Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-2 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- (Geniş Haber) PENDİK’TE KOLONYA İÇEN TÜRKMENİSTANLI İKİ KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ 

* Olay yerine gelen kız kardeş sinir krizi geçirdi.

Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL, (DHA) – PENDİK’de binanın bodrum katındaki evde Türkmenistan uyruklu 2 erkeğin cesedi bulundu. Kardeşlerin içtikleri kolonyadan zehirlenerek hayatını kaybettikleri iddia edildi. Olay yerine gelen kız kardeş de sinir krizi geçirdi.

Olay, Fatih Mahallesi Hicaz Sokak’ta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı binanın bodrum katında oturan Türkmenistanlı uyruklu Charyyev Umytjan (35) ve Zafyte Umytjan (37) isimli kardeşlerden uzun süre haber alamayan bina sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. İçeriye giren polis ekipleri, evin koridorunda iki kardeşin cansız bedeniyle karşılaştı. Pendik Asayiş Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, evin içerisinde delil araştırması yaptı. Evde 7 boş kolonya şişesi bulunurken, mahalle sakinleri iki kardeşin evdeki kolonyaları şalgamla karıştırarak alkol olarak içtiklerini iddia etti. Savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin evdeki araştırmasının ardında, iki kardeşin cesetleri Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Öte yandan iki kardeşin kız kardeşleri olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. 

“CANSIZ YATIYORLARDI, HAREKET ETMİYORLARDI”
Ev sahibi Ersin Kurban da ise şunları söyledi: “Mahalle bakkalı komşumuz bir haftadır iki kardeşi uzun süredir görmediğini söyledi. Bunun üzerine ben camlarını tıkladım, açan olmadı. Bunun üzerine binanın arka tarafını dolandım. Perde açıktı, oradan baktığımda  cansız yatıyorlardı, hareket etmiyorlardı. Bunun üzerine polis ve ambulansı aradım. Camlar açık olduğu için pek koku falan alamadık. Polis ve sağlıkçılar boş kolonya şişeleri olduğunu söylediler.” 

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————–
-Binadan detaylar
-Olay yeri inceleme ekiplerin çalışması
-Polis ve sağlık ekipleri
-Görgü tanıyla röp.
-İki kardeşin kaldığı evinin mutfak kısmında boş kolonya ve şalgam şişesi
-İki kardeşin kız kardeşleri sinir krizi geçirmesi
-İki kardeşin cesetleri adli tip aracına konulması
-Genel ve detaylar

=================

2- ŞİŞLİ’DE BOŞALTILAN BİNANIN SAHİBİ: ARKADAKİ İNŞAAT 5 SENE ÖNCE BAŞLADI, NORMAL YOLUN 4 KAT ALTINA İNDİLER

Burçak BOZKUŞ – Hüseyin ÇAKMAK / İSTANBUL (DHA) – Şişli’de kolonlarında çatlama ve eğilme olduğu gerekçesiyle boşaltılan apartmanın sahibi Faruk Güneş, “Bu arkada inşaat var. Bu inşaat 5 sene önce başladı. Normal yol seviyesinin 4 kat altına indiler. Yola tacizden dolayı orayı mühürlediler. Büyükşehir’e, Şişli’ye müracaatımız oldu. Geldi inceleme yaptılar. Aşağıda perde beton yapmaları lazımken yapmadılar, masraftan kaçıp toprak döküp bıraktılar. O esnada bizim 9 tane binanın hepsinin arka tarafında çatlama oldu.” dedi.

ŞİŞLİ Esentepe Kardeşler Caddesi üzerindeki bir binanın kolonlarında dün saat 18.30 sıralarında çatlama meydana geldi. Binanın kolanlarının çatladığını gören bina sakinleri kendilerini dışarı attı. Binaların olduğu sokak araç trafiğine kapatılırken, üç bina da mühürlendi. 6 katlı binadan 4 gün önce numune alındı. Alınan örneklerin incelenmesinin ardından binanın akıbeti belli olacak. Rapor sonucuna göre bina ya yıkılacak, ya güçlendirilecek.  

“BİNANIZDA HASAR VARDIR DİYE CEVAP GELDİ, BİZ DE KAROT ÖRNEĞİ ALDIRDIK”
Daha önce yazışmalarda bulunduklarını belirten boşaltılan apartmanın sahibi Faruk Güneş, “Bundan 6 ay önce Büyükşehir’e, İmar Müdürlüğüne, Şehircilik Bakanlığına, CİMER’e hepsine yazı yazdık. 11 Mart’ta binanızda hasar vardır diye cevap geldi. Biz de buna istinaden karot firmasına müracaatta bulunduk. Karot örneği aldırdık. Bugün 4’üncü gün. Pazartesi veya Salı bize sonuçlarını vereceklerini söylediler. Dün akşam saat 18.00 itibariyle ana kolonların bir tanesinde patlama sesi duyuldu. Herhangi bir silahla ateş eder gibi üç dört patlama oldu. Ana kolonun dışarı olan kısmında çatlak meydana geldi, karot olan yerlerde sıvalarda dökülmeler meydana geldi. O esnada hepimize haber verildi. Tedbir amaçlı binayı boşalttık” dedi.

Faruk Güneş sözlerine şöyle devam etti: “Büyükşehir geldi. Şişli Belediyesi geldi, Kaymakam geldi. Anlattık durumu. Burada Şişli Belediyesi’ni suçluyorum. Şu anda bizim olduğumuz yoldan, 4-5 kat aşağı inilmiştir. 9 binayı dolaşın bakın, mermer duvarlarına bakın, patlakları orada da göreceksiniz. Arka taraftaki dükkânlarına bakın hepsinin duvarlarını göreceksiniz. Şu karşıdaki yeşil binanın duvarına bakın, dairelerin hepsinin direklerin çatlama var. Hepsi arkadaki inşaatın çalışma sırasında oldu. Tedbirsiz aşağı indiler. Şikayet ettik yazışmalar yapıldı. En son büyük bina yola tecavüzden dolayı mühürlendi. Ceza kesildi cezayı müteahhit ödemedi, bıraktı gitti, beş tane müteahhit değişti. Muhtarın haberi var, perde beton yapılmadı masraftan kaçındılar. Üzerine toprak döküp üzerini kapattılar, binayı yapmaya devam ettiler. Haberlerde 9 binaya tebligat gitti ama oturmaya devam ettiler diyorlar. Sadece bizim yazışmalarımızda Güneş Apartmanı ile alakalı riskli yazısı geldi. Onun dışında kimseye tebligat gitmedi” diye konuştu. 

Görüntü Dökümü:
——————-
-Boşaltılan binadan detaylar
-Bina sahiplerinden Faruk Güneş ile röp
-yapılırken diğer binalara hasar verdiği iddia edilen binadan detaylar
-Genel ve detay

=====================

3- ŞİŞLİ’DE BOŞALTILAN BİNA İSKELE DEMİRLERİYLE DESTEKLENDİ

Haber – Kamera: Özgür EREN – Hasan YILDIRIM / İSTANBUL, (DHA)
ŞİŞLİ’de kolonlarında çatlama ve eğilme olduğu gerekçesiyle boşaltılan 6 katlı binanın ön kısmına iskele demirleri konularak önlem alındı. Şişli Esentepe Kardeşler Caddesi üzerindeki 6 katlı binanın kolonlarında dün saat 18.30 sıralarında çatlama meydana geldi. Binanın kolanlarının çatladığını gören bina sakinleri kendilerini dışarı attı.  Yetkililerin yaptığı incelemelerinin ardından kolonları çatlayan bina mühürlenirken, binanın yanındaki iki bina da önlem amacıyla boşaltıldı. Kolonları çatlayan ve eğilme olduğu belirtilen binada gece saatlerinde güvenlik önlemi alındı. Binanın ön kısmı iskele demirleri ile desteklendi. Binanın kolonlarındaki demirlerin de ortaya çıktığı görüldü.

Görüntü dökümü:
———————
Boşaltılan binadan görüntü
Binanın ön kısmına iskele demirleriyle desteklenmesi
Kolonlarda meydana gelen dökülme
Genel ve detaylar

====================

4- BAĞCILAR’DA BAYRAM GÜNÜ YOL ORTASINDAKİ SİLAHLI ÇATIŞMA ANI KAMERADA

Haber-Kamera: Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA)- BAĞCILAR’da Ramazan Bayramı’nın birinci gününde iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Yol ortasında yaşanan çatışma anları cep telefonu ile kaydedildi.
Olay Bağcılar Güneşli Mahallesi’nde Ramazan Bayramının birinci günü olan 13 Mayıs’ta akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan iki grup kovalamacanın ardından Bağcılar Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan kavşakta karşı karşıya geldi. Kovalayan tarafta bulunan otomobilden inen bir kişi diğer otomobile doğru defalarca tabanca ile ateş etti. Kaçan taraf da silahla karşılık verdi. İki grup arasında bir süre çatışma yaşandı. 
O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Kısıtlama gününde meydana gelen çatışmada cadde üzerinde yoğunluğun olmaması faciayı önledi. İhbar üzerine caddeye giden polis ekipleri bir süre olay yerinde inceleme yaptı. Polis silahlı çatışmaya karışan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Görüntü dökümü:
——————-
Otomobile ateş edilmesinden görüntü
Kaçan otomobil
Otomobile binip kovalayanlar
Polis ekiplerinin inceleme yapması
Olay yerinden görüntü

===================

5- (Kaza anı görüntüleriyle) PENDİK’TE YARIŞAN İKİ SÜRÜCÜDEN BİRİ KAZA YAPTI, DİĞERİ YOLDAKİLERİN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ

Çağrı ÇALIŞKAN /İSTANBUL,(DHA) PENDİK Kavakpınar Mahallesi’nde drift yaparken kaza yapan otomobildekilere mahalle sakinleri saldırdı. Drift yapan sürücünün arkadaşı da başka bir araçla vatandaşların üzerine otomobili sürüp olay yerinden kaçtı. Kaza anı ve diğer sürücünün insanların üzerine aracını sürerek kaçmasının güvenlik kamerası görüntüler ortaya çıktı. 

Olay saat 19:00 sıralarında Pendik Kavakpınar Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kiralık olduğu öne sürülen iki otomobilin sürücüleri cadde üzerinde ve sokak aralarında aşırı hızlı giderken çevre sakinleri tarafından durdurulup uyarılmak istendi. Uyarılara kulak asmayan sürücüler yarış yapmaya devam etti. Yarışan sürücülerden birinin kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından karşı yönden gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Diğer sürücü hızla olay yerinden uzaklaştı. 

Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Çevre sakinleri otomobilde bulunanlara saldırdı. Aracın camlarını kırmaya başladı. Yarışan diğer aracın sürücüsü bir süre sonra tekrar olay yerine geldi. Hızla yolda bulunanların üzerine aracını sürerken, vatandşlar son anda kendilerini yolun dışına attı. 

OTOMOBİLİ VATANDAŞLARIN ÜZERİNE SÜRDÜ
Kaza anı ve arkadan gelen diğer aracın sürücüsünün kaçma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Öte yandan kazanın ardından meydana gelen olaylar ve diğer sürücünün geri gelip aracını insanların üzerine sürmesi cep telefonu kameralarına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü: 
———
-Kaza anı
-Diğer aracın kaçması
-Geri gelip vatandaşların üzerine aracını sürmesi
-Vatandaşların kaza yapan sürücüye saldırması

Dün geçilen görüntüler
(CEP TELEFONU KAMERASI)
-Kaza yapan araç 
-Çevredekilerin araçtakilere saldırması
-Sürücünün aracını vatandaşların üzerine sürmesi
(AKTÜEL)
-polis ekiplerinden görüntü 
-caddeden görüntü 
-genel ve detay görüntüler

15.05.2021 -03.38 Haber Kodu : 210515008

==============

6- (ÖZEL) SARIYER’DE BOŞLUĞA DÜŞEN İŞÇİYİ İTFAİYE KURTARDI

Hasan YILDIRIM – Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA) – SARIYER’de asfalt çalışması yapan işçi, beş metreden yol ile ev arasında kalan boşluğa düştü. İtfaiye ekipleri tarafından düştüğü yerden çıkarılan işçi, hastaneye kaldırıldı. 
Kaza, Sarıyer Cumhuriyet Mahallesi’nde dün sabah saat 8.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda asfalt çalışması yapan işçi, henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek beş metre yükseklikten yol ile ev arasında kalan boşluğa düştü. Arkadaşlarının boşluğa düştüğünü gören diğer işçiler, olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekibi çağırdı. Düştüğü yerde hareket edemeyen işçi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İsminin Abdurrahman olduğu öğrenilen yaralı işçi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mahalle sakini Mehmet Karakuş “İşçi çukura düşmüş. İtfaiye ekibi gelmiş kurtarmış. Belinde ağrısı vardı. İşçi kendisindeydi. Sonra ambulans aldı götürdü” dedi.

Görüntü Dökümü:
————————
-Olay yerinden görüntü
-İşçinin düştüğü boşluk
-Olay yerindeki itfaiye ve sağlık ekipleri
-İşlerine devam eden işçiler
-Mahalle sakini ile röp.
-Genel ve detaylar

==================

7- (ÖZEL) SİLİVRİ’DE BUDAMAK İÇİN ÇIKTIĞI AĞAÇTA MAHSUR KALDI

Haber-Kamera: Uğur Samet AVCI / İSTANBUL DHA
SİLİVRİ’de budamak için çıktığı 10 metrelik ağaçta mahsur kalan bir kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Olay, Kurfallı Mahallesi’nde bulunan bir evin bahçesinde yaşandı. Bahçesinde budamak için çıktığı ağaçtan inemeyen bir kişi, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerinde gelen Silivri itfaiye ekipleri, merdiven aracı yardımıyla vatandaşı bulunduğu yerden kurtardı. Kurtarma çalışmaları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntü dökümü:
——————
Cep telefonu görüntüsü
– Kurtarma çalışmaları
– Genel ve detaylar

=================

8- (ÖZEL) ZEYTİNBURNU’NDA KEMERLERLE BİRBİRLERİNE SALDIRDILAR 

Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL, (DHA)  – ZEYTİNBURNU’nda yabancı uyruklu oldukları iddia edilen 2 grup arasında kavga çıktı. Kavgaya karışan kişiler birbirlerine kemer, tekme ve yumruklarla saldırırken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, saat 14.00 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. İki grup arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olaya karışan kişiler birbirlerine yumruk, tekme ve kemerlerle saldırdı. Olaya karışan kişilerin kaçmasıyla kavga sona erdi. Yaşanan kavga anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntü dökümü:
———————-
-Kavga anları
-Birbirlerine kemerle saldırmaları
-Birbirlerine vurmaları
-Bir grubun olay yerinden kaçması

=================

9- AVCILAR’DA İZİN BELGESİZ NİŞANLISINA ÇİÇEK GÖTÜRMEK İSTEDİ CEZAYI YEDİ

İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA) AVCILAR’da izin belgesiz taksiyle yola çıkan genç, nişanlısına çiçek götürmek isterken denetime takıldı. Bir aydan bu yana hastanede olduğunu, kısıtlamadan haberi bulunmadığını, nişanlısına çiçek vermek için yola çıktığını söyleyen gence 3 bin 460 lira ceza kesildi.
Koronavirüs ile mücadele kapsamında tam kapanma devam ederken, Avcılar Namık Kemal Mahallesi’ndeki denetim noktasında araç içerisindeki sürücü ve yolcuların izin belgeleri tek tek kontrol edildi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan taksideki yolcunun izin belgesi olmadığı tespit edildi. Araçtan indirilen ve üzerinde kimlik olmadığını belirten bu kişiye bin 593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi uyarınca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 460 TL idari para cezası kesileceği belirtildi. Avcılar’da Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde oturduğunu, Merkez Mahallesi’nde oturan nişanlısını görmeye gittiğini belirten genç, bir aydan bu yana hastanede olduğunu, sokağa çıkma kısıtlamasından habersiz olduğunu öne sürdü. Parmağındaki alyansı göstererek, nişanlısına çiçek vermek için yola çıktığını ifade eden genç, tüm yalvarmalarına rağmen ceza tutanağı tutulmasını önleyemedi.

3 KİŞİYE CEZA YAZILDI; BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Aynı noktaya otomobil ile gelen iki kişinin daha izin belgesi bulunmadığı belirlendi, bu kişilere de cezai işlem uygulandı. Burada durdurulan bir başka araçta ise hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan bir kişinin üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu. Aranmadığı belirlenen bu kişi gözaltına alındı. Durdurulan iki motosikletliden birinin büyük gürültü çıkaran abart egzoz olduğu belirlendi. Motosiklet bağlanırken, sürücüsüne bin 339 TL trafik cezası kesildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————–
Avcılar’daki denetimden görüntüler
Nişanlısına çiçek götürmek üzere yola çıkan genç polislerle konuşurken
Genç aldığı çiçeği ve alyansını gösterirken
İzin belgesiz iki kişi polislerle birlikte
Abart egzozlu motosiklet ve sürücüsü
Motosiklet çekici ile çekilirken
Genel ve detaylar

================

10 – (ÖZEL) ESENYURT’TA AÇIK OLDUĞU TESPİT EDİLEN PARA TRANSFER MERKEZİ MÜHÜRLENDİ

Veysel TİMDU / İSTANBUL, (DHA) – ESENYURT’ta, kapalı olması gerektiği halde açık olan para transfer merkezi zabıta ekiplerince mühürlendi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında getirilen tam kapanmada, polis ekiplerinin denetimleri devam ediyor. Polis ekipleri, Bağlarçeşme Mahallesi’nde yabancı uyruklu kişiler tarafından işletilen bir transfer merkezinin açık olduğu bilgisine ulaştı. Gelen bilgiler üzerine harekete geçen polis ekipleri, iş yerinin açık olduğunu ve içeride işlem yapıldığını tespit etti. İş yeri sahiplerine, koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza işlemi uygulandı. Para transfer merkezi, olay yerine çağrılan zabıta ekiplerince mühürlendi.

Görüntü dökümü:
———————–
-Para transfer merkezinde yapılan aramalar
-Polis ekiplerinin ceza yazması
-Polis ekiplerinin çalışması
-Zabıta ekiplerinin çalışması
-İşyerinin mühürlenmesi 

=========================

11- (ÖZEL) AVCILAR’DA PİTBULL’UN KEDİYİ ÖLDÜRDÜĞÜ DEHŞET ANLARI KAMERADA

Haber: Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA)
Avcılar’da, tasması ve ağızlığı takılmadan dolaştırılan pitbull cinsi köpek, bir kedinin bacağını kopararak öldürdü. Yaşanan dehşet anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, 12 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00 sıralarında Denizköşkler Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, sahipleri tarafından tasmasız ve ağızlıksız şekilde dolaştırılan beslenmesi yasak olan pitbull cinsi köpek, sokak üzerinde bulunan bir kediye saldırdı. Sahiplerinin kafasına vurarak engel olmaya çalışmasına rağmen kediyi yakalayan köpek, hayvanın bacağını kopardı. Sahipleri olay yerinden kaçarken, köpeğin saldırısına uğrayan kedi hayatını kaybetti. Yaşanan dehşet dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntü Dökümü:
—————
-Köpeğin kediye saldırması
-Sahiplerinin köpeğin kafasına vurması
-Çevredeki vatandaşların tepkisi
 

===============

12- (ÖZEL) MALTEPE’DE ŞARKÜTERİDEN HIRSIZLIK KAMERDA

Haber: Gamze ŞİMŞEK/ İstanbul DHA 
Maltepe’de polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu kişinin sırt çantasında çok sayıda şarküteri ürünü bulundu. Ürünlerin çalıntı olduğu tespit edilirken, şüphelinin daha önce markette hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 
Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği Mobilpark ekipleri, dün sabah saatlerinde şüphe üzerine sırt çantasıyla birlikte yürüyen bir kişiyi durdurdu. Yapılan incelemelerde Ahmet G. olduğu belirlenen şüphelinin çantasından 5 adet kangal sucuk, 2 adet kaşar peynir ve 9 adet konserve ton balığı bulundu. Ürünlerin çalıntı olduğunun belirlenmesi üzerine Ahmet G.’nin hırsızlık yaptığı marketler araştırıldı. Araştırmalar sırasında şüphelinin Fındıklı Mahallesi Evren Caddesi üzerindeki bir marketten daha önce hırsızlık yaptığı görüntülere ulaşıldı. Görüntülerde Ahmet G.’nin market raflarında bulunan ürünleri alarak ceketinin içine sakladığı görüldü. 
Ahmet G., hakkında işlem yapılmak üzere Küçükyalı Şehit Mehmet Emin Aydın Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi. Şüpheli Ahmet G., alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Ahmet G.’nin çeşitli suçlardan poliste kaydı olduğu ortaya çıktı. 

Görüntü Dökümü:
————– 
Güvenlik kamerası 
-Şüphelinin marketteki raflardan aldığı ürünleri ceketinin içine saklaması 

================

13- İSRAİL BEN GURİON ULUSLARARASI HAVALİMANI’NI UÇUŞLARA KAPATTI 

İbrahim YILDIZ / İSTANBUL, (DHA)
İSRAİL güvenlik sorunu ve olası saldırı nedeniyle Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’nı yarın saat 23.59’a kadar uçuşlara kapattı. Karar üzerine İzmir-Tel Aviv seferini yapan kargo uçağı Akdeniz üzerinden tur atarak Antalya’ya iniş yaptığı öğrenildi. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken, birçok havayolu şirketi bu ülkeye yaptığı uçuşları askıya almak zorunda kalmıştı. Dün de Türk Hava Yolları (THY) aynı gerekçeyle Cuma, Cumartesi ve Pazar günü yapmayı planladığı Tel Aviv’e uçuşları durdurma kararı almıştı. Bugün ise İsrail yetkilileri olası bir saldırı nedeniyle Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’nı yarın saat 23.59’a kadar uçuşlara kapatma kararı aldı. Kararın ardından İzmir -Tel Aviv seferini yapan ULS Kargo’ya ait kargo uçağı Akdeniz üzerinde tur atarak Antalya’ya iniş yaptığı öğrenildi.
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!