Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 11

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

CENAZE EVİNDE BALKON ÇÖKTÜ, 13 YARALI

BARTIN’ın Ulus ilçesine bağlı Bağdatlı köyünde cenaze töreni için evde toplananların çıktığı balkonun çökmesi sonucu 13 kişi yaralandı. 

Ulus ilçesine bağlı Bağdatlı köyünde dün kalp krizi geçiren Muharrem Can (47) hayatını kaybetti. Bugün sabah saatlerinde taziye için evde toplanıldı. İki katlı ahşap binanın 3 metre yüksekliğindeki balkonuna toplanan insanlar balkonun bir anda çökmesiyle yere düştü. 13 kişiden 2 kişinin üzerine yemek kazanlarının devrilmesi sonucu yanarak yaralandıkları öğrenildi. Olaydan sonra olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve UMKE ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Olay yerinden görüntü
-Detay görüntüler
-Yaralıların taşınması
-Çöken balkon
-Çöken ev geniş görüntü

Reklam Alanı

Haber-Kamera: Ayhan ACAR/BARTIN,(DHA)

========

KAZADA ÖLEN AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ, GÖZ MUAYENESİNE GİDİYORMUŞ

KIRIKKALE’nin Çelebi ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi Kırşehir’de toprağa verildi. Ailenin göz muayenesi olmak için Ankara’ya gitmek üzere yola çıktıkları, 2 kızlarını ise akrabalarına bıraktıkları ortaya çıktı.

Kaza, önceki gün saat 17.00 sıralarında, Kaman- Karakeçili karayolunun İğdebeli kavşağında meydana geldi. Kaman’dan Ankara’ya giden Murat Bostancı (30) yönetimindeki 40 EH 237 plakalı otomobil, Çelebi’den Keskin yönüne giden Veysel Gezici (30) yönetimindeki 71 ACD 198 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Murat Bostancı, eşi Fatma (30) ve oğlu Muhammet Şükrü (10) Bostancı ile diğer araçta bulunan Harun Erkan, hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ve Karakeçili Devlet Hastanesi’nde kaldırılan Veysel Gezici ile Keskin Devlet Hastanesi’ne götürülen Özgür Gezici (37) de tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kazada ölen Murat ve Fatma Bostancı çiftiyle oğulları Muhammet Şükrü’nün cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Kırşehir’e götürüldü. Ailenin cenazesi Hazreti Ömer Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Bağbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bostancı ailesinin, kızları Rümeysa (9) ve Amine’yi (11) yakınlarına bıraktıktan sonra göz muayenesi için Ankara’ya gitmek için yola çıktıklatikleri öğrenildi.

Veysel Gezici, Özgül Gezici ve Harun Erkan’ın cenazeleri, dün Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde toprağa verilmişti.

Görüntü Dökümü:
-Cenaze namazından görüntü
-Genel detay

Haber-Kamera: Abdurrahman DULKADİR/KIRŞEHİR,(DHA)

========================

TRENİN ÇARPTIĞI OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ HASTANELİK OLDU

MANİSA’nın Şehzadeler ilçesinde yolcu treninin hemzemin geçitte çarptığı otomobilin sürücüsü Osman Dilek (77) kazada yaralandı.

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında, Kazım Karabekir Mahallesi hemzemin geçidinde meydana geldi. Ankara- İzmir seferini yapan Ş.Ç. idaresindeki yolcu treni, hemzemin geçitte Osman Dilek idaresindeki 45 AV 717 plakalı otomobile çarptı. Trenin çarpması sonucu yaklaşık 300 metre sürüklenen araç sürücüsü Osman Dilek, ambulansla Manisa Şehir Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süreliğine kapanan demiryolu, otomobilin olay yerinden çekilmesinin ardından ulaşıma açıldı. Otomobil sürücüsünün, bariyerler kapalıyken geçmeye çalıştığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazayı gören vatandaşlardan Murat Yıldız, “Tren geldiği sırada bariyerler kapalıydı. Bir anda otomobil tren yoluna fırladı. Büyük ihtimal freni tutmadı. Biz de otomobili görünce, yardım etmek için arkasından koştuk. O sırada kaza meydana geldi” diye konuştu.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Tren ve otomobilden görüntü
-Bir vatandaşla röp

Haber-Kamera: Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)

===================

KÖPEK BESLEMESİNDEN ŞİKAYET EDEN KİŞİNİN EVİNİ YAKTI

ZONGULDAK’ta, Ayfer Serpil Alpay’ın oğluyla birlikte kiracı olarak oturduğu iki katlı ev, yangında kullanılmaz hale geldi. Ev sahibi K.E.’nin (75) bir gün önce, köpek beslemesinden şikayetçi olup tartıştığı K.K. (33), evi yaktığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Mithatpaşa Mahallesi Yıldız Tepe Sokak’ta saat 02.00 sıralarında iki katlı evde çıkan yangında, Ayfer Serpil Alpay ile oğlunun yaşadığı ev yandı. Yangına uykuda yakalanan Alpay ile oğlu son anda kurtuldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışmasıyla söndürülen yangında ev tamamen yandı. Oğluyla sokakta kalan Ayfer Serpil Alpay’a komşuları sahip çıktı.

Polis, yangını çıkardığı iddiasıyla aynı mahallede yaşayan K.K.’yi gözaltına aldı. K.K.’nin emniyetteki işlemleri devam ederken mahalleli karakola giderek şikayetçi oldu.

K.K.’nin beslediği köpek nedeniyle dün evin sahibi K.E. ile tartıştığı ve evini ateşe vereceğini söylediği iddia edildi. Ev sahibi K.E. can güvenliklerinin olmadığını ve korkudan geceleri uyuyamadıklarını söyledi. K.K.’nin uzun zamandır kendilerini tehdit ettiğini anlatan K.E., “Bize hakaretler ve küfürler ediyordu. Polis geldi. Ben kriz geçirip hastaneye kaldırıldım. Gece de yangını çıkardı. ‘Evinizi yakacağım’ diye bizi tehdit ediyordu. Gece de bu olay meydana geldi” dedi.

TÜM BİRİKİMİ YANGINDA KÜL OLDU 

Evde kiracı olan Ayfer Serpil Alpay, yangında tüm birikimini kaybettiğini söyledi. Çaresiz kaldıklarını anlatan Alpay, “Dün öğlen başladı bu olay. Komşumuzu tehdit etti. Burada herkese küfredip taciz ediyordu. Gün boyu evleri yakacağını söylüyordu. O ailenin yan tarafımda bulunan baba evini tutuşturdu. Ben de yan dairede kiracıydım. Çocuğum uyuyordu. Ayak seslerini duydum. Camdan bakınca alevleri gördüm. Oğlum uyuyordu. Ateş alınca koşarak kaçtı. Karanlık olduğu için seçemedim ama oydu. Ben çıkamadım zaten komşularım çıkardı. Kaldım dışarıda. Devletimiz illaki bir yardım edecektir bizlere” diye konuştu. 

Görüntü Dökümü
-Yanan evden gündüz detayları
-Toplanan kalabalık
-Ev sahibi K.E. ile röp.
-Yanan evin içinden detaylar
-Ayfer Serpil Alpay ile röp.
-Gece yangın görüntüsü

Haber-Kamera: ZONGULDAK,(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!