Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ – 4

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- KAĞITHANE’DE İKİ İŞYERİ KURŞUNLANDI

Haber – Kamera: Zeki GÜNAL / İSTANBUL, (DHA)  Kağıthane’de iş merkezindeki iki işyeri kurşunlandı. Kurşun yağmuruna tutulan kafe ve kıraathanenin camları delik deşik oldu. Kıraathane sahibinin bir yakını “Son 1 ayda çeşitli dükkanlara defalarca saldırı yapıldı. Şikayette bulunduk ama bir netice alınamadı. Burası bir dağ başı mıdır ?” dedi. 
Olay bu sabaha karşı Çağlayan Vatan Caddesi’nde yaşandı. Cadde üzerinde bulunan Oral Çarşısının 1’inci katında bulunan bir kıraathane ve internet kafeye sabaha karşı kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı. İşyerlerinin camları delik deşik olurken polis ekipleri dışarıda 10 adet boş kovan buldu. Olay yeri incelemesi yapan polis ekipleri elde edilen delilleri incelemek üzere alarak götürdü. 
Kıraathane sahibinin bir yakını “Bu Çağlayan’da her gün taramalar oluyor. İçinde insanların olduğu pansiyon, restoran ve kahvehaneleri tarıyorlar ama hiç kimse bakmıyor buralara. Sahip çıkılmayınca herkes gelip bu işleri yapar. Son bir ayda en az 6 işyerine silahlı saldırı oldu. Bu kişiler elbet buralarda ama bir yakalama yok, bu böyle nasıl olacak, tüm esnafların kapılarına hakaret içeren yazılar bırakılmış, karakola şikayette bulunduk ama bir netice çıkmadı. Kamera görüntüleri de var ama hiç kimse yakalanmadı. Her gün bir yere silahlı saldırı yapılıyor. Burası bir dağ başı mıdır? ” diye konuştu.  

Görüntü dökümü 
-Silahlı saldırı yapılan işyerleri 
-Camlardaki mermi delikleri 
-Polis ekipleri 
-Yerdeki mermi kovanları 
-Saldırı yapılan kıraathanenin içi 
-Bir vatandaş ile röportaj 
-Polisin işyerlerinde olay yeri incelemesi yapması 
-Genel ve detay görüntüler 

===================

2- KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDAN KADIKÖY’DE ESNAF ZİYARETİ

Burçak BOZKUŞ – Harun UYANIK / İSTANBUL (DHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy’de esnafı ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi Tarih Edebiyat Sanat Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Kendisine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı eşlik etti. Kılıçdaroğlu, basına kapalı olarak gerçekleşen Kent Müzesi sunumunun ardından Kadıköy’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Dükkanları tek tek dolaşan Kılıçdaroğlu, esnafla sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Çevredekilerle fotoğraf çektirdi.

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
——————-
-Tarih Edebiyat Sanat Kütüphanesi çıkışında hatıra fotoğrafı çekimi
-Esnaf ziyareti
-Genel ve detay

====================

3-ATAŞEHİR’DE OTELDE SATIRLI SALDIRI KAMERADA

Cengiz ÇOBAN- İsa ALMAÇAYIR- Gamze ŞİMŞEK/ İstanbul DHA – ATAŞEHİR’de bir kişi, otel sahibine kiraya verdiği binasına girerek etrafa satırla saldırdı. O anlar güvenlik kameralarına yansırken saldırgan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 
Olay dün saat 21.00 sıralarında Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi’nde bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre Suat Ç., otel sahibinin kirayı, binanın diğer hissedarlarıyla paylaştırılmasını istemedi. Taraflar arasında tartışma çıktı. Kiranın bir tek kendisine verilmesini isteyen Suat Ç., dün akşam saatlerinde otomobiliyle otelin önüne gelerek tehdit ve küfürler savurdu. Elindeki silahla otele girmek isteyen Suat Ç. daha sonra otelin güvenlik kamerasını fark edince silahını otomobiline bırakarak satırı eline aldı. 
İçeri giren Suat Ç., satırla etrafa zarar vermeye başladı. Lobideki masaya, merdiven  korkuluklarına ve aynaya satırla vuran Suat Ç., daha sonra otelden ayrıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. O anlar güvenlik kameralarına yansırken gözaltına alınan Suat Ç. alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Suat Ç. ‘nin 1 ay önce de otelin deposuna girerek duvarları kırdığı iddia edildi. 
Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelinin elindeki satırla lobide bulunan masaya satırla vurduğu görülüyor.

Görüntü dökümü
——-
GÜVENLİK KAMERASI
-Şüphelinin masaya satırla vurması 

AKTÜEL 
-Otelin görüntüsü
-Demir korkuluklardaki satır izleri
-Resepsiyondan görüntü
-Resepsiyon masadaki satır izleri
-Genel ve detay görüntüler

===================

4-MALTEPE’DE 13 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ İDDİASI; ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Haber: Halil Sadri YILMAZ / İSTANBUL, (DHA)  MALTEPE’de bir apartman girişinde 13 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli Ö.Ç. (17) çıkarıldığı mahkemece “Çocuğun cinsel istismarı”  suçundan tutuklandı. Suçlamayı reddeden şüpheli Ö.Ç.’nin ifadesinde mağdura çarptığını, mağdurun da yere düştüğünü öne sürdüğü öğrenildi. 
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirilen şüpheli Ö.Ç., savcıya ifade verdi. Ö.Ç., ifadesinde olayın mağduru çocuk ile dedesinin aynı apartmanda oturduğunu belirtti. Şüphelinin, ifadesinde mağdura çarptığını, mağdurun da yere düştüğünü öne sürdüğü öğrenildi. Savcılık, şüpheli Ö.Ç.’yi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti. 

TUTUKLANDI
Hakimlik sorgusunda şüpheli Ö.Ç. “Dedem beni evden kovduğu için aceleyle çıkmıştım, çorabım ve ayakkabım elimdeydi. O sırada mağdurla çarpıştım” diyerek mağdura cinsel tacizde bulunmadığını öne sürdü.  Hakimlik, şüpheli Ö.Ç.’nin  “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi. 

Görüntü dökümü:
————————-
Arşiv

===================

5- (Geniş haber) ATAŞEHİR TEM’DE OTOMOBİL YANGINI; OTOYOL ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Murat KORKMAZ / İSTANBUL (DHA) ATAŞEHİR TEM Otoyolu Çamlıca mevkiinde otomobil yangını nedeniyle otoyoldaki trafik çift taraflı olarak durduruldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, otomobil kullanılmaz hale geldi. Otoyol da çalışmaların ardından tekrar trafiğe açıldı.
Ataşehir, TEM Otoyolu’nun Çamlıca gişeler mevkii Edirne istikametinde giden Tahir Tatan’ın kullandığı 34 KTJ 22 plakalı otomobilde yangın çıktı. Kısa sürede otomobilin tamamını alevler sararken, çevreden geçen vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Ekipler otoyoldaki trafiği çift yönlü kesti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Otomobil hurdaya döndü. Yangın nedeniyle her iki yönde de trafik yoğunluğu oluştu. Polis ekipleri tarafından kapanan trafik araç söndürüldükten sonra tekrar açıldı.

Görüntü dökümü 
-itfaiyenin müdahalesi
-kapanan yoldan görüntü
-trafik görüntüsü
-genel ve detay görüntü

=====================

6-  AVCILAR’DA İNŞAATTA KAZA: 1 İŞÇİ YARALI

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen bir binanın inşaatındaki kalıpları sökmeye çalışan işçilerden Ercan A. (41), birinci kattan düşerek yaralandı.
Olay saat 11.30 sıralarında Sandal Sokak’ta meydana geldi. Beton kalıplarını sökmeye çalışan işçilerden Ercan A. bir anda dengesini yitirince yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Yaralanan işçi, çağrılan ambulansla tedavi alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Görüntü Dökümü:
———-
-İşçi yerde ve polisler
-Olay yerinden görüntüler
-İnşaat görüntüleri
-Yaralı taşınırken
-Genel ve detay görüntüleri

====================

7- (geniş haber) CEMAL KAŞIKÇI’NIN ÖLDÜRÜLMESİ DAVASINDA 3. DURUŞMA GÖRÜLDÜ 

– Hatice Cengiz’in Amerikan istihbarat raporunun dosyaya getirilmesi talebi reddedildi

Özden ATİK – Ahmet YEŞİLMEN / İstanbul, DHA – SUUDİ Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu’na 2 Ekim 2018’de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı katlettikleri iddiasıyla 26 Suudi sanığın gıyabında yargılandığı duruşmaya devam edildi. Hatice Cengiz’in avukatı Ali Ceylan, geçtiğimiz günlerde açıklanan Amerikan istihbarat raporunun dosyaya getirilmesi ve dosyada bahsi geçen farklı isimler hakkında ihbarda bulunulmasını talep etti. Mahkeme, dosyaya katkı sağlamayacağı gerekçesiyle bu talebi reddetti. Duruşma çıkışında açıklama yapan Hatice Cengiz, “Bu en son yayınlanan raporun doğrudan veliahta bir sorumluluk yüklüyor. Bu kapsamda mahkeme sürecini buna dahil olmasın istiyorum” dedi. 
İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki üçüncü duruşmaya, 26 firari sanığın CMK’dan atanan avukatları ile Hatice Cengiz avukatıyla birlikte katıldı. 

BAŞKONSOLOSUN YAKIN KORUMASI DİNLENDİ
Duruşmada, olay tarihinde Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosu Al Otaıbı’nın yakın koruması M.E.S. tanık olarak dinlendi. M.E.S. ifadesinde, başkonsolosun yıllık izinde olduğunu söyleyerek “Bu nedenle bana, olay günü izin yap demişti. Herhangi bir şeyden şüphelenmedim. Araçta hep Arapça konuşuyorlardı, ben Arapça bilmediğim için anlamıyordum. Şoförü Hakan da olay günü izinliydi ama Hakan’ı o gün arayarak çağırmış. Beni çağırmadı. Hakan’a sorduğumda Büyükçekmece’de alışveriş yaptığını sonrasında konsolosun amcasını oğlunu havalimanına bıraktığını söyledi. Başkonsolos olaydan bir hafta sonra çıkış yaptı” dedi. 

TURAN KIŞLAKÇI’NIN ŞOFÖRÜ DİNLENDİ
Tanık olarak dinlenen Hikmet Çetinkaya ise Turan Kışlakçı’nın kendisini arayarak şoförlük yapmasını istediğini, olaydan sonraki gün konsolosluğa gittiklerini anlattı. Çetinkaya, konsolosluk önünde gazeteciler ve birçok kişinin olduğunu, konsoloslukta beklerken araçların giriş çıkışını yönlendiren vale gibi biriyle konuştuğunu bu kişinin kendisine, “Bunların nasıl  bir devlet olduğunu bilmiyor musunuz, uzaklaşın boşuna beklemeyin” demesi üzerine, kendisinin de “Kameralar var, nasıl çıkaracaksınız, kaybolamaz” dediğini, o kişinin de kendisine “Ne malum parçalara ayırıp götürmedikleri” dediğini anlattı.  

“OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEY VARDI AMA NE OLDUĞUNU ANLAMADIK”
Konsoloslukta şoför olarak çalışan Edip Yılmaz da tanık olarak verdiği ifadesinde, “Gördüğüm herhangi bir şey yok. Olaydan bir gün sonra haberimiz oldu. Olay günü biz -3. kattaydik. Bizim bulunduğumuz odanın kapısını kapattı güvenlik müdürü. Ben gelmeden çıkmayın’ dedi. Kapı 20 dakika kapalı kaldı. Daha sonra kapı açıldı. Yarım saat sonra dışarı çıktım. Olağanüstü bir şey vardı ama ne olduğunu anlayamadık. Ben Cemal Kaşıkçı’yı hiç görmedim. -3. Katta bomba patlasa duymayız. Başkonsolosun çalışan  şoförler aracılığıyla haber göndererek rezidansa kimse gelmesin dediğini, hatta özel şoförünün denediğini, onu bile almadığını duyduk” dedi. 

“TURAN KIŞLAKÇI’YI NEDEN DİNLEMİYORSUNUZ?”
Tanık ifadelerinin ardından söz verilen şikayetçi Hatice Cengiz, “Turan Kışlakçı’yı neden dinlemiyorsunuz” demesi üzerine mahkeme başkanı, “Turan Kışlakçı’yı tanık olarak çağırmışız. Gelmediği için hakkında zorla getirme kararı çıkarmışız” dedi. Hatice Cengiz’in avukatı ali Ceylan, “Amerikan istihbarat raporunun dosyaya getirilmesini talep ediyoruz, dosyada olmayan isimler hakkında ihbarda bulunulmasını talep ediyoruz” dedi. 

8 TEMMUZ’A ERTELENDİ
Mahkeme heyeti, Amerikan İstihbarat raporunun getirilmesi talebini dosyaya katkı sağlamayacağı ve tarafların bu konuda savcılıklara başvuru hakları olduğunu hatırlatarak reddetti. Duruşma, Turan Kışlakçı’nın arasında bulunduğu dinlenemeyen tanıkların zorla getirme hallerinin devamına hükmetti. Duruşma, 8 Temmuz’a ertelendi. 

HATİCE CENGİZ:”SON RAPOR DOĞRUDAN VELİAHTA SORUMLULUK YÜKLÜYOR”
Hatice Cengiz, duruşma çıkışında avukatlarıyla basın açıklaması yaptı. Cengiz, “Tanıklar dinlendi. Biz mahkemeye yeni açıklanan rapor kapsamında ortaya çıkan yeni delillerin de davaya eklenmesini istedik. Bundan sonraki süreci avukatlarla beraber takip edeceğiz. Onun dışında söylenebilecek bu en son yayınlanan raporun doğrudan veliahta bir sorumluluk yüklüyor. Bu kapsamda mahkeme sürecini buna dahil olmasın istiyorum” dedi. 

Görüntü Dökümü
———————-
Hatice Cengiz avukatıyla açıklaması
Duruşma salonu önünde (cep telefonundan)

====================

8- KAĞITHANE’DE İŞLETMELERE KORONAVİRÜS DENETİMİ

Haber – Kamera: Beyza Nur GÜLER – Güven USTA / İSTANBUL, (DHA) KAĞITHANE’de koronavirüs tedbirleri kapsamından dükkanlar denetlendi. Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç da katıldı.
İçişleri Bakanlığının “Dinamik Denetim Süreci” konulu genelgesine göre bugün, 260 bin denetim personelinin katılımıyla ülke genelinde yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyetleri başladı. Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç ve beraberindeki görevliler, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek denetim gerçekleştirdi. Lokanta, tatlıcı, kasap, banka gibi pek çok yerde yapılan denetimler sırasında, esnafa ve çalışanlara uyması gereken kurallar hatırlatıldı.

KAYMAKAM KOÇ: AMACIMIZ KİMSEYİ CEZALANDIRMAK DEĞİL
Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç, “İçişleri Bakanlığı’mızın belirlediği ‘Dinamik Denetim Süreci’ diye bir süreçle biz bu yeni normalleşmeye geçiyoruz. Uzunca bir süre esnaf kapalıydı. Çok büyük fedakarlıklara katlandılar bu süreçte. Ama yeni normalle beraber özellikle yeme-içme yerleri yüzde 50 kapasite ile olmak üzere müşteri kabul edebilecekler. Biz de bu dinamik denetim sürecinde ilçemizde 420 personelle, 4 bin küsür işletmeye yeni süreçte kuralları öğretme, hatırlatmayı amaçlıyoruz. Amacımız kimseyi cezalandırmak değil, biz insanlarımızın sağlığını korumak için bu mücadeleyi veriyoruzö dedi.

“4 KİŞİLİK MASALARA 2 KİŞİ OTURTUYORUZ”
Lokanta işleten bir esnaf şöyle konuştu:
“Bu işten en çok zararı biz gördük. İnşallah tedbirlere daha çok uyarak bu sıkıntıyı atlatacağız. Bundan sonra her şeye daha çok dikkat edeceğiz. 4 kişilik masalara 2 kişi oturtuyoruz. Kolonyamız, dezenfektanımız var. Sürekli içeriyi havalandırıyoruz. Sosyal mesafeye dikkat ediyoruz.”
Pilavcı dükkanı olan Oktay Bagaç ise,  “Önlemlerimizi aldık, en hijyenik şekilde salonumuzu açtık. Çalışanlar olarak hepimiz maskeliyiz. Gelen müşterileri de bu konuda uyarıyoruz, yemek yerken maskelerini çıkarıyorlar. Bugünümüze de çok şükür” dedi.

Görüntü dökümü:
———————
-Denetimden görüntüler
-Kaymakam ile röp.
-Esnaf ile röp.
-Genel ve detay

================

9- HRANT DİNK DAVASINDA YARIN KARAR GÜNÜ

Özden ATİK / İSTANBUL, (DHA) AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, gazeteciler, jandarma ve eski emniyet görevlilerinin de aralarında bulunduğu 6’sı tutuklu 76 sanığın yargılandığı davada yarın karar çıkması bekleniyor. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nce yapılan yargılamada, son duruşma 10 Şubat 2021’de görülmüştü. Son duruşmada, sanık savunmalarının tamamlanmasının ardından mahkeme Dink Ailesi’nin beyanlarını almıştı. Yarın yapılacak duruşmada ise sanıkların son sözlerinin alınmasının ardından kararın açıklanması bekleniyor.

MÜTALAADA 11 SANIĞA BERAAT, 51 SANIĞA CEZA İSTENMİŞTİ
Duruşma savcısı 14 Aralık 2020 tarihinde verdiği 68 sayfalık mütalaasında, toplam 11 sanığın beraatini, bir sanığın dava dosyanın düşmesini talep etmişti. Mütalaada, aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı ve Adem Yavuz Arslan’ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılması ve 51 sanığın ise değişik oranlarda cezalandırılmasını talep edilmişti.

CEZA İSTEMLERİ
Mütalaada, tutuklu sanık dönemin İstihbarat Daire Başkanlığı C Şube Müdürü Sanık Ali Fuat Yılmazer’in FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün amaçları doğrultusunda önceden öldürüleceğini bildiği Hrant Dink’in hayatını korumak için görevini yerine getirmediği belirtilerek “Tasarlayarak kasten öldürmeye iştirak”, “FETÖ terör örgütü yöneticiliği”, “Görevi kötüye kullanmak” ve “Resmi belgede sahtecilik” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 18 yıl 3 aydan 31 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti. Tutuklu sanık  dönemin Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek’in “Tasarlayarak kasten öldürmeye iştirak”, “FETÖ terör örgütü yöneticiliği”, “Resmi belgede sahtecilik”, “Resmi belgenin yok edilmesi ve gizlenmesi” ve “Görevi kötüye kullanma” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ile 21 yıl 6 aydan 40 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edilmişti. Eski yüzbaşı tutuklu sanık Muharrem Demirkale ve MİT TIR’larının durdurulması davasında hapis cezasına çarptırılan eski Adana Jandarma Bölge Komutanı sanık Hamza Celepoğlu hakkında ise “Anayasayı ihlal” suçundan ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet , “Kasten öldürme” suçundan da ayrı ayrı müebbet ve “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 7,5 yıldan 15’er yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenmişti. Dönemin Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Ali Öz hakkında da  “Anayasayı ihlal” suçundan ağırlaştırılmış müebbet, “Kasten öldürme” suçundan müebbet, “Resmi belgede sahtecilik”, “Görevi kötüye kullanmak”, “Örgüte üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım” suçlarından da 5 yıl 10 aydan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti. Mütalaada, tutuklu sanık Ercan Gün hakkında “Anayasayı ihlal” suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenmişti. Cinayetten önce dönemin Trabzon İstihbarat Daire Başkanı olan Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İstanbul eski İstihbarat Şube Müdürü Ahmet İlhan Güler ve dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah hakkında “Görevi kötüye kullanmak” suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis istenmişti. Dönemin Trabzon Emniyet Müdürü sanık Reşat Altay’ın “Kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi” suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapsi, “Resmi belgeyi bozmak, yok etmek, gizlemek” suçundan 3 yıldan 7 yıl 6 aya kadar, “Görevi kötüye kullanma” suçundan da 6 aydan 2 yıla olmak üzere toplam 23 yıl aydan 35 yıl 6 aya kadar hapsi istenerek Altay’ın hükümle birlikte tutuklanması da talep edilmişti. Dönemin İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun’un “Görevi kötüye kullanma” suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapsi istenmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!