Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- BEŞİKTAŞ’TA ÇİFT KATLI İETT OTOBÜSÜ KAZA YAPTI; 1 ÖLÜ, 1 YARALI (2)

Hasan YILDIRIM – Özgür EREN – İstanbul DHA – BEŞİKTAŞ’ta çift katlı İETT otobüsü bariyere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Kaza Barbaros Bulvarı Balmumcu’da bulunan alt geçitte meydana geldi.  Çift katlı İETT otobüsü henüz bilinmeyen nedenle bariyere çarptı. Feci kazada araçtaki yolculardan biri öldü, biri ise yaralandı.
Olay yerinde sağlık, polis ve itfaiye ekiplerinin çalışması sürüyor.

Görüntü Dökümü:
————-
-Bariyerlerin görüntüsü
-Otobüs
-Ekiplerin çalışması

====================

2- İSTANBUL’DA FETÖ OPERASYONU: 29 GÖZALTI

Reklam Alanı

Ali TINBEK,İstanbul DHA
İstanbul’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında “gaybubet evi” denilen hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen ve firari olarak aranan 34 şüpheliden 29’u yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün hücre yapılanması olan ve “gaybubet evi” olarak bilinen farklı ilçelerdeki 33 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda firari olarak aranan zanlılardan 29’unun yanı sıra hücre evinde gizlenen farklı mahkemelerden aranması olan bir şüpheli de yakaladı. 5 firari şüpheliyi ise yakalama çalışmaları sürüyor.

Görüntü dökümü:
————-
-Polislerin adreslere baskın yapması
-Evlerde yapılan arama
-Gözaltına alınan şüpheli
-Genel ve detaylar 

=========================

3- ARNAVUTKÖY’DE ELEKTRİK VOLTAJI YÜKSEK GELİNCE  5 APARTMANDAKİ TÜM ELEKTRONİK CİHAZLAR BOZULDU

Taylan ERGÜN / İSTANBUL DHA
Arnavutköy’de elektrik voltajının aniden yükselmesi sonucu birbirine bitişik 5 apartmandaki tüm dairelerdeki prize bağlı elektronik cihazlar bozuldu. Buzdolabından televizyona, bilgisayardan çamaşır makinasına, aydınlatma lambalarından binaların girişindeki elektrik panolarına varıncaya kadar tüm cihazlarının bozulduğunu iddia eden vatandaşlar zararlarının karşılanmasını istiyor.

Olay, dün akşam iftar vaktinden kısa bir süre önce yaşandı. İddiaya göre; Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi üzerindeki bitişik nizam binalardan bazılarında bir anda elektrik kesintisi yaşandı. Bazı dairelerde televizyonların, aydınlatma lambalarının ve oyun konsollarının patlayarak yandığı olay sonrası bina sakinleri kendilerini panikle dışarı attı.
Dışarıya çıktıklarında komşularının da aynı sorunu yaşadığını fark eden bina sakinleri, birbirine bitişik 5 apartmanda elektriklerin gittiğini ve prize bağlı tüm elektronik cihazların bozulduğunu fark etti. Durumu hemen elektrik dağıtım şirketi ile paylaşan vatandaşlar, yüksek voltajdan kaynaklanan kesinti sonrası evlerindeki çok sayıda cihazın bozulduğunu iddia etti.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen elektrik dağıtım şirketi çalışanları, bölgede çalışma başlattı. Vatandaşlar ise yaşadıkları mağduriyetin ve zararlarının karşılanmasını istediler.

Görüntü dökümü:
———–
-Bina içinden ve dışından görüntüler
-Görevlilerin çalışması
-Bina sakinleri ile röp.
-Elektrik kaynaklı bozulan televizyon ve cihazlar

21.04.2021 – Haber Kodu : 210421009

=====================

4- ARNAVUTKÖY’DE İNŞAATIN 2. KATINDAN DÜŞEN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ 

Taylan ERGÜN / İSTANBUL DHA 
Arnavutköy’de 4 katlı bir inşaatın ikinci katından düşen Suriye uyruklu 41 yaşındaki işçi Nabi Reşo, hayatını kaybetti. Olay, dün saat 12.30’da Arnavutköy, Taşoluk Mahallesi’ndeki 4 katlı bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre Nabi Reşo inşaatın 2’nci katında çalışırken bir anda dengesini kaybederek düştü. Reşo’nun düştüğünü gören inşaattaki diğer çalışanlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır bir şekilde yaralanan Nabi Reşo’yu ilk müdahalenin ardından Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Reşo, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——— 
– İnşaat alanından görüntüler 
– Polis olay yeri incelemesi 
– Hastaneden görüntü 

21.04.2021 – 04.44 Haber Kodu : 210421008

========================

(ÖZEL) 
5- BEYOĞLU’NDA GECE KULÜBÜNE ÇEVRİLEN RESTORANA BASKIN KAMERADA

Adem VAROL/İSTANBUL,(DHA)
Beyoğlu’nda gündüz restoran olarak faaliyet gösterirken akşam gece kulübüne çevrildiği iddia edilen iş yerine polis baskın yaptı. İçeride bulunan 8 kişiye 27 bin 600 lira para cezası uygulanırken, ruhsatsız olduğu tespit edilen iş yeri zabıta ekiplerince mühürlendi.
Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün gece, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken açık olduğu ihbarı yapılan Asmalımescit Caddesi’ndeki bir iş yerine baskın yaptı.  Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gündüz hamburger restoranı olarak faaliyet gösteren iş yerinin gece eğlence mekanı olarak işletildiğini tespit etti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararları ihlal ettikleri için 8 kişiye toplamda 27 bin 600 lira idari para cezası uygulandı. Ruhsatsız olduğu belirlenen iş yeri Beyoğlu Zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.
Baskın anları saniye saniye kameraya yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————–
Cep telefonu kamerası
-Polisin baskın anı

20.04.2021 – 21.45 Haber Kodu : 210420178

========================

6- BAĞCILAR’DA GECEKONDUDA ÇIKAN YANGIN YAN BİNAYA SIÇRADI

Haber-Kamera: Vedat BAYRAKTAR/İSTANBUL,(DHA) 
BAĞCILAR’DA gecekonduda çıkan yangın 6 katlı binanın bodrum katına sıçradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. 
Yangın, dün saat 20.30 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi 292 Sokak’ta bulunan gecekonduda çıktı. Kağıt toplayıcılarının kaldığı gecekonduda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Dumaların yüksekliğini görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Gelen itfaiye ekiplerinin gecekondudaki yangına müdahale ettiği sırada yükselen alevler yan tarafta bulunan 6 katlı binanın bodrum katına sıçradı. Yangın, büyümeden kontrol altına alındı. Yangın sonucu gecekondu kullanılamaz hale geldi. 
Mahalle sakini Serhat Yaşar, “Yangın çıktı çok korktuk. İtfaiyeyi aradık. İçerde kimse yoktu doğalgazı kapattık. Bina yandı. Binaya çıkardı önce ağaca sonra binaya sıçradı.” dedi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————–
Cep telefonu görüntüsü
Alevli görüntüler
Aktüel görüntü
İtfaiye detay
Çalışmalar detay
Polisten detay
Röportajlar 
Genel görüntü ve detay

20.04.2021 – 23.49 Haber Kodu : 210420204

================================

7- SİLİVRİ’DE BELEDİYE GÖREVLİSİ BIÇAKLANARAK YARALANDI
 
Haber-Kamera: Uğur Samet AVCI / İSTANBUL DHA 
SİLİVRİ’de belediye görevlisi, kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak, yaralandı. 
Olay, dün saat 21.30 sıralarında, Piri Mehmet Paşa Mahallesi Albay Yunus Girik Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi sokakta Türk bayrağı asan Silivri Belediyesi görevlisi Ebubekir Aydoğan, yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Aydoğan, aldığı bıçak darbesiyle yaralanırken, saldırgan kaçarak izini kaybettirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından yaralıyı Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Polis olay yerine şerit çekerek delil araştırması yaptı. Belediye yetkilileri ve Aydoğan’ın ailesi hastaneye gelerek, yaralının durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Tedavi altına alınan Aydoğan’ın sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. 
Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin kimilğinin belirlenerek, yakalanması için çalışma başlattı.
 
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 
————— 
– Yaralı personelden detaylar
– Olay yerinden detaylar
– Hastaneden detaylar
– Genel ve detaylar

21.04.2021 – 00.52 Haber Kodu : 210421001

=========================

8- ATAŞEHİR’DE İFTAR VAKTİ YANGIN ÇIKTI; 1 YARALI

Mustafa ESEN/İSTANBUL DHA
Ataşehir’de 4 katlı bir binada iftar vakti çıkan yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu. Panikle binadan çıkmaya çalışan 1 kişi merdivenden düşerek yaralandı. 
Yenisahra Mahallesi Aygün Sokak içerisindeki 4 katlı binanın çatı katında bulunan bir dairede dün iftar vakti saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında alevler kısa sürede tüm çatıyı sardı. Bildirilmesi üzerine sevk edilen Ünalan ve Kadıköy itfaiyesi ekipleri kısa sürede gelerek, yangına müdahale etti. Paniğe neden olan yangında alevlerden kaçan 50 yaşındaki Şaziye Tırşo merdivenlerden düşerek yaralandı. Yaralı kadın çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılırken, alevler diğer binalara sıçramadan itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. 
Olayı anlatan Tahsin Tırşo, “Yangın muhtemelen elektrik kontağından çıkmış. İftar saatinde oldu ne olduysa. Yan tarafta oturuyorum ben de. Koşarak geldim ki bina yanıyor” dedi.
Çatı katında yükselen alevler vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
 
Görüntü Dökümü
———————————
-(Cep Telefonu)
-Çatı katında yükselen alevlerin görüntüsü
-Aktüel görüntü
-İtfaiyenin çalışması
-Vatandaşlarla röportaj
 
20.04.2021 – 22.33 Haber Kodu : 210420197

===========================

9- BAĞCILAR’DA KAÇAK SİLAH İMALATHANESİNE OPERASYON

Haber: Ali Çağlar TINBEK Kamera: Özgür KUMANOVALI/İstanbul,(DHA) BAĞCILAR’da kaçak silah imalathanesine düzenlenen baskında çok sayıda kurusıkı tabanca ve silah ele geçirildi. O.T., isimli şüpheli gözaltına alındı.
Polis ekipleri, Bağcılar Çınar Mahallesi’nde bulunan adreste, kurusıkı tabancaların normal silaha çevrildiği ihbarını aldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 
kaçak silah imalathanesine operasyon düzenledi. İmalathanede çok sayıda kurusıkı tabanca ve silah, torna tesviye makinası ve çok sayıda silah imalatında kullanılan malzeme ele geçirildi. Baskında imalathanede bulunan O.T., (41) isimli şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis ekiplerince yapılan baskında, şüphelilerin dışarıdan dikkat çekmemek için işyerinin camlarına yay imalathanesi yazdıkları görüldü.
Öte yandan şüphelilerin silahları test ettikleri sırada, dikkat çekmemek için yüksek sesli müzik açtıkları öğrenildi.

Görüntü Dökümü
——————–
-işyerinin dışarıdan görüntüsü
-ele geçirilen kurusıkı tabanca ve kullanıma hazır hale gelen silahların görüntüsü
-içeride bulunan test amaçlı kullanılan içi kum dolu kova ve müzik setinin görüntüsü
-genel ve detaylar

20.04.2021 – 18.36 Haber Kodu : 210420174

=============================

10- BAŞAKŞEHİR’DE HAFRİYAT KAMYONU OTOYOLA DEVRİLDİ

Taylan ERGÜN / İSTANBUL DHA
Başakşehir Kuzey Marmara Otoyolu’nda seyir halindeyken iki lastiği birden patlayan hafriyat yüklü kamyon devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada kamyondaki hafriyat otoyola savruldu. O sırada otoyoldan araç geçmemesi olası bir facianın önüne geçti. 
Kaza, dün saat 13.30’da Kuzey Marmara Otoyolu, Fenertepe mevkii, Kemerburgaz istikametinde meydana geldi. Seyir halindeki İbrahim Toktay yönetimindeki 50 AT 900 plakalı hafriyat kamyonun iki lastiği birden patladı. Bu nedenle kontrolden çıkan kamyon bariyerlere çarparak devrildi. Sürücü, kendi imkanlarıyla bulunduğu yerden çıkabildi. Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, devrilen kamyondaki hafriyat toprağı otoyola dağıldı. Kamyonun devrildiği sırada otoyoldan araç geçmemesi olası bir facianın önüne geçti. Kaza sonrası otoyola dökülen hafriyat toprağı nedeniyle bir süre trafik akışı tek şeritten sağlandı. Otoyola dökülen hafriyat toprağının temizlenmesinin ve devrilen kamyonun vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik akışı normal seyrine döndü. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Devrilen kamyon
– Otoyoldaki temizleme çalışmaları
– Kamyon sahibi ile röp

20.04.2021 – 18.02 Haber Kodu : 210420168
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!