Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 10 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Antalya’da, eşini tabancayla vurarak öldüren koca adliyede 

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde motosikletle giderken takibe aldığı boşanma aşamasındaki eşi Rabia Doğan’ı (34) tabancayla ateş ederek öldüren, yanındaki H.B. adlı erkeği de yaralayan Besat Doğan (52), adliyeye sevk edildi. Besat Doğan, adliyeye getirildiği sırada kendisine “Adamsın adam, adamın kralısın” diyen arkadaşına, “Bu memlekette gezdirmem kimseyi rahat ol sen” diye seslendi. Öte yandan Besat Doğan ile H.B. arasında yaşanan kovalamaca güvenlik kamerasına yansıdı.

İşlediği suç nedeniyle 4 yıldır bulunduğu cezaevinden koronavirüs sürecinde izinli olarak çıkan Besat Doğan, boşanma aşamasında olduğu Rabia Doğan ve H.B. adlı erkeğin bulunduğu 07 HAM 27 plakalı motosikleti, pazar gecesi otomobiliyle takibe aldı. Kısa süren takip sonrası Besat Doğan, hareket halindeki motosikleti kullanan H.B. ve eşi Rabia Doğan’a tabancayla ateş etti. Devrilen motosikletteki Rabia Doğan ve H.B. yaralanırken, Besat Doğan ise kaçtı.

CENAZE AİLEYE TESLİM EDİLDİ
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Rabia Doğan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, H.B. ise ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 6 boş mermi kovanı bulundu. Vücudunun çeşitli yerlerine 5 mermi isabet eden Rabia Doğan, aynı gece doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. H.B.’nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 2 çocuk annesi Rabia Doğan’ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından bu sabah yakınlarına teslim edildi.

‘RAHAT GEZDİRMEM’
Olay sonrası kaçan Besat Doğan polisin çalışmasıyla dün öğle saatlerinde Hacet Mahallesi Alaiye Caddesi’nde, saldırıda kullandığı tabancayla birlikte saklandığı evde yakalandı. Besat Doğan polis merkezindeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirildiği sırada kendisini bekleyen arkadaşlarının, “Adamsın adam, adamın kralısın” dediği Besat Doğan ise, “Bu memlekette gezdirmem kimseyi rahat ol sen” cevabını verdi.

KOVALAMA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Bu arada, Besat Doğan’ın eşi ve H.B.’yi takip ettiği sırada yaşanan kovalamaca anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Takip sırasında Rabia Doğan ve H.B.’nin bir akaryakıt istasyonunda durduğu sırada peşlerinden gelen Besat Doğan’ın H.B.’yi araçlar arasında kovaladığı ve tabanca doğrulttuğu anlar yer aldı.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
————–
– Kovalamaca anından güvenlik kamerası görüntüsü
– Adliyeden genel ve detay görüntüler
– Şüpheli adliyeye sevk edilirken görüntü
HABER-KAMERA: Burcu MUTLU- Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA)- 

====================

Kartepe’de kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı

KOCAELİ’nin Kartepe ilçesinde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken, zirvede kar kalınlığı 50 santime ulaştı.

Kartepe’de gece saatlerinde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte sabaha kadar kar yağışı devam etti. Otel bölgesinde kar kalınlığı 50 santime ulaştı. Maşukiye ile Kartepe zirve arasında 18 kilometrelik yol karla kaplandı. Kar lastiği ve zincir takmayan sürücüler yolda kaldı. Jandarma ekipleri kar lastiği ve zinciri olmayan araçların sürücülerinin zirveye çıkmalarına izin vermedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolda sürekli kar küreme ve tuzlama çalışması yaparak yolu ulaşıma açık tuttu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————
-Kar küreme araçları yolu temizlerken
-Kar manzaraları
-Anons
-Kar yağışından detaylar

Haber-Kamera-Ergün AYAZ-Alişan KOYUNCU/KARTEPE(Kocaeli),(DHA)

===================================

Sinop’ta dalgıçlar, denizden 51 kilo olta kurşunu çıkardı

SİNOP’ta hobi olarak dalış yapan zıpkıncılar, deniz tabanında 51,8 kilo olta kurşunu çıkardı. Denizlerdeki kirliliğe dikkat çeken dalgıçlar, “Çevremizi temiz tutalım” mesajı verdi.

Sinop’ta hobi olarak dalış yapan zıpkıncılar Ali Balcı, Uygun Mutaf ve Arif Düzel, denizdeki olta kurşunu ve misina kirliliğine dikkat çekmek için etkinlik yapmaya karar verdi. Kentin en önemli doğal güzelliklerinden birisi olan Hamsilos koyuna gelen dalgıçlar, yaptıkları etkinlikte denizdeki kirliliğin ve deniz canlılarına verilen zararın boyutunu göstermek istedi. Birkaç saat süren dalışın ardından deniz tabanından 51,8 kilo olta kurşunu, misina ve bir telefon çıkarıldı.

‘KURŞUN VE MİSİNA ÇÖPLÜĞÜNÜ GÖRDÜK’
Zaman zaman zıpkınla daldıklarını anlatan Arif Düzel, “3 arkadaş zıpkınla balık avı yaparken, dipte kurşun ve misina çöplüğünü gördük. Sonra akşam hep beraber bir plan yaptık ve ertesi gün kurşunları çıkartmaya karar verdikö dedi.

‘ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM’
Hobi amaçlı dalış yaptıklarını ifade eden Ali Balcı ise, “Ekip olarak dalış yapıyoruz. Bu kurşunları denizin dibinde görünce duyarsız kalamadık. Zaten belirli aralıklarla denizdeki çöpleri temizlemeye gayret gösteriyoruz. Denizlerimizi temiz tutmak bizim yarınlarımız için çok önemli bir konu. Bu yüzden duyarsız kalmayalım ve çevremizi temiz tutalım” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
————————
-Hamsilos koyundan detaylar
-Deniz dibinden detaylar
-Deniz dibinden olta kurşunu toplayan dalgıçlardan detaylar
-Olta kurşunlarından detaylar
-Toplanan olta kurşunu ve misinadan detaylar
-Detaylar
-Dalgıçların röportajı
-Detaylar

Haber-Kamera: Deniz ÖZEN/SİNOP, (DHA)

=====================

Hastaneye giderken otomobil çarptı; 13 gün sonra hayatını kaybetti
 
GAZİANTEP’te, 13 gün önce hastaneye giderken otomobilin çarpması sonucu yaralanan Hüseyin Kaya (72), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Hüseyin Kaya, 11 Mart günü göz tedavisi yaptırmak için hastaneye gitmek üzere evden çıktı. Tüfekçi Yusuf Bulvarı üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Kaya’ya, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil çarptı. Ağır yaralanan Kaya, çağırılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Kaya, bu sabah doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Yaşamını yitiren Kaya’nın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi sonrası defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Polis ekipleri, Kaya’nın ölümüne yol açan otomobil sürücüsünün yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————–
– Adli Tıp Kurumu 
– Vefaat eden Hüseyin Kaya’nın yakınları
– Cenazenin yakınlarına verilişi
– Genel ve detay görüntüler
Haber- Kamera: Ahmet ATMACA-GAZİANTEP-DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!