Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL – (havadan görüntülerle) –  HASDAL’DA ‘AKILALMAZ TEHLİKE’ SON BULUYOR

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

– Hasdal Mezarlığı’na üst geçidi kullanarak ulaşmak isteyenlerin yaşadığı tehlike son buluyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, yol otoyola inen üst geçide eklemeler yaptı. Üst geçidi kullananlar artık tehlike yaşamadan mezarlığa ulaşabilecek.

Beyza Nur GÜLER – Ali AKSOYER – Osman BAKIR/İstanbul, (DHA) – HASDAL Mezarlığı’na ulaşmak isteyenler için tuzağa dönüşen üst geçit tamamlanıyor.
Kağıthane’de bulunan Hasdal Mezarlığı’na gitmek isteyenler adeta ölümle burun buruna kalıyordu. Çöken üst geçidin yerine yapılan üst geçit otoyolun ortasına iniyordu. Bir anda otoyolun ortasında kalanlar hızla akan trafiğe rağmen bariyerlerden atlayıp 4 şeritli yan yolu geçerek mezarlığa ulaşıyordu. DHA’nın sorunu gündeme getirmesinin ardından harekete geçildi. Karayolları Genel Müdürlüğü tam kapanmadan da yararlanarak üst geçit çalışmasına başladı. Son aşamaya gelen çalışmalar kısa sürede tamamlandığında mezarlığa üst geçit kullanılarak ulaşılabilecek 

YAYA GEÇİDİ KESİNTİSİZ VE GÜVENLİ SAĞLANABİLECEK
Karayolları Genel Müdürlüğü, 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Hasdal Askeri Kışlası önünde bulunan İETT otobüs duraklarından, Hasdal Mezarlığı’na yaya ulaşımı sağlayacak yaya üst geçidi çalışması, 1 ay önce başladı. Birkaç gün sonra çalışma sona erdiğinde, mevcut yaya üst geçidi yeni açılan bağlantı yolunu kapsayacak şekilde çelik konstrüksiyon olarak uzatılmış olacak. Böylece yaya erişimi, Hasdal Mezarlığı’ndan Hasdal Kışlası Otobüs duraklarına kesintisiz ve güvenli bir şekilde sağlanacak. 

“MEZARLIĞA GELENLER BÜYÜK ZORLUK ÇEKİYORDU”
Taksicilik yapan Zafer Altuğ, mezarlığa ulaşmak isteyenlerin karşıdan karşıya geçerken sorun yaşadığını ifade ederek,  “Bu üst geçit daha önce kendiliğinden yıkıldı ve yeniden yapıldı. Buraya gerekli. Mezarlığa gelenler çok büyük zorluk çekiyorlardı, çok faydalı olacağını düşünüyorum ben” diye konuştu. 

Görüntü dökümü: 
———————— 
-Üst geçitte yapılan çalışmaların havadan görüntüsü
-Üst geçitteki çalışmaların görüntüsü
-Vatandaş röp. 
-Üst geçitten şikayet edenlerle röp.(ARŞİV) 
-Karşıdan karşıya geçenlerin zorluk yaşadığı anların havadan görüntüsü (ARŞİV)
-Muhabir anonsu(Beyza Nur GÜLER) 
-Genel ve detay

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!