Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ-11

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Darbedilen çiğ köfteci: Adalet yerini buldu

AFYONKARAHİSAR’da Yılmaz Koç (20), verdiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle kendisini darbeden Gurur Şenel’in tutuklanmasıyla adaletin yerini bulduğunu söyledi. Yılmaz Koç, “İzin kullandıktan sonra tekrar işimin başına döneceğim” dedi.

Olay, 23 Şubat Salı günü İstiklal Mahallesi’ndeki çiğ köfteci dükkanında meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Gurur Şenel, acısız istediği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle saldırdığı iş yeri çalışanı Yılmaz Koç’a elindeki çiğ köfte dürümünü fırlatıp, saldırdı. Küfürler eden Gurur Şenel, Koç’a yumruklar savurdu. İş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan olayla ilgili polis, Yılmaz Koç’u yumruklayan Gurur Şenel’i yakalayıp, gözaltına aldı. Önce serbest bırakılan Gurur Şenel, daha sonra yeniden gözaltına alındı.

KARDEŞİ İŞ YERİNE SALDIRDI
Olaydan bir gün sonra ise çiğ köfteci bu kez Gurur Şenel’in kardeşi Hüseyin Şenel tarafından hedef alındı. Önce elindeki içki şişesini fırlattığı iş yerinin camını tekmeleyen Hüseyin Şenel, ardından da dükkanın önündeki sehpayı fırlatarak, camı kırdı. Dükkan önünde duran motosiklete de tekme atarak zarar veren Hüseyin Şenel, olay yerinden kaçtı. Hüseyin Şenel daha sonra polisin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Gurur Şenel ve kardeşi Hüseyin Şenel işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

‘İŞİMİN BAŞINA DÖNECEĞİM’
Olayda darbedilen, küfür ve hakaretlere maruz kalan Yılmaz Koç, iki kardeşin tutuklanmasının ardından gazetecilere açıklamada bulundu. Vali Gökmen Çiçek, emniyet müdürlüğü ve savcılığa teşekkür eden Yılmaz Koç, “Adalet yerin buldu. Bu süreçte Valimiz Gökmen Çiçek, Emniyet Müdürümüz, Savcılık hepsi yanımızdaydı. Hepsine çok çok teşekkürler ederim. Bundan sonra bir izin kullandıktan sonra tekrar işimin başına döneceğim. Sonra üniversiteler açıldığında okuluma gideceğim” dedi.

Reklam Alanı

Yılmaz Koç, tutuklanan Gurur Şenel’i daha önce tanımadığını, dükkana geldiğinde bu olayın yaşandığını aktardı.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Yılmaz Koç konuşma
HABER-KAMERA: Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

====================

TIR virajda yan yola uçtu

KOCAELİ’nin Çayırova ilçesinde sürücüsünün virajda kontrolünü yitirdiği TIR, alt yola uçtu. Kazada sürücü yaralanırken, yol ulaşıma kapandı.
Kaza, öğle saatlerinde, Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Altıntaş yönetimindeki 34 CZY 694 plakalı hurda demir yüklü TIR, virajda kontrolden çıkıp alt yan yola uçtu. Bu sırada yoldan araç geçmemesi olası bir faciayı önlerken, ihbar üzerine kaza yerine polis, 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü Altıntaş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Yol ulaşıma kapanırken, çekici ile aracın yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Yola devrilen TIR’dan görüntü
Ekiplerden görüntü
Aracın uçtuğu yerden görüntüler
HABER-KAMERA: Erol POLAT/ÇAYIROVA (Kocaeli), (DHA)

====================

Reyhanlı Eğitim Köyü’nde, Suriyeli savaş mağduru öğrenciler yüz yüze eğitime başladı

HATAY’ın  Reyhanlı ilçesinde, Suriyeli savaş mağduru çocukların barındığı Eğitim Köyü’nde yüz yüze eğitime başlandı.

Reyhanlı Eğitim Köyü Eğitim Koordinatörü Abdulkadir Dinç, gerekli olan tüm önlemlerin alınarak eğitim öğretime başlandığını söyledi. Öğrencilerin öğretmenlerini, öğretmenlerinde öğrencilerini çok özlediğini belirten Dinç, eğitim öğretime başlanması nedeni ile öğrencilerin ateş ölçümü, maske kontrolün yapıldığını ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak eğitim görecekleri sınıflara alındığını kaydetti. Çocukların okula servislerle getirildiklerini anlatan Dinç, “Okulumuzda öğretmenler ve idari personeller tarafından gerekli olan tüm önlemler alındı. Reyhanlı’da yaşayan savaş mağduru yetim çocukların da olduğu ana okulu ve ilkokul 1,2,3,4. sınıf öğrencileri toplam  450 öğrenci haftada 4 gün, öğle ve sabah olmak üzere eğitim görecekler. Temennimiz odur ki, yakın zamanda ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyanın etkisi altında olduğu salgın sürecinin bir an önce bitmesi ve  öğrencilerimize daha samimi sarılarak onları karşılayarak eğitim öğretime devam etmektir” dedi.

Görüntü dökümü.

– Eğitimden görüntüler
– Okuldan görüntüler
– Öğrenciler
– Sınıflar
– Eğitim koordinatörü konuşması 
Haber – Kamera: Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay), (DHA)-

====================

Ağaçların rengi değişti, fabrikalarda inceleme yapıldı
 
KOCAELİ’nin Dilovası ilçesinde, ormanlık alanda ağaçların renginin değişmesi üzerine çevredeki fabrikalarda inceleme yapıldı. Yetkililer, yapılacak inceleme sonucu ağaçlardaki renk değişimini tespit edeceklerini söyledi.

Dilovası ilçesi Kayapınar Mahallesi’nde ormanlık alanda ağaçların renginin değiştiğini gören vatandaşlar durumu yetkilere bildirdi. Zabıta, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ve Orman Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelerek ormanlık alanda sararan ağaçların bulunduğu alanda incelemede bulunurken, bir kokunun geldiği fark edildi. Ormanlık alanın yakınında bulunan yağ ve metal fabrikalarına giden ekipler, buralarda da incelemede bulundu. Ekipler tutanak tutarken, ağaçların sararmasına neden olan kaynağın yapılacak inceleme ile ortaya çıkacağını belirtti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Sararan ağaçlardan görüntü
Ekiplerin incelemesi 
Ormanlık alanda görevlilerin ağaçlara bakması, kokudan bahsedilmesi
HABER-KAMERA: Cihan TEKER/DİLOVASI (Kocaeli), (DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!