Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) ADANA’DA BİR EVDE PATLAMA; 3 YARALI

ADANA’nın Yüreğir ilçesinde, bir evde meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, bölgeye çok sayıda terörle mücadele polisi sevk edildi. Evde yapılan incelemede koltuk üzerinde ‘torpil’ yazan bir kutunun bulunması dikkati çekti.
Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde Şenol Sarıhan, oğlu Emirhan Sarıhan ve Ferdi isimli arkadaşı, dün evde otururken bir patlama meydana geldi. Patlamada, Şenol Sarıhan ve Ferdi isimli arkadaşı ağır, Emirhan Sarıhan ise hafif yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de sevk edildi. Bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. 
OLAYDAN YARIM SAAT ÖNCE ‘BENİM FOTOĞRAFIMI ÇEK’ DEMİŞ
Patlamanın meydana geldiği evde yaşayan, eşinden ayrı olduğu öğrenilen Şenol Sarıhan’ın olaydan yarım saat önce komşusunun oğlunu çağırıp, “Gel benim fotoğrafımı çek. Ölürsem sosyal medya hesabında paylaşırsın” dediği öğrenildi. Patlamanın ise fotoğrafı çeken komşu oğlunun evden ayrılmasının ardından meydana geldiği kaydedildi.
KOLTUKTAKİ TORPİL KUTUSU DİKKAT ÇEKTİ
Patlamanın etkisiyle pencere camları kırılan evde incelemede üzerinde ‘torpil’ yazan bir kutunun olması dikkat çekti. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Görüntü Dökümü 
———————–
– Olay yerinin genel görüntü
– Olay yerine gelen polis ekipleri
– Patlamanın meydana geldiği odanın kırık camları
– Torpil kutusu
– Detay görüntüler

Haber:Yusuf KANTARLI-Kamera:Eser PAZARBAŞI/ADANA,(DHA)
02.05.2021 – Haber Kodu : 210502146
=====================================================

2) TELEFONLA KONUŞURKEN PENCEREDEN DÜŞEN GENÇ KADIN AĞIR YARALANDI

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2’nci kattaki evlerinin penceresinden cep telefonuyla konuşurken düşen 19 yaşındaki Aslı Toprak ağır yaralandı.
Olay, saat 01.00 sıralarında İnegöl ilçesi, Akhisar Mahallesi Göksu Sokakta bulunan 3 katlı binada meydana geldi. Ailesiyle birlikte 2’nci kattaki evlerinde bulunan Aslı Toprak bir ara arkadaşıyla cep telefonuyla konuşmak için pencereye çıktı. Bir süre telefonla görüşen Toprak, dengesini kaybederek 5 metre yükseklikteki pencereden toprak zemine düştü. Aslı Toprak’ın pencereden düştüğünü gören ailesi panik yaşarken durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Toprak sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan Aslı Toprak’ın sağlık durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü 
———————–
-Yaralı genç kadının hastanede sedyeyle taşınması
-İnegöl Devlet Hastanesi detay
-Olay yeri detay

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/BURSA,(DHA)
03.05.2021 – Haber Kodu : 210503008
=====================================================

3) KUZENİNİ ÖLDÜRDÜ, YENGESİNİ YARALADI; ‘BU ALEMDE KRAL BENİM’ DEDİ

KONYA’da Halil G. (21), belirlenemeyen nedenle tartıştığı kuzeni Serkan Kaya’yı (26), sonra da başka mahallede oturan yengesi Makbule G.’yi (27) bıçakla yaraladı. Yaralılardan Serkan Kaya, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından gözaltına alınan Halil G., “Bu alemde kral varsa o da benim” dedi. 
Olay, dün saat 13.00 sıralarında Karatay ilçesinde meydana geldi. Halil G.,  önce Fetih Mahallesi’nde oturan teyzesinin oğlu Serkan Kaya’yı belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmada bıçakla yaraladı. Halil G. olayın ardından oturdukları Tatlıcak Mahallesi’ne geldi. Burada da tartıştığı yengesi Makbule G.’yi bıçakladı. Kanlar içinde kalan Serkan Kaya ve Makbule G., ihbar üzerine çağrılan ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Serkan Kaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kaya’nın öldüğünü haber alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. 
‘BU ALEMDE KRAL VARSA O DA BENİM’ 
Olayın ardından çalışma başlatan polis, kaçan Halil G.’yi Tatlıcak Mahallesi’nde yakaladı. Gözaltına alınan ve sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Halil G., kendisini görüntüleyen gazetecilere dönüp, “Bu alemde kral varsa o da benim” dedi. 

Görüntü Dökümü 
———————–
– Şüphelinin Asayiş Şube’ye getirilmesi 
– Hastane önünde yakınlarının sinir krizi geçirmesi 

Haber- Kamera: Salih BÜYÜKSAMANCI KONYA DHA

=====================================================

4) KAPALI RESTORANDA PATLAMA MEYDANA GELDİ
 
Konya’da kapalı olan bir restoranda patlama meydana geldi. Doğal gaz sıkışması sonucu meydana geldiği öne sürülen patlama sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. 
Olay, dün saat 23.30 sıralarında Meram ilçesi Yaka Mahallesi Ünzile Sokak’ta bir restoranda meydana geldi. Bir iş merkezinin üst katında kapalı olan restoranda patlama meydana geldi. Patlamanın ardından işyerinden alevler yükseldi. Durumu fark eden çevredekiler, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Alevler ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü. Patlamanın şiddetiyle çevredeki birçok iş yerlerinin camları kırıldı. Restoran ve iş yerleri kapalı olduğu için yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekipleri yaptıkları ilk incelemede patlamanın doğal gaz sıkışması sonucu meydana gelebileceği üzerinde duruyor. Soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü 
———————–
– Alevlerden detay
– İtfaiye ekiplerinin müdahalesi 
– Genel ve detay görüntüler

Haber- Kamera: Yasin URAL KONYA, (DHA)
03.05.2021 – Haber Kodu : 210503005
=====================================================

5) EŞİ VE KAYINVALİDESİYLE TARTIŞIP, 2 YAŞINDAKİ KIZIYLA İNTİHARA KALKIŞTI

KAYSERİ’de eşi ve kayınvalidesi ile tartışan Oktay U. (30), 2 yaşındaki kızını kucağına alarak inşaat halindeki 11 katlı binanın 10’uncu katına çıkarak, intihara kalkıştı. Oktay U., polisin yarım saat süren ikna çalışmasının ardından bulunduğu yerden inerken, küçük kız ise annesine teslim edildi.
Olay, dün saat 16.30 sıralarında Kocasinan ilçesi Sancaktepe Mahallesi 4016 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, fabrika işçisi Oktay U., evinde henüz bilinmeyen nedenle eşi ile kayınvalidesi ile tartıştı. Oktay U., tartışma sırasında 2 yaşındaki kızını alarak, aynı mahallede bulunan inşaat halindeki 11 katlı binanın 10’uncu katına çıktı. Evin balkonuna geçen Oktay U., kucağındaki kızıyla birlikte intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Oktay U., yarım saat süren çalışmanın ardından ikna edilip, bulunduğu yerden inerek polise teslim oldu. Küçük kız ise Emniyet Müdür Yardımcısı Cavit Özbek tarafından annesine teslim edildi.

Görüntü Dökümü 
———————–
-Olay yeri genel görüntü
-Kızıyla pencere kenarında bekleyen Oktay U.’dan görüntü
-Olay yerine gelen itfaiye aracından görüntü
-Oktay U.’nun kızının polis tarafından teslim alınması
-Polis tarafından annesine götürülmesi
-Diğer görüntüler

Haber- Kamera: Yasin DALKILIÇ -KAYSERİ-DHA
02.05.2021 – Haber Kodu : 210502144
=====================================================

6) KAYIP OTİZMLİ KERİM CAN İÇİN ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
 
Burdur’un Altınyayla ilçesinde kaybolan otizmli Kerim Can Güney’in bulunması için arama çalışması başlatıldı.
Altınyayla ilçesine bağlı Asmabağ köyünde, dün saat 11.30 sıralarında ailesiyle ormanlık alandaki tarlaya giden otizmli Kerim Can Güney ortadan kayboldu. Bir süre Kerim Can’ı arayan ailesi izine rastlayamayınca kayıp ihbarında bulundu. İhbar sonrası bölgeye AFAD, jandarma, AKUT, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kerim Can Güney’in bulunması için arama çalışması başlatan ekipleri yaklaşık 200 köylü de destek verdi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş da İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başaklıgil ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’le Asmabağ köyüne giderek arama çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Görüntü Dökümü 
———————–
– Valiye bilgi verilmesi
– Ekiplerden görüntü

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)
03.05.2021 – Haber Kodu : 210503007
=====================================================

7) ADANA’DA DEREDE TOPLU BALIK ÖLÜMÜ
 
ADANA’nın Feke ilçesindeki Salam Deresi’nde çok sayıda balık öldü. Göl kıyısını kaplayan ölü balıklar, köylüyü tedirgin etti.
İlçeye bağlı Ortaköy Mahallesi’nde bulunan Salam Deresi’ni gezen köylüler, çok sayıda balığın kıyıya vurduğunu gördü. Balık ölümleri nedeniyle tedirgin olan köylülerin ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, sudan numune aldı. Göl kıyısındaki ölen balıkların görüntüsü, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde ölü balıkların kıyı şeridini kapladığı görüldü. Köy muhtarının balık ölümleri ile ilgili olarak girişimlerde bulunacağı belirtildi. 

Görüntü Dökümü 
———————–
– Kıyıda ölen balıklar cep telefonu kaydı

Haber:Ali GÖKDAL-Kamera:ADANA,(DHA)
02.05.2021 – Haber Kodu : 210502138
=====================================================

8) ANTALYA’DA, OTELDE HINCA HINÇ ‘KORONA’ PARTİSİ

ANTALYA’da, artan vaka sayılarına rağmen kural tanımayan eğlenceler hız kesmiyor. Bu kez de Manavgat’ta bir otelde çekilen korona partisi görüntüleri ‘pes’ dedirtti.
Haftalık vaka tablosunda çok yüksek riskli iller arasında yer alan Antalya’da pandemi kuralları hiçe sayılmaya devam ediliyor. Manavgat ilçesindeki bir otelde düzenlenen eğlence, kural tanımazlığın belgesi olarak kayıtlara geçti. Pandemi döneminin olmazsa olmazı sosyal mesafe ve maske kuralının hiçe sayıldığı eğlencede otel müşterisi oldukları öğrenilen yüzlerce kişi, müzik eşliğinde eğlenip o anları cep telefonları ile görüntüledi. Yaşananlar orada bulunan katılımcılar tarafından kayıt altına alıp sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Görüntülerde otel çalışanlarının maske takarak servis yaptıkları görülürken, eğlenceye katılanların sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe saydığı görülüyor.

Görüntü Dökümü 
———————–
(Cep telefonu)
-Eğlenenler detay
-Çalışanlar detay
-Eğlenceden detay
-Genel detaylar

HABER-KAMERA: Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)
02.05.2021 – Haber Kodu : 210502156
=====================================================

9) İNEGÖL’DE 2 KATLI BİNANIN TERASINDA YANGIN
 
Bursa’da 2 katlı müstakil binanın terasında yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.
Yangın, dün saat 20.30 sıralarında kırsal İhsaniye Mahallesi, İhsaniye Köy İç Yolu’ndaki 2 katlı müstakil bir binanın teras kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangını fark eden bina sakinleri, itfaiyeye durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle binanın terasında ve çatısında zarar meydana geldi.
Öte yandan, yangın nedeniyle paniğe kapılan mahalleli itfaiyenin söndürme çalışmalarını izledi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için itfaiye ekiplerince çalışma başlatıldı. 

Görüntü Dökümü 
———————–
-Binanın terasındaki yangın detay

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)
03.05.2021 – Haber Kodu : 210503004
=====================================================

10) BODRUM PLAJLARI ‘TAM KAPANMADA’ TURİSTLERE KALDI

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, aniden yükselen hava sıcaklığını fırsat bilen ve kısıtlamadan muaf olan turistler sahillere akın etti. Sıcaktan bunalıp, kısıtlamayı ihlal ederek denize girenler olduğu da görüldü. Denetimlerde kısıtlamaya uymayanlar hakkında polis cezai işlem yaptı.
Bodrum’da dün güneşli havayı fırsat bilen turistler sahilleri doldurdu. Hava sıcaklığının 35 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 19 dereceyi bulduğu ilçede bunalan bazı kişilerde ‘tam kapanma’ kısıtlamasını ihlal edip, Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet, Ortakent ve Bitez plajlarında soluğu aldı. Plajlarda yaz aylarındaki renkli görüntüler oluştu. Onlarca kişi denize girdi, plajda güneşlendi. Polis ekipleri deniz giren ve yüzen bazı vatandaşlara cezai işlem uyguladı. Tam kapanmanın başlamasından bu yana kurullara uymayan toplam 500 kişiye cezai işlem uygulandığı bildirildi.
Öte yandan polis ekipleri, ana arterlerde kısıtlama kapsamında denetimlerini gün boyu sürdürdü.

Görüntü Dökümü 
———————–
-Denize girenlerden görüntü
-Plajlardan görüntü
-Denetimlerden görüntü
-Genel ve detay görüntüler

Haber – Kamera: Selçuk AKBAŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)
02.05.2021 – Haber Kodu : 210502147
=====================================================

11) KIRMIZI IŞIK İHLALİ SONUCU KAZA YAPAN SÜRÜCÜ: RAMAZAN’IN AZİZLİĞİ İŞTE

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde kırmızı ışık ihlali sonucu çarptığı otomobil sürücüsünün yaralanmasına neden olan Hüseyin Çakmak, “Ramazan’ın azizliği işte, durdum ama vurmuşum. Olay bu kadar kolayö diyerek kendini savundu. 
Kaza, dün akşam saatlerinde Alaplı yolu organize sanayi bölgesi kavşağında meydana geldi. Hüseyin Çakmak yönetimindeki 67 SN 060 plakalı otomobil kavşakta kırmızı ışıkta geçerek Kürşat Şahin yönetimindeki 67 SG 169 plakalı otomobile çarptı. Kazada, Kürşat Şahin yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Şahin, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Kazanın oluş şeklini anlatan Hüseyin Çakmak, “Kırmızı ışıkta geçmişim. Ramazan’ın azizliği işte. Durdum ama vurmuşum. Olay bu kadar kolay” dedi. Hüseyin Çakmak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Görüntü Dökümü 
———————–
-Kaza yeri 
-Yaralı Kürşat Şahin’e müdahale edilmesi 
-Sürücü Hüseyin Çakmak’ın olay anını anlatması 
-Kaza yapan araçlar 
-Detaylar 

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),(DHA) 
02.05.2021 – Haber Kodu : 210502157
=====================================================

12) BİRLİKTE OTURDUĞU OĞLU TARAFINDAN EVDE ÖLÜ BULUNDU
 
Antalya’nın Serik ilçesinde oturan Hatice Günal (42), seradan eve dönen oğlu tarafından birlikte yaşadıkları evde ölü bulundu. İlçedeki bir okulda aşçı olarak çalışan ve eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Günal’ın ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı.
Serik’te çiftçilik yapan Ahmet Kemal Yıldırım (19), seradaki işini bitirip, dün saat 22.30 sıralarında Orta Mahalle 1230 Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın üst katında annesiyle oturdukları daireye geldi. Eve girdiğinde annesi Hatice Günal’ı yerde yüzüstü hareketsiz yatarken bulan Ahmet Kemal Yıldırım, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar sonrası eve gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Hatice Günal’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrası Hatice Günal’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu’na konuldu. Eşinden ayrı yaşayan ve Serik İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde aşçı olarak çalıştığı öğrenilen Hatice Günal’ın şüpheli ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı.

Görüntü Dökümü 
———————–
– Binadan dış plan görüntü
– Hatice Günal’ın fotoğrafları
– Hatice Günal ve oğlu Ahmet’in fotoğrafı

HABER- KAMERA: Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)
03.05.2021 – Haber Kodu : 210503003
=====================================================

13) EHLİYETSİZ TAKSİ SÜRÜCÜSÜ DENETİME TAKILDI
 
İZMİR’in Konak ilçesinde, asayiş ekipleri, trafik polisleri ve trafik zabıta ekiplerinin katılımıyla yapılan denetimlerde ehliyetsiz bir taksi şoförüne 2 bin 700 lira para cezası kesildi.
Kent genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında geçen 29 Nisan Perşembe günü başlayan ‘tam kapanma’ denetimleri devam ediyor. Denetim noktalarından biri de ilçeye bağlı Alsancak semti oldu. Tren garı önündeki Sait Altınordu Meydanı’nda gerçekleştirilen denetime İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri tarafından yapılan uygulamada ekipler, durdurdukları araçlardaki vatandaşların çalışma izin belgelerini kontrol etti. Denetimlerde durdurulan ve ehliyetsiz olduğu tespit edilen bir taksi şoförüne 2 bin 700 TL para cezası kesildi.

Görüntü Dökümü 
———————–
-Ekiplerden görüntü
-Denetimlerden görüntü
-Ceza yiyen sürücülerden görüntü

Haber: Tolga TAHÇI – Kamera: Tekin GÜRBULAK / İZMİR, (DHA)
02.05.2021 – Haber Kodu : 210502129
=====================================================

14) İNTİHARDAN VAZGEÇİRİLDİ, ŞİŞME YATAĞA ALINARAK İNDİRİLDİ

ANTALYA’da 3 gün önce babası Mehmet Ü.’yü kaybeden K.Ü., anne ve ağabeyinin de rahatsızlandığı düşüncesiyle bunalıma girerek intihara teşebbüs etti. Güçlükle ikna edilen K.Ü., çıktığı binanın çatısından indirilirken düşme tehlikesi nedeniyle başına kask takılıp, itfaiye görevlilerinin açtığı şişme yatağın üzerine bırakıldı.
Olay Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşandı. 3 gün önce ameliyat olan Mehmet Ü., hayatını kaybetti. Babasının ölümü ile büyük üzüntü yaşayan K.Ü., ağabeyi ve annesinin de rahatsızlandığı düşüncesiyle hastaneye gidip tedavi olmalarını istedi. Ancak, herhangi bir rahatsızlığı bulunmadığını belirten anne ile ağabey, hastaneye gitmeyi kabul etmeyince bunalıma giren K.Ü., oturdukları 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
K.Ü.’yü çatıda görenler durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çatıya çıkan polis ekipleri intihardan vazgeçirmek için konuşmaya başladığı K.Ü., ağabeyi ve annesinin tedavi için hastaneye gitmesinde ısrarcı oldu. Bunun üzerine anne ve oğlu ambulansın arka kısmına oturarak K.Ü. ile cep telefonu üzerinden görüntülü görüştü. Gözyaşı içerisindeki anne, hastaneye gidecekleri sözünü vererek oğlunu sakinleştirmeye ve çatıdan indirmeye çalıştı. Ağabeyi de kardeşine “Hadi oğlum in artık” diyerek ikna etmeye çalıştı.
Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonucunda K.Ü. ikna edildi. Ancak çatıda yaşanabilecek olası bir olumsuzluğa karşı polis ekipleri tarafından kelepçelendi. Çatının altına itfaiyenin şişme yatağı açıldı. Asma kattan indirilemeyen K.Ü., başına kask takılarak şişme yatağın üzerine bırakıldı. Çatıdan indirilen K.Ü. ambulansla hastaneye götürüldü.

Görüntü Dökümü 
———————–
-Polisten detay
-Sağlık ekipleri detay
-Annensi ile abisi ambulansa binmesi detay
-Anne ve abinin cep telefonuyla konuşması
-İtfaiye ekipleri yatağı açması
-Çevredekilerin olayı görüntülemesi
-Yakınlarının çatıya çıkmasından
-K.Ü. yatağa atılması
-K.Ü. ambulansa bindirilmesi

Haber-Kamera: Semih ERSÖZLER- Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)
02.05.2021 – Haber Kodu : 210502155
=====================================================

15) BOLU’DA TAM KAPANMADA MORAL İÇİN MOBİL KONSER

BOLU Belediyesi tam kapanma sürecinde evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek amacıyla dün akşam saatlerinde mobil konser düzenlendi. Otobüs kentin caddelerini gezerken, otobüsün üzerindeki sanatçı şarkılar seslendirdi. 
Bolu Belediyesi tarafından evlerine kapanan vatandaşlara moral vermek amacıyla mobil konser etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında belediyeye ait otobüsle, Bahçelievler ve Borazanlar Mahallesi’ne gidildi. Otobüsün üzerinde bulunan yerel sanatçı Nazlıcan şarkılar seslendirdi. Balkonlara ve pencerelere çıkan vatandaşlar şarkıları dinledi. Etkinliğin her akşam farklı bir mahallede devam edeceği belirtildi. 
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Vatandaşlarımıza moral verirken, yerel şarkıcılarımıza, müzisyenlerimize de destek olmuş oluyoruz. İnşallah etkinliğimiz kısıtlama boyunca her akşam farklı bir devam edecek” dedi. 

Görüntü Dökümü 
———————–
-Konserden görüntüler 
-Balkon ve camlara çıkan vatandaşlar 
-Söylenen şarkılar 
-Rasim Özdemir’in açıklamaları 
-Detaylar 

Haber: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)
02.05.2021 – Haber Kodu : 210502159
=====================================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!