Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 13 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) FENOMEN OLMAK İSTEYEN KIZLAR, KENDİLERİNDEN KÜÇÜK 2 KIZI DÖVDÜ
 
İZMİR’in Konak ilçesinde, biri 14 diğeri 15 yaşındaki 2 kız, kendilerinden küçük 2 kızı darbedip sosyal medyalarında paylaştı. Küçük kızlar hastaneden darp raporu alırken, saldırgan 2 kızın ise sosyal medya üzerinden bu tarz paylaşımlar yaparak, fenomen olmaya çalıştıkları öne sürüldü.
Konak’ta,  29 Nisan Perşembe günü oruçlu olan İ.E. ve H.K, iftar saatine kadar zaman geçirmek için yürüyüşe çıktı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı yakınlarına gelen 2 kızın yanına, kendilerinden büyük 2 kız yaklaştı. Gelen kızlar iddiaya göre, ‘Ne bakıyorsunuz?’ diyerek kendilerine saldırdı. Bu sırada saldırgan 2 kızla birlikte olduğu öne sürülen 3 erkek de yaşananları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Saldırganların çektirdikleri görüntüleri sosyal medyada paylaşıp, fenomen olmaya çalıştıkları ileri sürüldü. Çevredekiler durumu polise bildirdi. Yaklaşık 10 dakika süren kavganın ardından saldırgan 2 kız uzaklaşıp, gözden kayboldu.
İ.E. ve H.K., hastaneden darp raporu alınırken, aileleri de saldırganlardan şikayetçi oldu. Bunun üzerine saldırganlar, sosyal medya hesaplarından özür mesajı attı. Saldırgan 2 kızın sosyal medyada daha önce de tanımadıkları kişileri darbettikleri videoları paylaştıkları öne sürülürken, yaşanan son olaydan sonra hesaplarını kapattıkları belirtildi. Konak Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’nin olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Görüntü dökümü
—————————
-Cep telefonu kamerasından olay anı görüntü
-Darp edilen çocuklardan görüntü
Haber: Tolga TAHÇI – Kamera: İZMİR, (DHA)

====================================

2) İZMİR İKİ ÇOCUĞUN, KEDİYİ BAYILTANA KADAR ŞİDDET UYGULADIĞI ANLAR (2) 

ERTESİ GÜN DE KEDİYİ KAPIYA SIKIŞTIRMAK İSTEMİŞLER
İzmir’in Konak ilçesinde, bir kafeteryanın kapısı açık bırakılan cam balkon kısmına sığınan sokak kedisini bayılana kadar döven 2 çocuğun, ertesi gün tekrar gelip, bu defa kapıya sıkıştırdıkları ortaya çıktı. O anların işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi.

Kafeteryanın işletmecisi Gökben Kırdı, yaşananları “Sabah geldiğimde ortalık darmadağındı. Sokak köpeğinin içeri girdiğini düşündüm ancak içeride insan dışkısı vardı. Hırsız girebileceğini tahmin ettim. Güvenlik kamerasını incelediğimde, iki çocuğun ‘Çirkin’ adını verdiğimiz siyah renkli sokak kedisine, kütükle ve kedi yuvasıyla vurduklarını gördüm. Şoke oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çirkin’i içeriye aldım, tüm gece onu izledim. Kusma, kanama gibi bir şey yaşamadı. İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı hayvan polislerine ihbarda bulundum. Ertesi gün de güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medya hesabımdan paylaştım. Kamera kayıtlarını incelediğimde, kediyi dövdükleri gecenin sabahı çocukların tekrar kafeye geldiğini ve kedinin kaçmaması için kapıya sıkıştırdıklarını gördüm. Sabah gelip, işkencelerine devam etmek istemişler” dedi.
“Bunu yapanların çocuk olmaları çok üzücü” diyen Kırdı, şöyle devam etti:
“Bu çocukların mutlaka psikolojik tedaviye ihtiyaçları var. Çünkü psikolojileri bozuk ve birilerini öldürmeye meyilli kişiler. Çocukluğunda hayvanları öldürerek, işkence yaparak bu suça başlıyorlar. Bu çocukların mutlaka bir psikolojik destek almaları gerektiğini düşünüyorum. Sosyal medya üzerinden çocukları linç edecek duruma gelen pek çok kişi yorumda bulundu. Ben bu çocukların topluma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum. Çocukların kimlikleri tespit edilmeye çalışılıyor.”

Reklam Alanı

Görüntü dökümü:
—————————-
-Gökben Kırdı ile röp.
-Sokak kedisi Çirkin’den görüntü
-Çirkin’in mamasını yemesi, suyunu içmesinden görüntü
-Çocukların kediyi kapıya sıkıştırmalarından güvenlik kamerası görüntüsü
-Gökben Kırdı ile kedi Çirkin’in görüntüsü
-Genel ve detay görüntüler
Haber: Gökçe ADAR – Kamera: Tekin GÜRBULAK / İZMİR (DHA)-

====================================

3) 10 YAŞINDAKİ OSMAN, YAŞITI KUZENİNİN ELİNDEKİ TÜFEĞİN ATEŞ ALMASIYLA ÖLDÜ
 
KOCAELİ’nin Başiskele ilçesinde, Osman Emir Bayhan (10), yaşıtı olan kuzeni Y.B.’nin oynadığı tüfeğin kazara ateş almasıyla hayatını kaybetti. Olay, öğle saatlerinde Başiskele Havuzlubahçe Mahallesi Çavuşoğulları Sokak’ta bulunan evde meydana geldi. Y.B. ile kuzeni Osman Emir Bayhan, evdeki tüfekle oynadıkları sırada Y.B.’nin elindeki tüfek kazara ateş aldı. Silah sesini duyup gelen aile fertleri, kanlar içindeki Osman Emir Bayhan’ı alarak yakındaki özel hastaneye götürdü. Osman Emir burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Halit ve Melek Bayhan çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Osman Emir’in ölümü ailesini üzüntüye boğdu. Osman Emir’in cenazesinin, otopsi işlemlerinin ardından yarın toprağa verilmesi bekleniyor. 
GERİYE 23 NİSAN’DA ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER KALDI 
Kuzeninin elindeki tüfeğin ateş alması ile hayatını kaybeden Osman Emir Bayhan’dan geriye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda annesi tarafından çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler kaldı. Yapılan paylaşımda Osman Emir’in 23 Nisan’ı kutlamak için şiir okuduğu ve asker selamı verdiği görülüyor. 

Görüntü dökümü 
————————–
– Olay yerinden görüntüler 
– Evin önünde fenalık geçiren kadınlar 
– Polis ekiplerinin çalışmaları 
– Detay 
-Çocuğun görüntüleri
HABER: Dinçer AKBİR-KAMERA: Alişan KOYUNCU/BAŞİSKELE(Kocaeli),(DHA) 

====================================

4) BURSA’DA 34 GÜN SONRA ÖLÜ BULUNAN SİNAN SÖNMEZ TOPRAĞA VERİLDİ

Bursa’da, park halindeki otomobilin bagajında ölü bulunan Sinan Sönmez’in cenazesi, memleketi İnegöl ilçesi Akshisar Mahallesi’ne getirildi. Sönmez, Akhisar Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından burada toprağa verildi. 

Görüntü Dökümü:
——————————–
-Cenaze namazından görüntüler

Haber:Derya EVREN- Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL(Bursa),(DHA)

=====================================

5) KUMAR VE OYUN OYNAYAN 18 KİŞİYE CEZA 

KOCAELİ’nin Çayırova ilçesinde evde kumar oynayan 13 kişi ile Kartepe ilçesinde kahvehanede oyun oynayan 5 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymadıkları için ceza kesildi. 

Çayırova ilçesinde bir evde kumar oynandığı bilgisi üzerine baskın düzenlendi. Polis ekipleri, evde kumar oynamak için oyun makinesi kullanıldığını belirledi. 13 kişi hakkında koronavirüs tedbirlerine uymamaları nedeniyle ceza kesildi. Ayrıca 12 kişi hakkında kumar oynamaları, 1 kişi hakkında ise kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem başlatıldı.  
Kartepe ilçesinde ise bir kahvehaneye düzenlenen baskında oyun oynayan 5 kişi yakalandı. 5 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymadıkları için ceza kesildi. Ruhsatı olmayan kahvehane işletmecisi hakkında idari işlem başlatıldı. 

Görüntü dökümü
—————————-
Kumar oynanan evde çekilen görüntüler
Masadaki oyun makinesinden görüntü
Kahvehanede çekilen görüntüler
HABER: İZMİT (Kocaeli), (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!