————–
-İntihar girişiminde bulunan kadının penceredeki görüntüsü
-Kadını yan pencereden ikna etmeye çalışan yakınları
-Polis ekiplerinden görüntü
-İtfaiye ekiplerinden görüntü
-Sağlık ekiplerinden görüntü
-Kadının sedyeyle ambulansa konulması
-Genel ve detay görüntüler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!