Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 2 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- MARMARA DENİZİ’NDE TANKER ARIZASI

İstanbul DHA – MARMARA Denizi’nde arızalanan LPG tankeri, Ahırkapı’ya çekildi.
Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Fas’tan Ukrayna’ya boş halde giden 199 metre boyundaki Norveç bayraklı CLIPPER VENUS adlı LPG tankerinin makinesi dairesinde henüz bilinmeyen nedenle arıza oldu.  Marmara Denizi’nde arızalanan tanker, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü römorkörü tarafından Ahırkapı’ya çekildi.

Görüntü Dökümü:
———
-Tankerin fotoğrafları

===============

2- AŞI OLMAK İÇİN İFTAR SONRASI KUYRUĞA GİRDİLER

Reklam Alanı

Murat DELİKLİTAŞ-İdris TİFTİKÇİ-Cemil ÖZDEMİR/İSTANBUL,(DHA)- İSTANBUL’da, koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen aşı çalışmalarında vatandaşlar, özellikle iftar sonrası hastaneler önünde kuyruk oluşturdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün bir açıklama yaparak koronavirüsle mücadele kapsamındaki aşılama sırasının 55 yaş ve üzerindeki vatandaşlara geldiğini söyleyerek aşı olunması için çağrıda bulundu. Aşı sırası kendilerine gelen vatandaşlar, Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ya da 182’den randevularını alarak hastanelere akın etti. Biran önce aşı olmak isteyen vatandaşlar, özellikle iftar sonrası hastaneler önünde kuyruk oluşturdu.
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aşı yaptıran Ahmet Gürsoy “Sağlıklı bir şekilde aşı oldum. Kalabalıktı, yaklaşık 50 metre bir kuyruk vardı. Sosyal mesafe kuralına dikkat etmiyoruz. Neredeyse iç içeyiz. Biz ne kadar dikkat etsek bile yanımıza insanlar geliyor” dedi.

İsmini vermek istemeyen bir kişi ise “Biraz yoğunluk vardı. Herkese verilen randevu saati aynı saate tekabül etmesinden dolayı biraz yoğunluk oluştu. Düzenli ve sistemli bir şekilde gidiyor. Sosyal mesafe kuralına dikkat ediyoruz ama sonuçta yoğunluk olduğu için hepsi birbirine girmiş oluyor. İçerideki kuyruğun fazlalaşmasından dolayı sosyal mesafe kayboluyor” diye konuştu.
Aşı için Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni tercih eden Emel Tuncer de aşının hastalıkları yok etmede büyük rol oynadığını belirterek, “Bugün tercih etmiyorlar, genellikle aşıdan kaçıyorlar. Ben buna kesinlikle karşıyım. Dünyadaki bütün salgın hastalıklar aşılarla önlendi. Bu yüzden ben olmayı tercih ettim. Olmayanlara da üzülüyorum. Kaçmaları çok anlamsız geliyor. Kesinlikle aşı olmaları lazım. Ben tercihimi olmaktan yana kullandım çok da mutluyum. Şimdi sıramı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Görüntü dökümü
——————-
-Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde sırada bekleyenler
-Röportaj
-Genel ve detaylar
-İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aşı kuyruğu
-Röpörtajlar
-Genel ve detaylar

===============

(Yeniden) 
3- BEŞİKTAŞ’TAKİ OTOBÜS KAZASI; ŞOFÖR TUTUKLANDI

Haber: Hasan YILDIRIM – Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)- BEŞİKTAŞ’ta telefonu ile ilgilenirken kaza yapan ve bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden olan çift katlı İETT otobüs şoförü Baki T., “Taksirle ölüme neden olmak” suçundan tutuklandı. Baki T.’nin emniyetteki ifadesinde bir anlık daldığını, telefonunun şarjda olduğunu, ona baktığını, tünelde durmayıp yoluna devam etmesinin de trafiği sıkıştırmamak nedeniyle olduğunu söylediği öğrenildi.

Beşiktaş’ta dün sabah seyir halinde telefonu ile ilgilenirken bariyerlere çarparak Sevgi Yamaç Yalçın’ın ölümüne, Münir B.’nin de yaralanmasına neden olan çift katlı İETT otobüs şoförü Baki T., Beşiktaş Polis Merkezi’ndeki işlemlerinin ardından akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Baki T. çıkarıldığı mahkeme tarafından “Taksirle ölüme neden olmak”  suçundan tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi. Baki T.’nin emniyetteki ifadesinde bir anlık daldığını, telefonunun şarjda olduğunu, ona baktığını, tünelde durmayıp yoluna devam etmesinin de trafiği sıkıştırmamak nedeniyle olduğunu söylediği öğrenildi.

Görüntü Dökümü:
——————
ARŞİV

=================

4- BAŞAKŞEHİR’DE İETT OTOBÜSÜ PARK HALİNDEKİ MİDİBÜSE ÇARPTI: 1 YARALI

Murat SOLAK/İSTANBUL,(DHA)- Başakşehir’de  seyir halindeki İETT otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu emniyet şeridinde park halinde bulunan midibüse arkadan çarptı. Kazada İETT otobüsünde bulunan bir yolcu yaralandı. Yaralı kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza saat 09.00 sıralarında Mahmutbey – İstoç Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Adem Doğruer yönetimindeki 34 TN 1913 plakalı İETT otobüsü, İstoç yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu emniyet şeridinde park halindeki 34 BF 9190 plakalı midibüse arkadan çarptı. Kazada İETT otobüsünde bulunan bir yolcu yaralandı. İhbar verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı yolcuyu ambulansla hastaneye kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen yolcunun hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araçlarda hasar meydana gelirken, trafikte uzun araç kuyruğu oluştu. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor. 

Görüntü dökümü:
—————-
-Kazaya karışan araçlardan görüntü
-Kaza yerinden görüntü
-Trafikten görüntü
-Genel ve detaylar

===============

5- ESENYURT’TA FECİ KAZA: TAMİR ETMEK İSTEDİĞİ TIR’IN ALTINDA KALARAK CAN VERDİ 

Haber: Ersan SAN / İSTANBUL,(DHA)- ESENYURT’ta 61 yaşındaki sürücü Atahac Vasılev, tamir etmek istediği TIR’ın altında kalarak feci şekilde can verdi. Kaza, sabah saatlerinde Akçaburgaz Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, TIR sürücüsü Atahac Vasılev (61) tamir etmek için TIR’ın altına girdi. Bilinmeyen bir nedenle TIR bir anda hareket etti. Sürücü Atahac Vasılev de yaklaşık 50 metre TIR’ın altında sürüklendi. Olay gören çevredeki vatandaşlar hemen sürücünün yardımına koştu. Ağır yaralanan TIR sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, incelemelerine başladı. Bir görgü tanığı da “Gördük burada aracını tamir ediyordu. Araç bir anda kaydı sürüklenerek oraya kadar gitti”
diye konuştu

Görüntü dökümü:
——————-
Olay yerindeki polis ekipleri
Tırdan görüntü
Yerdeki ceset
Görgü tanığı ile röportaj
Genel detaylar

=================

6- (ÖZEL) BAKIRKÖY’DE CİPİN BİNANIN BAHÇESİNE DÜŞTÜĞÜ ANLAR KAMERADA

Haber-Kamera: Murat SOLAK-Şahin BOZKURT-Vedat BAYRAKTAR/İSTANBUL,(DHA)
Bakırköy’de sürücüsünün bilinmeyen nedenle kontrolünü kaybettiği cip, park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra 5 katlı binanın bahçesine düştü. O anlar bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, dün, saat 13.30 sıralarında Zuhuratbaba Caddesi Vankulu Sokak’ta meydana geldi. 72 yaşındaki Adnan Ertekin’in kullandığı 34 JU 2390 plakalı cip, park halindeyken harekete geçtiği sırada bilinmeyen nedenle sürücüsünün konrolünden çıktı. Park halindeki otomobile çarpan cip, 5 katlı bir binanın bahçesine düştü. Sürücü Adnan Ertekin vatandaşların yardımıyla otomobilden çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan Adnan Ertekin tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“BAKTIM ARABA BURAYA UÇTU”
Binanın giriş katında oturan Yusuf Özbulat, “Baktım araba uçtu buraya. Uçunca buraya geldim. Ben aldım şoförü oradan. Yaralı değildi. Yaşlıydı ama iyiydi durumu, hastaneye götürdüler. Bizim apartmanın girişine hasar verdi. Ben giriş katta oturuyorum. Benim daireye zarar gelmedi sadece binanın girişine zarar geldi. Nasıl olduğunu bilemiyorum” dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde park halindeki cipin hareket ettiği sırada önce önündeki otomobile çarptığı, ardından 5 katlı binanın bahçesine düştüğü görülüyor.

Görüntü Dökümü:
——————-
Güvenlik kamera görüntüleri
-Harekete geçen cipin park halindeki otomobile çarpması
-Cipin binanın bahçesine düşmesi 
-(Aktüel)
– Binanın bahçesine dalan cip
– Bahçeden görüntü
– Binadan görüntü
– Görgü tanığıyla röp
– Genel ve detay görüntü

====================

7- SABİHA GÖKÇEN HAVAALANI’NIN İNŞAAT SAHASINDA HAFRİYAT KAMYONU KAZA YAPTI; 1 YARALI

Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL,(DHA) İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki inşaat alanında önündeki kamyona çapan kamyonun sürücüsü Cengiz Temel, sıkıştığı aracından vinç yardımıyla kurtarıldı. Bir saat süren kurtarma çalışmasının ardından hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Kaza, Mescit Mahallesi Halk Caddesi’nde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın inşaat alanında hafriyat dökmek için bekleyen Cengiz Temel kontrolündeki kamyon, henüz bilinmeyen nedenle önündeki hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada sürücü Temel, aracında sıkıştı. İhbar üzerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, Cengiz Temel’i kurtarmak için çalışma başlattı. Temel, vinç yardımıyla 1 saat süren kurtarma çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkartılarak, ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayak kemiklerinde kırıklar oluştuğu öğrenilen Cengiz Temel’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  
Cengiz Temel’i kurtarma çalışmalarına yardım eden iş arkadaşlarından Hüseyin Pınarcı,”Biz burada sıra bekliyorduk.  Arkadaşımıza üzüldük. Durumu gayet iyi ” dedi. Temel’in aracıyla çarptığı kamyonun sürücüsü Arif Polat da “Park halindeki arabaya vuruyor. Ben duruyorum o duramıyor” diye konuştu. Polis kaza ilgili inceleme başlattı.  
 
Görüntü Dökümü 
——————–
-Hafriyat kamyonun içerisine sıkışan sürücü 
-İtfaiye ve sağlık ekiplerin çalışması 
-Sürücünün iş arkadaşlarından detay 
-Sürücünün çıkarılması ve ambulansa götürülmesi 
-İş arkadaşlarıyla röp. 
-Hafriyat kamyonların sıra beklemesi 
-Polis ekiplerin detay 
-Ambulansın gidişi  
-Genel ve detaylar 

===================

8- OYUNCU URAZ KAYGILAROĞLU’NDAN 23 NİSAN’DA ÇOCUK İSTİSMARINA KARŞI KAMPANYA

Esma MURAT – Mertcan ÖZTÜRK / İstanbul, (DHA)OYUNCU Uraz Kaygılaroğlu, çocuk istismarına dikkat çekmek amacıyla 23 Nisan Cuma akşamı Instagram hesabından 1.5 saat sürecek bir kampanyaya imza atacak. Cem Yılmaz, Özge Özpirinççi, Ezgi Mola gibi çok sayıda ünlü ismin de katılacağı kampanya ile önleme merkezlerinin kurulması için bağış toplanacak.  Kaygılaroğlu, “Herkesin çocuğunun başına gelebilir” dedi.

Çocuk istismarıyla mücadele için kurulan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin sözcüsü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 23 Nisan akşamı saat 20.30’de canlı yayınla gerçekleştireceği kampanya öncesi DHA’ya konuştu.

“ÜCRETSİZ HEM PSİKOLOJİK HEM DE HUKUKİ DESTEK”
Çocuk istismarında kilit noktanın ‘Önleme Merkezleri’ olduğunu söyleyen Kaygılaroğlu, “UCİM çocuk istismarı ve çocuk ihmali ile ilgili çok kıymetli bir sivil toplum kuruluşu. 2020’de UCİM ile yollarımız kesişti. UCİM’in büyük bir davası vardı. Bir istismarcının bin yılla yargılanmasını istiyorlardı. Bu durum beni çok etkiledi. Dava üzerine Saadet öğretmene ulaştım ve nasıl bir yardımım olabileceğini sordum.  Önleme merkezinden bahsetti. Önleme merkezleri çocuk istismarını önlemek için kilit bir nokta. Önleme merkezinde herkese istismarı önleme adına eğitimler veriliyor. Yine bu merkezde istismara uğrayan kişiye ve ailesine hem psikolojik hem de hukuki destek ücretsiz olarak sağlanıyor” dedi.

“23 NİSAN AKŞAMI DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”
Önleme merkezlerinin artmasını amaçladıklarını belirten Kaygılaroğlu, “Sadece İzmir’de bir önleme merkezi olması çok yetersiz. İstismara maruz kalmış birinin düzenli olarak terapi alabilmesi için her seferinde İzmir’e gitmesi gerekiyor. Her hafta İzmir’e gitmek çok olası bir durum değil. O yüzden önleme merkezlerinin çoğalması lazım. Bizler de bunun üzerine bir kampanya yapmaya karar verdik. Birçok sanatçı dostum kampanyaya dahil olmak istedi. Sanatçı dostlarım ile 23 Nisan akşamı çocuklar için bir kampanya düzenliyoruz. Yayınımız en fazla birbuçuk saat sürecek. Yayın anında takipçilerimizden SMS bağışı yapmalarını isteyeceğiz. Aynı şekilde daha büyük bir yardım yapmak isteyenler için hesap numaralarımız da olacak. İnsanlardan çok bir şey rica eden biri değilimdir. Kendi işimi hep kendim hallederim. Ancak bu durum farklı, herkesten ricam, 23 Nisan akşamı desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerin kullandı.

“İSTİSMARCI HEP YAKIN ÇEVREDEN OLUYOR”
İstismar mağduruyla empati yapmanın çok zor olduğunu vurgulayan Kaygılaroğlu, “Hepimizin çocuğunun başına gelebilir. Bunun zengin, fakir, yaşlı, genç olmakla ilgisi yok. Hepimizin çocuğu, yeğenleri var. Çocuk dediğimiz şey her şeyin temeli. İstismara uğramış çocuk kaç yaşına gelirse gelsin aklında hep o istismara uğradığı an kalıyor. İşin kötüsü istismarcı hep yakın çevreden oluyor. İstismarcı en yakınından olunca çocuk neye ve kime güveneceğini de şaşırıyor. Çocuk, hayat boyu kime güveneceğim korkusuyla yaşıyor. Ancak bizler çocuk istismarını bitirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER KATILACAK
Cem Yılmaz, Özge Özpirinççi, Edis, Doğa Rutkay, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Gülse Birsel, Gupse Özay, Sarp Apak, Kerem Bursin, Melikşah Altuntaş, Ekin Beril, Ceyda Düvenci, Berrak Tüzünataç, Demet Özdemir, Demet Evgar, Şebnem Bozoklu ve Berkcan Güven’in konuk olacağı kampanyada; istismarın herkesin başına gelebileceği ve istismarın eğitimler ve ailelerin bilinçlendirilmesi ile önlenebilir olduğu anlatılacak. Ayrıca banka hesap numaraları ve SMS ile 8246 numarasına bağış yapılabilecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—– 
-Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile röportaj 
-Genel ve detay görüntüler 

================

9- AVCILAR’DA HIRSIZLAR 4 DAKİKADA 20 BİN LİRALIK PERDE ÇALIP, KAYIPLARA KARIŞTILAR

Haber-Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ – Ersan SAN / İSTANBUL , (DHA)
Avcılar’da perde satan bir dükkana giren hırsızlar, 20 bin lira değerindeki ürünleri 4 dakika içinde panelvan tarzı araçlarına yükleyip, kayıplara karıştı.
Olay, 20 Nisan Salı günü saat 06.30 sıralarında Tahtakale Mahallesindeki perde satan bir dükkanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, panelvan tarzı araçları ile dükkanın önüne gelen 5 kişi, kepenkleri kırıp içeri girdi. Dükkanda bulunan 20 bin lira değerindeki ürünleri araçlarına dolduran kişiler, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilince kaçtı. Komşuları tarafından olay yerine çağrılan iş yeri sahibi Yaver Arslan, dükkanın soyulduğunu görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları güvenlik kamerası ve parmak izi incelemelerinin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

“4 DAKİKA İÇİNDE GİRİP, HER ŞEYİ BOŞALTIYORLAR”
Dükkan sahibi Yaver Arslan, şüphelilerin 4 dakika içinde dükkanı boşalttığını söyleyerek “Sabah ben zaten evdeydim. Mahallede komşu görüyor. Beni arayarak, ‘Dükkanına hırsız girdi’ dedi. Ben de apar topar koşa koşa geldim. Geldiğim de zaten kepenkleri yarıya kadar kaldırmışlardı. Kapıyı zorlayıp, kırmışlar. İçerideki malları kapı ağzına kadar götürüyorlar. Ondan sonra da panikleyip, malları bırakıp kaçıyorlar. Dün sabah 06.53 civarında oldu. Yaklaşık 4 dakika içinde girip, her şeyi boşaltıyorlar. Toplamda nereden baksanız bir 20 bin liralık zararım var. Kepengi 3 kişi ile birlikte zorluyorlar” ifadelerini kullandı. 

“AYNI KİŞİLER, AYNI ARAÇ”
Aynı şüphelilerin, başka adreslerde de hırsızlık yaptığını belirten Arslan, “Zaten zor dönemdeyiz. Pandemi nedeniyle işlerimiz kesat. Sıkıntılı günlerde bir de böyle olunca, zor duruma düştük. Bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz açıkçası. Dün 06.30 sıralarında bir doğalgazcı arkadaşa girmişler, 10 bin lira zarar onda var. Yine bugün de bir yere girmişler. Yaklaşık bir 50-60 bin lira da onlara zarar veriyorlar. Aynı kişiler, aynı araç. Bir arkadaş bir de Altınşehir’de görüntü attı. Belki de yarın tekrar girecekler bilemiyoruz” şeklinde konuştu.

HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA
Yaşanan hırsızlık ise dükkanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülere şüphelilerin dükkanın önüne gelişi, ürünleri alıp araçlarına doldurmaları ve kaçmaları yansıdı.

Görüntü dökümü:
—————
Güvenlik kamerası
-Hırsızların araçlarıyla gelişi
-Hırsızların dükkana girişi
-Şüphelilerin ürünleri çalması
Aktüel
-Hırsızlık yaşanan dükkan
-Hırsızların boşalttığı raflar
-Dükkanın dışından detay
-Dükkanın içinden detay
-Yavuz Arslan ile röp
-Genel ve detay görüntü

===============

10- AVCILAR’DA KOMBİ HIRSIZLIĞI KAMERAYA YANSIDI

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA) AVCILAR’da kentsel dönüşüm kapsamında yeni yapılan bir binanın zemin katında bulunan evin arka taraftaki kapı kilidini kırarak içeri giren bir kişi, kısa süre önce monte edilen kombiyi baca borusu ile birlikte söküp, çalarak kayıplara karıştı. Şüphelinin kombiyi omzuna alarak götürdüğü anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Hırsızlık, Merkez Mahallesi’nde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı geçen pazar günü saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Yapımı kısa süre önce tamamlanan binanın bahçe duvarından atlayan kimliği belirsiz bir kişi, zemin kattaki dairenin demir kapı kilidini kırarak içeri girdi. Kısa süre önce monte edilen ve henüz kullanmayan kombiyi baca borusu ile birlikte söken şüpheli, omuzuna aldığı kombi ile binanın ön kapısından çıkarak uzaklaştı. Şüphelinin çaldığı kombi ile uzaklaşması bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Tesisatçı Tahir Atak, kombiyi birkaç gün önce taktıklarını, henüz eve kimsenin taşınmadığını belirtirken, “Çok rahat biçimde 4 bin 500 lira değerindeki kombiyi alıp gitmiş. Buna bir çare bulmak lazım” dedi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi tespit ederek, yakalamak için harekete geçti.

Görüntü Dökümü:
—————
(Güvenlik kamerası)
Şüphelinin omuzuna aldığı kombi sokakta yürümesi
Tahir Atak’ın kombinin çalındığı yeri göstermesi
Tahir Atak ile röportaj
Binanın dış görüntüsü
Genel ve detay görüntüler

================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!