Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 12

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İran’dan Hakkari’ye 12 katır sırtında getirilen 99 kilo eroin ele geçirildi

HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, 12 katır sırtında İran’dan getirildiği belirlenen 99 kilo eroin, 60 litre asit anhidrit ve 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.
Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçunu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında, İran’dan, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine, 12 katır ve 7 kaçakçı takibinde uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Dün Yüksekova’nın Güldalı köyünde yapılan aramalarda, şüphelilerin malzeme sakladıkları bölgede, 197 ayrı paket içerisinde preslenmiş 99 kilo eroin, eroin yapımında kullanılan 60 litre asit anhidrit maddesi ile 2 bin paket bandrolsüz gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Jandarma ekipleri köpekle uyuşturcuyu toprak altında araması
-Uyuşturucuyu bulması
-Uyuşturucu önünde fotoğraf çekmesi
-Genel detay

Haber-Kamera: Mehmet ÖZKAN /HAKKARİ,(DHA)
==========================

Kayseri’de yeğenini pompalı tüfekle yaraladı

KAYSERİ’de Gökhan Y., tartıştığı yeğeni Ataberk T.’yi pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Durumu ağır olan Ataberk T., hastanede tedavi altına alınırken, Gökhan Y., kaçarak kayıplara karıştı.
Olay, gece saatlerinde Melikgazi ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Molla Sokakta meydana geldi. Cezaevinden şartlı tahliye olan Gökhan Y., ticari taksi şoförlüğü yapan yeğeni Ataberk T.’nin çalıştığı durağa geldi. Burada Gökhan Y. ile Ataberk T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Gökhan Y. yanında getirdiği pompalı tüfekle yeğeni Ataberk T’yi yaraladı. Çevredekilerin yardımıyla ağır yaralanan Ataberk T., özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayın şüphelisi Gökhan T. ise kaçarak kayıplara karıştı. Polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Polis ekipleri
Olay yeri incelemeleri
Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Yusuf AĞAŞE /KAYSERİ,(DHA)
========================

Kısıtlamayı ihlal edip, polislere sinirlenen sürücü: Yaz kardeşim

SAKARYA’nın Karasu ilçesinde il dışından geldiğini söyleyen sürücüye, sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı gerekçesiyle işlem yapıldı. Duruma sinirlenen sürücü, otomobilinden inip “Yaz kardeşim” diyerek kimliğini polislere verdi.
Polis ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Karasu Plaj Caddesi’nde uygulama yaptı. Bu sırada 06 EF 6255 plakalı otomobil ekiplerce durduruldu. Otomobil sürücüsü il dışından geldiğini söylese de polis, mazeretini kabul etmedi. Sinirlenen sürücü otomobilinden inerek, “Yaz kardeşim” diyerek kimliğini polislere verdi. Polis ekipleri sürücüye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı gerekçesiyle ceza kesti. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Kontrol noktasına aracın gelmesi
Polis ve sürücü arasındaki konuşma
Sürücüye ceza yazılması

Haber-Kamera: Levent KIZILASLAN /SAKARYA,(DHA) 
=============================

Kayseri’de polis aracına çarpan otomobildeki 2 kişi, yaya olarak kaçtı

KAYSERİ’de polisin ‘dur’ uymayarak kaçan otomobilin sürücüsü, yaşanan kovalamacada polis aracına çarptı. Kimsenin yaralanmadığı kazada otomobili terk eden araçtaki 2 kişi, olay yerinden yaya olarak kaçtı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Melikgazi ilçesi Osman Kavuncu Bulvarı’nda yol kontrolü yapan polis ekipleri, 38 ACA 734 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü ve yanındaki 1 kişi kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacada otomobil, Mehmet Baydur Caddesi’nde polis aracına çarptı. Hasarlı kaza sonrası otomobilde bulunan 2 kişi karanlıktan da faydalanarak olay yerinden yaya olarak kaçtı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde bırakılan otomobil ise çekici ile otoparka çekildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yeri
-Genel detay

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN-Yusuf AĞAŞE /KAYSERİ,(DHA)
=====================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!