Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-2

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- ERGENEKON DAVASI SANIĞI PİERRE LOTİ’DE ÖLDÜRÜLDÜ; SİLAHLI ÇATIŞMA KAMERADA

Ali AKSOYER -Adem VAROL/İSTANBUL(DHA) – ERGENEKON Davası’nda, Cumhuriyet gazetesine molotof atmaktan yargılanan Seyhun Zayim, Eyüpsultan’da silahlı çatışmada öldürüldü. 
Yılbaşı akşamı Pierre Loti’de iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada öldürülen Seyhun Zayim (38) cinayetiyle ilgili polis 5 kişiyi gözaltına aldı. Olayda silah kullandıkları tespit edilen 2 kişi tutuklandı. İki grubun arasında yaşanan silahlı çatışma güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

YILBAŞI AKŞAMI PİERRE LOTİ’DE ÇATIŞMA ÇIKTI
Olay Eyüpsultan’da bulunan ünlü Pierre Loti tepesinde turistik tesislerin bulunduğu alanda 31 Aralık 2020 tarihinde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Seyhun Zayim vurularak hayatını kaybetti. Kavgada Emre I. de elinden vurularak yaralandı. Yapılan incelemede 17 suçtan sabıkası bulunan Seyhun Zayim’in, Ergenekon davasında Cumhuriyet gazetesine molotofkokteyli atmaktan yargılandığını ve 5 yıl cezaevine kaldığı ortaya çıktı.

POLİS HAREKETE GEÇTİ 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri olayla ilgili yaptıkları operasyonda olay yerinden kaçan yaralı Emre I., kardeşi Erhan I. ve Eyüp Can I.’yı gözaltına aldı.  Seyhun Zayim’in bulunduğu grupta olduğu anlaşılan bu kişilerin ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturmayı derinleştiren polis, olayda silah kullandıkları tespit edilen iki kişinin ismini belirledi. Önceki gün yapılan operasyonda şüpheliler Şuayip Ö. ve Baran P. gözaltına alındı. Şüpheliler Seyhun Zayim ve arkadaşlarıyla daha önceden husumetli olduklarını olay günü bu konuları konuşmak için Pierre Loti tepesinde buluştuklarını ancak aralarında yine kavga çıkması üzerine silahlı çatışma çıktığını anlattıkları öğrenildi.

ELE GEÇİRİLEN İKİ TABANCA İNCELENİYOR
Gözaltına alınan sanıklardan Baran P.’nin daha önceden 5 kez çeşitli suçlardan gözaltına alındığı tespit edildi. Diğer şüpheli Şuayip P.’nin ise 7 kez gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şüphelilerle birlikte ele geçirilen 2 tabanca incelenmek üzere kriminal polis laboratuvarına gönderildi.

ÇATIŞMA ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA 
Öte yandan iki grup arasında yaşanan silahlı çatışma olayı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde birbirleriyle konuşarak yaklaşık 5 metre arayla yürüyen grup üyelerinin bir anda silahlarını çekerek ateş ettiği görülüyor. Görüntülerde vurulan Seyhun Zayim yere düşüyor.

Reklam Alanı

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI
Gayrettepe’de bulunan Cinayet Büro Amirliğinde sorguları tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları İstanbul Adalet Sarayı’nda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü:
——
-Silahlı çatışma anı
-Şüphelilerin adliyeye çıkarılışları, 

======================

2-(Özel) SOKAĞIN ORTASINA PARK ETTİLER, AMBULANSI DAKİKALARCA BEKLETTİLER 

Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN/İstanbul,(DHA) ŞİŞLİ’de yaralıyı almaya giden ambulans, trafiğin tek yönlü olduğu sokağın ortasına araçlarını park edenler yüzünden yolda kaldı. Olay yerine yaya giden sağlık görevlilerince, kesik bulunan bileğine pansuman yapılan yaralı da yürüyerek ambulansa gelmek zorunda kaldı. Dakikalar süren beklemenin ardından sokağı boşaltan sürücüler, ambulansın gitmesinin ardından araçlarını tekrar aynı yere park etti. Yıllardır sokağı otopark gibi kullananlar yüzünden sık sık sorunlar yaşandığını belirten sokak esnafı, çözüm bulunmasını talep etti.
Nişantaşı, Halaskargazi Mahallesi Şafak Sokak’ta önceki gün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir yaralama ihbarı alan sağlık görevlileri, yola çıktı. Siren çalarak olay yerine gitmeye çalışan ambulans, trafiğin tek yönlü sokağın ortasına park edilmiş araçlar yüzünden ilerleyemedi. Bunun üzerine, sağlık ekipleri, bileğinde kesik olduğu öğrenilen genç kızın evine yürüyerek gitti.  Ambulans sürücüsünün yaklaşık 15 dakika boyunca siren çalmasına rağmen sokağın ortasına park edilen araçlar çekilmezken, kesik bulunan bileğine pansuman yapılan genç kız da daha sonra hastaneye götürülmek üzere yürüyerek ambulansa geldi.  Bir süre daha sokakta bekleyen ambulans, park edilen araçların çekilmesinin ardından yaralıyı hastaneye götürebildi. Ambulansın yoluna devam etmesiyle birlikte sürücülerin araçlarını tekrar sokağa park etmesi dikkat çekti.

SOKAĞI OTOPARK OLARAK KULLANIYORLAR
Sokağı otopark gibi kullananlar yüzünden yıllardır sık  sık sorun yaşandığını  belirten esnaf Murat Gülçimen, buna bir çözüm bulunmasını istedi. Gülçimen “Burada bir yaralama olayı oldu. Biz buradan seyrediyorduk; ambulans geldi, burası full dolu. Ambulans geldi, sokağın başında 10-15 dakika siren çalarak bekledi. Arabalardan dolayı çıkamıyor. 20 senedir ben buradayım, 20 senedir buranın trafik sorunu çözülemedi. Burayı otopark olarak kullanıyorlar. Gelen yok. Polis geliyor, polis gittikten sonra tekrardan… Polis bunu tek tek takip edemez. Buraya kapan mı koyarlar artık bilmiyorum, sorunun çözülmesi lazım” diye konuştu.     

Görüntü Dökümü:
———————
-Yaralı kadının apartmandan çıkartılışı
-Sağlık ekiplerinin yaralı kadını ambulansa götürmesi
-Yaralı kadının ambulansa bindirilişi
-Ambulanstan detay görüntü
-Yaralı kadının yakınlarından detay görüntü
-Ambulansın gidişi
-Polis ekiplerinden detay görüntü
-Polisin apartmana girişi
-Apartmandan detay görüntü
-Sokaktan detay görüntü
-Sokaktaki esnaf ile röportaj 

====================

3- YEŞİLKÖY’DE ÇIKIŞLARI KAPATILAN YANGIN MERDİVENİ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR

Haber-Kamera: İlkay DİKİCİ-Mertcan ÖZTÜRK/İSTANBUL, (DHA)-BAKIRKÖY’de çıkışları tuğla ile örülü halde bulunan yangın merdivenini görenleri hayrete düşürdü. 
Bakırköy Yeşilköy Mahallesi’nde bulunan binanın yangın merdiveninin çıkışları görenleri hayrete düşürdü. Dört katlı binanın birinci ve ikinci katlarında yangın merdiveni çıkışı bulunuyor ancak dubleks olduğu öğrenilen üçüncü ve dördüncü katın yangın merdivenleri çıkışları tuğla ile duvar örülmüş durumda. Bina sahibinin oğlundan alınan bilgiye göre yangın merdiveni çıkışının duvar örülerek kapatıldığı dubleks dairenin önceden dershane olarak kullanıldığı öğrenildi. Çıkışların da o zaman kapatıldığı düşünülüyor.

“ŞİMDİ FARK ETTİK”
Yangın merdiveni çıkışları örülmüş olan dubleks dairede oturan kiracı Ali Kotil, “Hiçbir bilgimiz söz konusu değil, şimdi fark ettik. Beton tarzı bir şey değil, demir falan örülmemiş, ayağınla bassan bile kırılabilir, ben şu anda da kırabilirim onu. Neden yapıldığını da bilmiyorum. Yeşilköy’ün içerisinde gezer dolaşırsanız bir çoğunun yangın merdiveni yok. 3 senedir biz buradayız. Öncesinde ne olarak kullanılıyordu, hiç bilmiyorum. Buranın sahibi de buranın en eski yerlilerinden, çok saygın iş adamlarından biri” şeklinde konuştu.

“ÜST KAT DUBLEKS DAİRE DERSHANEYE KİRAYA VERMİŞTİK”
Bina sahibinin oğlu Ali Bilen ise, “Binanın üst katı dubleks daire. Biz dershaneye kiraya vermiştik. Yangın merdivenini o zaman yaptırdık. Örülü olduğunu bilmiyordum. Birinci kat ve üstünde bulunan pilates stüdyosunun yangın merdiveninin çıkış kapısı var. Ama dublekste olan örülmüş” dedi.

“GÖRÜNCE FELAKET HİSSETTİM”
Yangın merdivenin bu durumu için şaşırdığını söyleyen çevre sakini Maksut Serder, “Görünce felaket hissettim. Başka bir şey hissetmedim. Niye onu örmüşler bilmiyorum. Üstelik burası bir deprem bölgesi. Deprem bölgesinde böyle bir şey görmek insanın içini kapatıyor” dedi.

Görüntü Dökümü:
——————
-Yangın merdiveni detay
-Örülü duvardan detay
-Binanın önünden detay
-Vatandaş röportajı
-Kiracı röportajı
-Bina sahibinin oğlu röportajı
-Muhabir anonsu(İlkay DİKİCİ) 

=====================

4- ÇEKMEKÖY’DEKİ KUYUMCU SOYGUNCULARI YAKALANDI; SOYGUN ANLARI KAMERADA 

*Parmak izi kalmasın diye önce yandaki dükkandan eldiven aldı, sonra soygun yaptı.

-Soygun anında tezgahta bulunan Nuray Gökçe; 

“O sırada ben çok panik halindeydim. 13 saniyede soygun gerçekleştirdi. Çok korktuk.”

Ali AKSOYER-Ali Kerem BENGİ-Adem VAROL/İSTANBUL,(DHA) ÇEKMEKÖY’de kuyumcudan 45 bin liralık soygun yapan maskeli soyguncular yakalandı. Soygun anları kameralara yansıdı.
Olay, 8 Ocak tarihinde Çekmeköy Şehit Şahinbey Caddesi’nde bulunan kuyumcuda meydana geldi. Şüpheli Enes Ö.(25), ilk olarak kuyumcunun yan dükkanında bulunan tuhafiyeciden parmak izi bırakmamak için eldiven satın aldı. Sonrasında kuyumcuya girerek silahını tezgahta bulunan Nuray Gökçe’ye doğrulttu, kasayı boşaltmasını söyledi. Gökçe, panik halinde paraları şüpheliye verdi. Enes Ö., hızlıca olay yerinden kaçtı.

ÇALDIĞI PARA İLE UYUŞTURUCU ALDILAR
Enes Ö.’nün paraları aldıktan sonra olayı organize ettiği öğrenilen Rıdvan G.(30) ile uyuşturucu madde satın aldığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinin yaptığı çalışmada şüpheliler 15 Ocak tarihinde kaldıkları adreste yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde bonzai adı verilen uyuşturucu madde ele geçirildi. 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Enes Ö. ve Rıdvan G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay ile ilişiği bulunduğu belirlenen B.B. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 

“13 SANİYEDE SOYGUN GERÇEKLEŞTİ”
Soygun sırasında tezgahta bulunan Nuray Gökçe “Soygun gerçekleşti dükkanımızda. Soyguncu bere ve maskeliydi. Dükkana girdi. O sırada ben çok panik halindeydim. 13 saniyede soygun gerçekleştirdi. Çok korktuk. Silahlı bir saldırıda bulundu sonuçta. Bütün esnaf şikayetçi bu hırsızlardan. Hap kullanan, uyuşturucu kullanan. Herkese zarar verebiliyor. Bunun için de önlem alınmasını istiyoruz. Soyguncu dükkanımızdan 45 bin lira nakit para ile bilezik ve yüzük aldı.” dedi
Dükkan sahibi Caner Cephaneci “Bir personelim burada tezgahta duruyor. Zaten takip etmiş kendisi. Diğer personelim arkada yemek yerken içeriye giriyor, maskesi var, beresi var, yüzü zaten görünmeyecek şekilde. Silahı çıkarıyor. Mermiyi ağzına veriyor. Arkadaşıma paralarını çıkartmasını kasaya boşaltmasını söylüyor. Diğer arkada yemek yiyen arkadaşımız hemen panik butonuna basıyor. Bizi çağırıyor. Polisi arıyor ama yetişemiyoruz. Arkadaş o şekilde paraları veriyor. Hırsız kaçıyor. Yakalandılar. Bir ay önce Sancaktepe’de de böyle bir olay oldu. Emniyet güçlerinin kuyumculara karşı biraz daha tedbirlerin artırmasını istiyoruz.” diye konuştu

SOYGUN ANLARI KAMERADA
Öte yandan şüphelinin tuhafiyeciden eldiven aldığı, soygun ve kaçış anları çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntü dökümü
——————-
-Güvenlik kamera görüntüleri
-Şüphelilerin adliyeye sevk anı
-Kuyumcu çalışanı ve sahibi ile röportaj
-Soygundan sonra olay yerinde çekilen görüntüler

======================

5- KAĞITHANE’DEN SONRA EYÜPSULTAN’DA İETT ŞOFÖRÜNE SALDIRI

Soner HASIRCIOĞLU – İSTANBUL,(DHA) – KAĞITHANE’de İETT şoförü ve oğlunun darp edilmesinin ardından Eyüpsultan’da da bir İETT şoförüne saldırıya uğradı.
Kağıthane’de önceki gün İETT otobüs şoförü Eyüp Durgun ve oğlu darp edildi. Yol verme nedeniyle çıkan tartışma sonrası, kimliği henüz bilinmeyen kişiler önce otobüs şoförünü sözlü olarak taciz etti ardından otobüsün camlarını kırdı. Otobüse giren saldırganlar, şoförü ve oğlunu darp etti. Bir süre sonra şoförü ve oğlunu otobüsten indiren saldırganlar, dışarıda da darp etmeye devam etti. Bu sırada, yolcuların bağrışmaları üzerine toplanan vatandaşlar, araya girerek şoförü ve oğlunu saldırıdan kurtardı. Saldırı sonrası ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şoför ve oğlu, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Olay anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otobüsün camlarının kırılması, otobüs şoförünün darp edildiği anlar net şekilde gözleniyor. 

EYÜPSULTAN’DA DA SALDIRI
İkinci olay ise dün Eyüpsultan’da da meydana geldi. Saldırıya uğrayan İETT şoförü yaralandı. Yaralı şoför hastaneye kaldırılırken İBB ve İETT yetkilileri saldırıyı kınadı.

Görüntü Dökümü:
————
-Kağıthane’de Otobüsün camlarının kırıldığı anlar
-Kağıthane’de Şoförün ve oğlunun darp edilme anları
-Eyüpsultan’da saldırıya uğrayan şoförün fotoğrafları

======================

6-(Özel)-AVCILAR’DA METROBÜSTE DUYGU SÖMÜRÜSÜYLE DİLENCİLİK KAMERADA

Şahin BOZKURT – Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL, ( DHA) – AVCILAR’da eski kıyafetler giyen ve fiziksel engelliymiş gibi hareket ederek metrobüste yolculardan para toplayan dilenci kameraya yansıdı.  
Olay,  Avcılar’da bulunan İBB Sosyal Tesisleri Durağı’na meydana geldi. İddiaya göre öğle saatlerinde durağa gelen kimliği belirsiz kişi, durağın çatı kısmındaki tabelanın arkasına sakladığı eski montunu giydi. Ardından da ayakkabılarını çıkaran dilenci, eşyalarını tabelanın arkasına saklayarak durağa gelen bir metrobüse bindi. Yalın ayak ve eski montuyla duygu sömürüsü yapan kişi insanlardan para toplamaya başladı. Durumun farkına varan bir vatandaş, dilencinin numarasını cep telefonu kamerasıyla kaydetti, o anları da sosyal medyada paylaştı. 

“YAKLAŞIK 1 AYDIR GÖRÜYORUM ONU”
Dilenciyi görüntüleyen Tolga Türker, “Ben yaklaşık bir aydır görüyorum. Bir aydır özellikle soğuk havalarda gelip ayakkabılarını çıkartıyor. Şu çatının üzerine koyuyor eşyalarını, hatta şu anda eşyalar orada. Metrobüse yalın ayak binip duygu sömürüsü yapıyor sürekli. Kambur yürüyor ama sağlam aslında. Her gün aynısını yapıyor. Ben onu takip ediyordum, metrobüse binmesini bekliyordum. İçerde rezil edecektim onu ama bugün tesadüf metrobüse binmedi. Yarın da gelir o buraya, her gün aynı saatlerde geliyor. İki montu var onları değişim yapıyor.” dedi.

Görüntü Dökümü:
Cep telefonu
-Montunu değişmesi
-Ayakkabılarını çıkarması
-Çatıya koyması
-Fiziksel engelli taklidi yapması
AKTÜEL
-Montunu değişmesi
-Çatıya koyması
-Kaçış anı
-Fiziksel engelli taklidi yapması
-Görüntüleyen kişiyle röp
-Muhabir anons (Şahin BOZKURT)
-Genel ve detay görüntü 

===================

7- (ÖZEL) ŞİŞLİ’DE AVM’DE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNAN GENÇ BÖYLE KURTARILDI

Zeki GÜNAL-Hasan YILDIRIM /İSTANBUL,(DHA) ŞİŞLİ’de AVM’de intihar girişiminde bulunan kişiyi, bir vatandaş müdahale ederek son anda kurtardı. O anlar kameraya yansıdı.
Şişli’de bir alışveriş merkezinde kız arkadaşı ile tartıştığı iddia edilen genç, AVM’nin 6. katındaki korkuluklara çıktı. Bu kişiyi gören güvenlik görevlileri onu indirmek için olay yerine koştu. Vatandaşlar da gencin çevresinden uzaklaştırıldı,  genç korkuluklardan inmesi ikna edilmeye çalışıldı.  AVM’de bir iş yerinde çalışan Buğra Redkan, uzun süre korkuluklarda bekleyen gencin, bir anlık dalgınlığından yararlanarak onu kucakladı ve geri çekti.

O ANLAR KAMERADA
O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, korkuluklara çıkan genç, bir ara arkasında bulunan güvenlik görevlilerine bakıyor. Bazı kişilerin ona “yapma” diye seslendiği duyuluyor.  Genç önüne dönerek telefonla konuşmaya devam ederken AVM’de bir iş yerinde çalışan Buğra Redkan, onu bir anlık dalgınlığından yararlanarak, kucaklıyor ve korkuluklardan alıyor.  Daha sonra güvenlik görevlileri de genci tutarak, olay yerinden uzaklaştırıyor.
Olayla ilgili konuşan Buğra Redkan, “Mesaim dolunca dışarıya çıktım. Bir kişinin camın üzerinde oturduğunu gördüm. İntihar girişiminde bulunuyordu. Birçok güvenlik görevlisi vardı ama kimse müdahale etmiyordu. Motosiklet kullanıcısı olduğum için soğukkanlılığımı koruyabiliyorum. Yavaş yavaş gencin arkasından yanaştım. Doğru anı kollayıp onu kucakladım. Bu tarafa aldım. Ben bir can kurtardığım için çok mutluyum.” dedi.

Görüntü Dökümü:
——————–
-AVM’de korkuluklara çıkan kişi
-Güvenlik görevlilerinin beklemesi
-Buğra Redkan’ın intihar girişiminde bulunan genci kucaklayarak kurtarması
-Buğra Redkan ile röp.
-Genel ve detayla görüntüler

=====================

8- SİLİVRİ’DE JANDARMADAN KUMAR BASKINI; 11 KİŞİ KUMAR OYNARKEN YAKALANDI

İstanbul DHA – SİLİVRİ’de jandarmanın baskın yaptığı yazlıkta 11 kişi kumar oynarken yakalandı.
İstanbul İl Jandarma ekipleri, bar işletmecisi E.Y.’nin Silivri’de bir yazlıkta kumar oynattığı ihbarı üzerine harekete geçti.
Baskına karşı çevresi güvenlik kameralarıyla gözetlenen ev takibe alındı. Jandarma ekipleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen eve  çok sayıda kişinin girdiğini belirleyince baskın yaptı.
Jandarma ekipleri, 11 kişiyi iki masada kumar oynarken yakaladı. Jandarmayı karşılarında gören kumarbazların, masaların üzerine koydukları paraları hızlıca ceplerine saklamaya çalıştıkları görüldü. Yapılan aramalarda; 35 bin TL, 3 bin Dolar ve 700 Euro ile sahte para ele geçirildi. Baskında kurusıkıdan çevirme ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.  Sahte paralar ile ruhsatsız tabancaya adli işlem yapılmak üzere el konuldu.
Kumarhaneye dönüştürülen evde bulunan 11 kişiye, sokağa çıkma kısıtlaması ve sosyal mesafe kuralının ihlali gerekçesiyle 3 bin 469 lira, kumar oynamaları gerekçesiyle 1.336 lira olmak üzere toplamda 52 bin 855 lira idari para cezası uygulandı. 
Ayrıca ev sahibi hakkında “Kumar Oynatmak İçin Yer ve İmkân Sağlamak” , “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” ile “Sahtecilik” suçlarından adli işlem başlatıldı.

Görüntü Dökümü:
——
-Jandarmanın baskın anı

==============

9- 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ’NDE KISITLAMA DENETİMİ

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR /İSTANBUL (DHA) SOKAĞA çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde denetim yapıldı.
Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda İstanbul’da denetimler yapılıyor. 15 Temmuz Köprüsü’nde oluşturulan denetim noktasında ekipler araçları tek tek durdurarak sürücülerin ve yolcuların belgelerini kontrol etti. Denetimler sırasında kısıtlamadan muaf olan bir sürücüye emniyet kemeri takılı olmadığı için, başka bir sürücüye de sadece otobüs ve metrobüsün kullandığı yola girdiğinden dolayı ceza kesildi.

Görüntü dökümü
———————-
-15 Temmuz Şehitler Köprüsünden görüntü
-Ekiplerin araçları durdurması
-İzin belgelerini kontrol etmesi
-Cezai işlem uygulanması
-Sürücü ile röp
-Genel ve detay görüntüler

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!