Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ -2 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- (HAVADAN GÖRÜNTÜYLE) BAYRAMPAŞA HALİNDE GECE YOĞUNLUĞU; PAZARCILAR AKIN ETTİ

Esma MURAT- Feridun AÇIKGÖZ- Çağrı ÇALIŞKAN / İSTANBUL (DHA)- BAYRAMPAŞA Yaş Sebze ve Meyve Hali’ne akın eden pazarcılar yoğunluğa neden oldu.
İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda pazarlar bugün saat 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Tam kapanma nedeniyle günlerdir tezgah açamayan pazarcılar gece Bayrampaşa Yaş Sebze ve Meyve Hali’ne akın etti. Halin girişi ve içinde yoğunluk oluştu. Polis ve güvenlik ekipleri, yoğunluğunu azaltmak için çeşitli noktalarda güvenlik önlemi aldı. Ayrıca, gece yarısı halde oluşan hareketlilik drone ile havadan görüntülendi.

“PAZARCI ESNAFI EN ÇOK ÇİLEK VE DOMATESİ TERCİH EDİYOR”
Halde yoğunluk olduğu söyleyen hal esnafı Hasan Dalgalı, “Pazarların yeniden açılması dolayısıyla halimizde iki gündür yoğunluk var. Bazı mallarımızda fiyat artışı söz konusu. Şu an pazarcı esnafı en çok çilek, kayısı ve domates tercih ediyor. Çilekler şu anda 14 liradan domates ise 3 buçuk lira ile 5 lira arasında satılıyor. Diğer meyve ve sebzelerde bir artış söz konusu değil” dedi.

“PAZARCI ESNAFI GELİYOR ANCAK İSTEDİĞİ MALI ALAMIYOR”
Pazarcı esnafının mal almaya korktuğu belirten hal esnafı Süleyman Özdayan, “Pazarcının şu an sıkıntıları var. Halden aldığım ürünü pazarda satabilir mi diye düşünüyor. Bugün pazarcıların bazıları hale bile gelmedi. En az haftada iki gün pazarlar açık olsaydı pazarcı esnafı da daha rahat olurdu. Şu hal de yoğunluk var. Pazarcı esnafı geliyor ancak istediği malı alamıyor. Satamam diye korkuyor” diye konuştu. Pazarcının en çok meyve almak istediğini söyleyen Özdayan, “Esnaf şu an meyveler arasında en çok çilek, şeftali, nektarı, erik, kavun ve karpuz tercih ediliyor. Çileğin kilosu şu an da 10 liradan satılıyor. Nektarı 12 lira şeftali ise 10 liradan satılıyor” ifadelerini kullandı.

“HAFTA İÇİ HAL ÖLÜ DURUMDAYDI”
Hal esnafı Nihat Dayan, “Hafta içi pazarlar olmadığı zaman hal ölü durumda. O yüzden bugün yoğunluk söz konusu. Esnaf mal alsa da tereddüt ediyor ‘acaba bu ürünü satabilir miyim’ diyor. Biz en çok domates satıyoruz.  Bizde domatesin kilosunu 3 buçuk lira ile 4 buçuk lira arasında satıyor” dedi.

“BUGÜN ELİMİZDE MAL KALIRSA ÇÖPE ATMAMIZ GEREKECEK”
Halden aldığı mallarla Güngören pazarına satacağını belirten pazarcı Abdulkadir Kocaağa, “Halden sebze aldık. Aldığımız mallar oldukça pahalı. Şu an yoğunluktan dolayı hale girmekte zorlandık” diye konuştu. Pazarcı Selahattin Dinç ise “Pazarların sadece cumartesi olması biz pazarcılar için çok sıkıntılı bir durum. Bugün elimizde mal kalırsa malları çöpe atmamız gerekecek” diye konuştu.

Reklam Alanı

“SADECE BİR GÜNLÜK ÜÇ BEŞ PARÇA MAL ADIM”
Halde sebze ve meyvelerin fiyatlarının yüksek olduğunu vurgulayan pazarcı Kadir Karabulut, “Şu an hal oldukça yoğun ama fiyatlar çok yüksek. Bir haftadır halde mallar çöpe gitti. Şimdi biz bu ürünleri pazarda satamazsak yine çöpe gidecek. O yüzden sadece bir günlük üç beş parça mal adım” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————
-Halden drone görüntüler
-Hal esnafı Hasan Dalgalı röportajı
-Hal esnafı Süleyman Özdayan röportajı
-Hal esnafı Nihat Dayan röportajı
-Pazarcı Abdulkadir Kocaağa röportajı
-Pazarcı Selahattin Dinç röportajı
-Pazarcı Kadir Karabulut röportajı
-Muhabir anonsu (Esma MURAT)
-Genel ve detay görüntüler

=====================

2- (ÖZEL) – ATAŞEHİR HALİNDE MASKESİZ VE İZİN BELGESİZ ÇALIŞANLARA CEZA YAĞDI

Ramazan EĞRİ- Gamze ŞİMŞEK/ İstanbul DHA –  TAM kapanmada 9 gündür kurulmayan semt pazarları bugün tekrar açılıyor. Pazarların açılması öncesi yoğunluk yaşanan Ataşehir’deki sebze meyve halinde yapılan denetimlerde maske takmayan ve izin belgesi olmayanlara ceza yağdı. 
Uzun bir süredir kapalı olan semt pazarları bugün yeniden açılıyor. Semt pazarları için pazarcı esnafının alışveriş yaptığı Ataşehir sebze ve meyve halinde yoğunluk yaşanırken ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri halde denetim yaptı. Çevik kuvvet destekli yapılan denetimde çalışanların izin belgeleri kontrol edildi ve maske kuralına uyulup uyulmadığına bakıldı. Halde çoğunluk maske kuralına uyarken, kimileri ise polislerin uyarılarına direnerek maske takmak istemedi. 
Hal esnafı Murat Aydaş, “9 gün içinde haliyle kurallara uyuldu. Kimse yoktu, tenhaydı. Pazarlar açılınca biraz yoğunluk olur.” dedi.
Denetimler sırasında halde çalışan küçük yaşta çocuklar da tespit edildi. 15 yaşın altındaki 6 çocuk ailelerine teslim edildi. Yapılan kontrollerde 53 kişiye maske takmamaktan kişi başı 900 liradan toplam 47 bin 700 lira ceza kesildi. Gerekli çalışma izni bulunmayan 7 kişiye, kişi başı 3 bin 460 liradan toplam 24 bin 220 lira cezai işlem uygulandı. 
Ayrıca halde kamyonet kullanan bir kişinin ehliyetinin olmadığının tespit edilmesi üzerine araçtan indirildi. Sürücüye ehliyetsiz araç kullanmak suçundan işlem yapılarak; 2 bin 698 lira, araç sahibine de 2 bin 698 lira para cezası kesildi. 

Görüntü Dökümü
———-
-Hale giren polisler
-Maskesiz dolaşanların durdurulması
-Maskesiz çalışanlara ceza yazılması
-Muhabir anons (Gamze ŞİMŞEK)
-Küçük yaşta çalışanların tespit edilmesi
-Ehliyetsiz sürücünün tespit edilmesi
-Polisin ehliyetsiz sürücünün yakınıyla konuşması
-İzin belgelerinin kontrol edilmesi
-Genel ve detay

====================

3- DEAŞ OPERASYONUNDA ÖRGÜTTE KRİTİK GÖREVLERDE YER ALAN ŞÜPHELİLER DE YAKALANDI

* Bombalı saldırılardan sorumlu olduğu belirtilen ve örgüt üyelerine bomba eğitimi veren Muhammed Hair El-D. isimli şüpheli de yakalandı.

Ali Çağlar TINBEK /İstanbul,(DHA) İSTANBUL’da, dün DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 3’ünün örgütün içerisinde etkin faaliyetlerde bulunduğu ve çok sayıda eylemlere öncülük eden kişiler olduğu belirtildi.
İstanbul’da dün DEAŞ terör örgütüne yönelik 10 ilçede 15 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alınmıştı. 8 şüpheliden 3’ünün örgütün içerisinde etkin faaliyetlerde bulunduğu ve çok sayıda eylemlere öncülük eden kişiler olduğu öğrenildi.  Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden, Muhammed Hair El-D.’nin Suriye’de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolündeki bölgelerin bazı noktalarında, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ve sivillere yönelik bombalı saldırıların sorumlusu olduğu ve örgüt elemanlarına bomba eğitimi veren sözde teğmen konumunda olduğu öğrenildi.
Gözaltına alınan Abdülcabbar B. Ebu. Ş.’nin ise DEAŞ’ın çatışmalarda yaralanan örgüt mensuplarını tedavi ettiği ve Suriye’nin belirli noktalarına sağlık malzemesi temin eden kişi olduğu bildirildi. Şüpheli Zekeriya K.’nın ise DEAŞ’ın üst düzey yöneticilerini çatışma bölgelerinden sahte pasaportla yurtdışında güvenli bölgelere kaçmasını sağlayan ve pasaportlardan sorumu kişi olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Görüntü dökümü:
—————
-Operasyondan görüntüler

====================

4- BEŞİKTAŞ’TA MAKAS İDDİASI: 4 YARALI 11 ARAÇ HASAR GÖRDÜ
 
Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA) – Beşiktaş’ta iddiaya göre, sürücüsünün makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobil, yanındaki otomobile çarptıktan sonra savrulup, bariyerleri aşarak, karşı şeride geçti. Denetleme noktasında bekleyen otomobille kafa kafaya çarpışan otomobil, 2 araca daha çarparak durabildi. Bariyer demirlerinin de fırladığı araçlarla birlikte 11 araç hasar gördü.
Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Barbaros Bulvarı Balmumcu’da Zincirlikuyu istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 NG 6108 plakalı otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü, hızla alt geçit tüneline girdiği sırada, iddiaya göre önündeki otomobili makas atarak geçmek istedi. Geçemeyerek yan şeritte seyreden Hanifi Aydın’ın kullandığı 06 ADB 838 plakalı otomobile yandan çarptı ve savrulup, karşı şeride geçti. Denetleme noktasında bekleyen otomobille kafa kafaya çarpışan otomobil, 2 araca daha çarparak durabildi. Bariyer demirlerinin fırladığı araçlarla birlikte 11 araç hasar gördü. Fırlayan demir parçalarından biri metrobüsten çıkıp yürüyen bir kişiyi kolundan yaraladı. Kazada yaralana 4 kişi, gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

“SÜRATLE ÜZERİME SÜRDÜ, SONRA BARİYERLERE VURDU”
Otomobilin ilk çarptığı aracın sürücüsü Hanifi Aydın, “Tünelin başlangıcına beraber girdik, o sol şeritteydi, ben sağ şeritte, süratle üzerime sürdü, sonra bariyerlere vurdu, sonra hızını alamayarak karşı yola girdi. Onun önünde bir araç vardı, makas atarak önüme kırdı, yan taraftan vurdu, ondan sonra bariyerlere vurdu” dedi.

“BOMBA PATLADI SANDIM”
Kaza anında fırlayan demirlerden birinin arabasına isabet ettiği Melek Durak ise, “Anlayamadım, birden bire bomba patladı sandım, başka bir şey hatırlamıyorum. Karşı şeritteydim, demirin geldiğini gördüm, kendimi attığımı hatırlıyorum. Başka hiçbir şey hatırlamıyorum” şeklinde konuştu.

“TÜNELİN UCUNDAN VURA VURA GELDİ BİZİM YOLUMUZA FIRLADI”
Şenol Keskin de, “Halk otobüsü şoförüyüm. Yolcu aldım, metrobüs durağından. Zaten uygulama olduğu için trafik vardı. Sağ şeritte, tam trafikte beklerken, siyah bir araba tünelin altından vura vura geldi. O yoldan bizim yolumuza fırladı. Fırlayan bariyer borusu benim ön camıma geldi” diye konuştu. Kaza nedeniyle trafik akışı, her iki yönde tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçlar kaldırıldıktan sonra trafik normal akışına döndü.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————-
-Kazaya karışan araçlar
-Kaza sonrası yaşananlar cep telefonu görüntüler
-Kazanın meydana geldi yer
-Kazaya karışan sürücüler ile röportajlar
-Polisin olay yerindeki çalışmaları
-Parçalanan bariyerler
-Genel ve detay görüntüler

=================

5- (Özel) ESENYURT’TA, TAM KAPANMADA GİZLİCE ALKOL ALINAN TEKEL BAYİSİNE BASKIN

-Kapatmaya çalıştıkları kepengi polis süpürge sapı koyarak durdurdu.

Veysel TİMDU – Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA) Esenyurt’ta, tam kapanmaya rağmen alkol alındığı iddia edilen tekel bayisine polis baskın düzenledi. İçeridekiler, iş yerinin kepengini kapatarak polis baskınına engel olmak istedi. Süpürge sapı koyarak kepengin kapanmasını önleyen polis ekipleri, alkol aldıklarını tespit ettikleri 10 kişiye ceza kesti.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmada polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Gizlice alkol alındığı ihbarı yapılan Fatih Mahallesi Bahçe Yolu Caddesi’ndeki tekel bayisine polis, geçtiğimiz günlerde baskın düzenledi. Polisin geldiğini gören tekel bayisinde bulunanlar, iş yerindeki kepenkleri kapatmaya çalıştı. Polis, süpürge sapı koyarak, kepengin kapanmasını önledi.

KAPI AÇILINCA İLGİNÇ MANZARA ORTAYA ÇIKTI
Baskından kurtulamayacağını anlayan iş yeri sahipleri, kapıyı açınca polis ekipleri içeri girdi. Dükkanda depo olarak kullanılan yerin kapısının arkasından 5 kişi çıktı. Ayrıca tekel bayisinden alkol alıp, polis gelince yandaki yemekhanenin tuvaletlerine saklanan 5 kişi daha yakalandı. Yapılan baskın sonucu 10 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri için para cezası kesildi.

Görüntü dökümü:
—————–
-Polis ekiplerinin baskın anı
-Kapının arkasında 5 kişinin yakalanması
-Polis ekiplerinin kepenk kapanmaması için koyduğu süpürge sapı
-İçerdeki kişilerin kepengi kapatmaya çalışması
-Polis ekiplerinin kapanan kepenge engel olmaya çalışması
-Yemekhanenin tuvaletinde yakalanan kişiler
-Polis ekiplerinin içerdekilere seslenmesi
-Polis ekiplerinin ceza işlemi uygulaması
-Genel ve detay görüntü

====================

6- (Özel)  ESENYURT’TA AKRABALAR ARASINDAKİ KAVGA KANLI BİTTİ; DEHŞET ANLARI KAMERADA

Haber – Kamera: Veysel TİMDU – Erol DEĞİRMENCİ – Alper KORKMAZ / İSTANBUL , (DHA) Esenyurt’ta akraba oldukları öğrenilen bir grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı. Dehşet anları cep telefonu kamerasına yansırken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Saadetdere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre M.A., aralarında daha önceden husumet bulunan akrabaları M.A., O.A. ve M.Ç.’yi telefonla arayıp, onlara hakaret etti. Bunun üzerine 3 akrabası, yaşadığı sokağa gelerek, M.A. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gelen 3 kişiden biri, M.A.’yı sırtından ve kavgayı ayırmak isteyen M.T.’yi bacağından bıçakladı. 2 yaralı kanlar içinde yerde kalırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. Bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavileri süren M.A. ve M.T.’nin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 

ŞİŞLİ’DE YAKALANDILAR
Yapılan çalışmada kimlikleri tespit edilen 3 şüpheli, Şişli’de kaçtıkları otomobilde yakalandı. Polis merkezine götürülen şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

DEHŞET ANLARI KAMERADA
Yaşanan akraba kavgası cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydedildi. Görüntülere kavga anları, M.T.’nin bıçaklandıktan sonra bacağını tutması, M.A.’nın kanlar içinde yerde ambulans bekleyişi ve çevredeki vatandaşların yardım etmesi yansıdı.

Görüntü dökümü:
————-
Cep telefonu
-Kavga anları
-M.T.’nin bıçaklandıktan sonra bacağını tutması
-M.A.’nın yerde ambulans bekleyişi
-Vatandaşların yardım etmeye çalışması
Aktüel
-Olay yerinden ayrılan polisler
-Genel ve detay görüntü 

===================

7- (Özel) GÜNGÖREN’DE FECİ MOTOSİKLET KAZASI KAMERADA

Vedat BAYRAKTAR / İSTANBUL (DHA) GÜNGÖREN’de otomobille motosiklet çarpıştı. Motosikletlinin ağır yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, dün saat 16.30 sıralarında Abdi İpekçi Caddesi’nde meydana geldi. Motosikletle, yan yoldan caddeye çıkan otomobil çarpıştı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsünün yardımına çevredekiler koştu. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.  Feci kaza ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————
Güvenlik kamerası görüntüleri
Kaza anı
Cep telefonu görüntüsü
Kaza sonrası detaylar

====================

8- 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ’NDE TAM KAPANMA DENETİMİ

Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR-İSTANBUL-DHA Koronavirüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanma uygulamasının 9. gününde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde denetim yapıldı. Ekipler  araçları tek tek durdurarak sürücülerin ve yolcuların izin belgelerini kontrol etti.
Yurt genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanmanın 9. gününde ekiplerin denetimleri devam ediyor. Polis ekipleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu’dan Avrupa’ya geçiş yönünde denetim yaptı. Bu noktadan geçen araçlar tek tek durdurularak sürücü ve yolcuların gerekli izin belgeleri olup olmadığı kontrol edildi. Denetimlere çevik kuvvet ekipleri de katıldı. Denetimler sırasında kısıtlamadan muaf olmasına rağmen trafik kurallarını ihlal eden 2 sürücüye ceza kesildi.

Görüntü dökümü
-Polis ekiplerinden görüntü
-15 Temmuz Şehitler Köprüsünden görüntü
-Araçların durdurulması
-Evrak kontrolü
-Polis maketlerinden görüntü
-İki sürücüye cezai işlem uygulanması
-Genel ve detay görüntüler

=================

9- SULTANBEYLİ’DE FIRINDAKİ SAHTE POLİS KAMERADA

Ali Çağlar TINBEK/İstanbul,(DHA) Sultanbeyli’de girdiği fırında kendisini polis olarak tanıtan ve firma bilgilerine ulaşmaya çalışan M.Y. isimli şüpheli gözaltına alındı. 
Polis Ekipleri, 05 Mayıs Çarşamba günü sabah 08.30 sıralarında Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Reyhanoğlu Caddesi’ndeki fırına kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin geldiği ve işyerine ait araçlar ve işyeri sahibi hakkında bilgi almaya çalıştığı ihbarını aldı. Harekete geçen polis ekipleri, adreste bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kameraların incelenmesinin ardından, bu kişinin M.Y. (37) belirlendi. M.Y. aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerince yapılan araştırma sonucu, yakalanan M.Y.’nin de fırıncılık mesleğini yürüttüğü ve aynı şekilde başka bir fırın işletmesine giderek burada da kendisini polis olarak tanıttığı belirlendi. Araştırmaların devamında, polis olduğu iddiasıyla gösterdiği kartın, yine kendisi gibi fırıncı olan ve askeri birimlere ekmek dağıtan abisi F.Y. isimli kişiye ait “Askeri Komutanlık Sürekli Giriş Kartı” olduğu ve şüphelinin geçmiş tarihlerde 4 farklı konudan suç kaydı olduğu da belirlendi.
Yakalanan ve hakkında “Kamu Görevinin Usulsüz Üstlenilmesi” suçundan işlem yapılan M.Y. sevk edildiği mahkemede serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü
-şüphelinin bir esnafın yanında bilgi almaya çalışırken görüntüsü
-şüphelinin esnafla konuşma görüntüleri
-genel ve detaylar

==============

10- BAHÇELİEVLER’DE YAŞI KÜÇÜK KİŞİYE UYUŞTURUCU SATTIRDIKLARI İDDİA EDİLEN ŞÜPHELİLERE OPERASYON

Ali Çağlar TINBEK/İSTANBUL,(DHA) BAHÇELİEVLER’de yaşı küçük bir kişiye uyuşturucu satışı yaptırıldıkları iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin kaldığı adreste 1 kilogram 395 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. 
Bahçelievler Zafer Mahallesi’nde yaşı küçük bir kişiye uyuşturucu madde satışı yaptırıldığı bilgisini, alan polis ekipleri harekete geçti. Ekipler, gece saat 01.00 sıralarında şüphelilerin kaldığı adrese baskın düzenledi. Operasyonda, U.Ç, A.Ö, S.Ç, M.Y.T, İ.C, M.B, A.Ü. isimli 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin bulunduğu adreste polis ekiplerince yapılan aramalarda, 1 kilogram 395 gram uyuşturucu, hassas terazi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 910 lira, ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjör ve 43 farklı çaplarda fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Görüntü dökümü
——————
-Gözaltına alınan şüphelilerin görüntüsü
-gözaltına alınan şüphelilerin adliyeye sevk görüntüsü
-genel ve detaylar

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!