Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 13 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) SEDAT PEKER’İN KARDEŞİ MUĞLA’DA GÖZALTINA ALINDI
 
MUĞLA’da polisin düzenlediği operasyonda suç örgütü lideri Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay, Fethiye ilçesindeki villada gözaltına alındı.

Kamuoyunda Sedat Peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan Atilla Peker’in Muğla’nın Fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan adli arama izni talep edildi. Talep üzerine verilen karar doğrultusunda Atilla Peker’in otomobilinde, bugün öğle saatlerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör mermi ele geçirildi. Bulunduğu villada gözaltına alınan Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay’ın, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

Görüntü dökümü
————————-
-Otomobilde arama yapılmasından görüntü
-Tabanca ele geçirilmesinden görüntü
Haber – Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

=========================================

2) 328 TARİHİ ESERİ 65 BİN DOLARA SATMAK İSTERKEN YAKALANDILAR
 
DİYARBAKIR’da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 65 bin dolara 328 tarihi eseri satmaya çalışan 4 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmayla Çınar ilçesinde oturanların ellerinde bulundurdukları çeşitli tarihi eserleri 65 bin 500 dolar karşılığında satmak için müşteri aradıkları yönünde bilgi edindi. Bu kapsamda harekete geçen ekipler, Çınar ilçe merkezinde bir adrese düzenledikleri operasyonla tarihi eserleri satmaya çalışan 4 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 315 sikke, 2 bronz kemer, 2 ok ucu, 2 yüzük, 5 obje, toprak küp ve bronz kase olmak üzere toplam 328 tarihi eser ele geçirildi.
Ele geçirilen tarihi eserler Müze Müdürlüğü’ne teslim edilirken, 4 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
———
Operasyon anı
Ele geçirilen tarihi eserler
Genel ve detay görüntüler
Haber-Kamera: DİYARBAKIR,(DHA)

=========================================

3) YANGINDA HASAR GÖREN TARİHİ KONAK, RESTORE EDİLECEK
 
AMASYA’da yangın sonucu büyük hasar gören 160 yıllık 2 katlı konağın, yeniden restore edileceği belirtildi.

Kentte, Yeşilırmak tarihi Yalıboyu evlerinin bulunduğu alanda otel olarak kullanılan 2 katlı konakta, dün gece saatlerinde mutfakta fritözün açık unutulması sonucu yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle konağın tamamını saran alevler, ihbarla gelen itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangın sonucu kullanılamaz hale gelen 160 yıllık konağın, yeniden restore edilip tekrar hizmete geçirileceği belirtildi.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Buradaki hasarın boyutu tam olarak belli olduğu zaman gereken neyse yapılacaktır. Tekrar restore edilip hizmete geri dönmesini hedefliyoruzö dedi.
Kent sakini Eray Soyalp da “Dün gece yüreğimiz yandı. Yangına çok üzüldüm. İlimizde bu tarihi yapılara ne kadar değer verildiğini biliyoruz. Aslında ufak önlemler alınarak bu gibi olaylar önlenebilir. Ama muhakkak düzeltilecektir. Buna inanıyoruz. Herkesi biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Çünkü bu evlerin hepsi ahşap ve eski ağaçlardan yapılmış. Hemen tutuşabiliyor. Biraz daha dikkatli olabilirsek evlerimizi koruyabilirizö diye konuştu.

Görüntü Dökümü:
—————————
– Yangının ardından gündüz görüntüleri 
– Konağın içinden detaylar
– Eray Soyalp isimli vatandaşla röportaj
– Yangın anından detaylar
Haber-Kamera: Serap Şerife KARA/AMASYA, (DHA)

=========================================

4) FATİH ERBAKAN: MİLLİ GÖRÜŞ SİYASETİ DİĞERLERİNDEN FARKLIDIR

YENİDEN Refah Partisi’nin Antalya’nın Alanya ilçesindeki bir otelde ikincisini düzenlediği Milli Siyaset Akademisi’ne katılan Genel Başkan Fatih Erbakan, “Milli görüş siyaseti diğerlerinden farklıdır. Bu farkı bir kez daha açıkça burada ortaya koyduk. Milletimizin teveccühü ve ferasetiyle bundan sonra pişman olacağı, dizini döveceği tercihler yapmayacaktır. Her zaman dediğimiz gibi insanlığın kurtuluşunun ilacı ve çaresi olan milli görüşle karar kılacaktır” dedi.

Yeniden Refah Partisi tarafından Antalya başta olmak üzere Akdeniz bölgesinde birçok ilden gelen katılımcılarla Alanya’daki bir otelde 3 günlük Milli Siyaset Akademisi düzenlendi. Yapılan programın sonunda katılımcılara sertifikalarını Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan verdi. Yeniden Refah Partisi Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe koordinatörlüğünde düzenlenen akademi kapsamında Genel Başkan Erbakan, ‘Neden Siyaset’, İhsan Şenocak ‘Manevi Değerlerimiz’, uzman klinik psikolog Mikdat Ertem ‘Siyasi İletişim Teknikleri’, Doç. Dr. Süleyman Akdemir ‘Adil Düzen’ dersi verdi.
‘UZMANLAR MİLLİ GÖRÜŞ SİYASETİNİN ASIL MAKSADINI AKTARDILAR’
Kapanış dersinin ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere bilgi veren Genel Başkan Fatih Erbakan, “Alanya’da Yeniden Refah Parti’mizin Milli Siyaset Akademisi programı dolayısıyla bulunuyoruz. Bulunduğumuz otelde cuma akşamından itibaren bugün akşam üzere bitmek üzere yapılan Milli Siyaset Akademisi çalışmamızı gerçekleştirdik. Burada alanlarında uzman hem ekonomi hem de sosyal alandaki konularda milli görüş siyasetinin asıl maksadını, asıl özünü gelen katılımcılara akademik olarak, ilmi olarak, teknik olarak aktardılar” dedi.
‘MİLLİ GÖRÜŞÜN NEDEN DİĞERLERİNDEN FARKLI OLDUĞU ANLATILDI’
Milli Siyaset Akademisi’nde kendisinin de ‘Neden Milli Görüş Siyaseti’ konulu bir sunumu olduğunu hatırlatan Fatih Erbakan, “Milli görüşün neden diğerlerinden farklı olduğu, milletimizin ve bütün insanlığın kurtuluşunun tek yolu, tek ilacı olmasının sebebi burada izah edildi. Aynı zamanda bizlerin milli görüş olarak 52 seneden beri neden bu çalışmayı yaptığımızı, bu mücadeleyi ortaya koyduğumuzu delilleriyle açık bir şekilde ifade ettik. Burada ifade etmemiz gereken husus neden siyaset sorusundan ziyade neden milli görüş siyasetidir çünkü milli görüş siyaseti dünya öncelikli bir siyaset değil ahiret öncelikli bir siyasettir. Dünyacı olan insanların ahireti düşünmeyen bakış açısıyla değerlendirenlerin anlamaktan güçlük çekeceği bir siyasettir. Ancak biz 52 seneden beri başta merhum Erbakan Hocamızın önderliğinde şimdi de hızlı bir şekilde devam eden mücadelemizde bütün insanlığın kurtuluş ve selameti için mücadele ediyoruz” diye konuştu.
‘İNSANIĞIN KURTULUŞUNUN İLACI MİLLİ GÖRÜŞ’
Bu mücadelelerinin sonunda büyük bir mükafata nail olacaklarını düşünerek hareket ettiklerini belirten Erbakan, şöyle dedi:
“Bunu düşünerek dünyalık beklentilerle değil, dünyacı bakış açısıyla değil, ahiret öncelikli, ahireti düşünen zihniyetle bu çalışmaları yapıyoruz. Milli görüşün de bütün insanlığın saadet ve selametinin yolu, ilacı ve adresi olduğuna inanıyoruz. Bu çalışmada da bunu ortaya koyduk. Milli görüş siyasetini güncel, gündelik diğer partilerin yaptığı reel politikalardan ayırt etmek gerekir çünkü reel, politik şartlara göre davranmak pozisyon almak, oy almak, koltukta kalmak ve iktidarı devam ettirebilmek için çalışmak, tek önceliğin bu olması demektir. Ancak milli görüş siyaseti ise sadece oy almak iktidar olmak değil asıl olarak Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak, ahirette karşılığını hesap ederek, siyaset yapmak demektir. Bu nedenle milli görüş siyaseti diğerlerinden farklıdır. Bu farkı bir kez daha açıkça burada ortaya koyduk. Milletimizin teveccühü ve ferasetiyle bundan sonra pişman olacağı, dizini döveceği tercihler yapmayacaktır. Her zaman dediğimiz gibi insanlığın kurtuluşunun ilacı ve çaresi olan milli görüşle karar kılacaktır.”

Görüntü dökümü
————————–
– Programda Fatih Erbakan’ın konuşmasından görüntü
– Katılımcılardan genel görüntüler
– Fatih Erbakan’ın basın toplantısında açıklaması
HABER- KAMERA: Burcu MUTLU- Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA)

=========================================

5) MASKE UYARISI YAPAN MARKET ÇALIŞANININ BURNUNU KIRDI
 
YALOVA’da kimliği belirsiz müşteri, kendisini maske takması konusunda uyaran market çalışanı Barış Alacahan’a (33) yumruk attı. Burnu kırılan Alacahan hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Çiftlikköy ilçesi Sahil Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, market çalışanı Barış Alacahan, içeriye maskesiz girmek isteyen müşteriyi uyardı. Bunun üzerine kimliği belirsiz müşteri, Alacahan ile tartışmaya başladı. Bir süre marketin önünde bekleyen şüpheli, market çalışanına saldırdı. Yüzüne yumruk darbesi alan Alacahan’ın burnu kırıldı. Olayın ardından şüpheli kaçarken, yaralanan market çalışanı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Darp raporu alan Barış Alacahan, kendisine saldırandan şikayetçi oldu. Polis, saldırganın kimliğinin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı. 

Görüntü Dökümü:
——————————
-Marketten detay görüntüler
-Saldırı anı güvenlik kamera görüntüsü
Haber-Kamera:  Özgür YILDIZ/YALOVA,(DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 13 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) SEDAT PEKER’İN KARDEŞİ MUĞLA’DA GÖZALTINA ALINDI
 
MUĞLA’da polisin düzenlediği operasyonda suç örgütü lideri Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay, Fethiye ilçesindeki villada gözaltına alındı.

Kamuoyunda Sedat Peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem gerçekleştirilen ve örgüt liderinin kardeşi olan Atilla Peker’in Muğla’nın Fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan adli arama izni talep edildi. Talep üzerine verilen karar doğrultusunda Atilla Peker’in otomobilinde, bugün öğle saatlerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör mermi ele geçirildi. Bulunduğu villada gözaltına alınan Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay’ın, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

Görüntü dökümü
————————-
-Otomobilde arama yapılmasından görüntü
-Tabanca ele geçirilmesinden görüntü
Haber – Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

=========================================

2) 328 TARİHİ ESERİ 65 BİN DOLARA SATMAK İSTERKEN YAKALANDILAR
 
DİYARBAKIR’da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 65 bin dolara 328 tarihi eseri satmaya çalışan 4 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmayla Çınar ilçesinde oturanların ellerinde bulundurdukları çeşitli tarihi eserleri 65 bin 500 dolar karşılığında satmak için müşteri aradıkları yönünde bilgi edindi. Bu kapsamda harekete geçen ekipler, Çınar ilçe merkezinde bir adrese düzenledikleri operasyonla tarihi eserleri satmaya çalışan 4 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 315 sikke, 2 bronz kemer, 2 ok ucu, 2 yüzük, 5 obje, toprak küp ve bronz kase olmak üzere toplam 328 tarihi eser ele geçirildi.
Ele geçirilen tarihi eserler Müze Müdürlüğü’ne teslim edilirken, 4 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
———
Operasyon anı
Ele geçirilen tarihi eserler
Genel ve detay görüntüler
Haber-Kamera: DİYARBAKIR,(DHA)

=========================================

3) YANGINDA HASAR GÖREN TARİHİ KONAK, RESTORE EDİLECEK
 
AMASYA’da yangın sonucu büyük hasar gören 160 yıllık 2 katlı konağın, yeniden restore edileceği belirtildi.

Kentte, Yeşilırmak tarihi Yalıboyu evlerinin bulunduğu alanda otel olarak kullanılan 2 katlı konakta, dün gece saatlerinde mutfakta fritözün açık unutulması sonucu yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle konağın tamamını saran alevler, ihbarla gelen itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangın sonucu kullanılamaz hale gelen 160 yıllık konağın, yeniden restore edilip tekrar hizmete geçirileceği belirtildi.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Buradaki hasarın boyutu tam olarak belli olduğu zaman gereken neyse yapılacaktır. Tekrar restore edilip hizmete geri dönmesini hedefliyoruzö dedi.
Kent sakini Eray Soyalp da “Dün gece yüreğimiz yandı. Yangına çok üzüldüm. İlimizde bu tarihi yapılara ne kadar değer verildiğini biliyoruz. Aslında ufak önlemler alınarak bu gibi olaylar önlenebilir. Ama muhakkak düzeltilecektir. Buna inanıyoruz. Herkesi biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Çünkü bu evlerin hepsi ahşap ve eski ağaçlardan yapılmış. Hemen tutuşabiliyor. Biraz daha dikkatli olabilirsek evlerimizi koruyabilirizö diye konuştu.

Görüntü Dökümü:
—————————
– Yangının ardından gündüz görüntüleri 
– Konağın içinden detaylar
– Eray Soyalp isimli vatandaşla röportaj
– Yangın anından detaylar
Haber-Kamera: Serap Şerife KARA/AMASYA, (DHA)

=========================================

4) FATİH ERBAKAN: MİLLİ GÖRÜŞ SİYASETİ DİĞERLERİNDEN FARKLIDIR

YENİDEN Refah Partisi’nin Antalya’nın Alanya ilçesindeki bir otelde ikincisini düzenlediği Milli Siyaset Akademisi’ne katılan Genel Başkan Fatih Erbakan, “Milli görüş siyaseti diğerlerinden farklıdır. Bu farkı bir kez daha açıkça burada ortaya koyduk. Milletimizin teveccühü ve ferasetiyle bundan sonra pişman olacağı, dizini döveceği tercihler yapmayacaktır. Her zaman dediğimiz gibi insanlığın kurtuluşunun ilacı ve çaresi olan milli görüşle karar kılacaktır” dedi.

Yeniden Refah Partisi tarafından Antalya başta olmak üzere Akdeniz bölgesinde birçok ilden gelen katılımcılarla Alanya’daki bir otelde 3 günlük Milli Siyaset Akademisi düzenlendi. Yapılan programın sonunda katılımcılara sertifikalarını Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan verdi. Yeniden Refah Partisi Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe koordinatörlüğünde düzenlenen akademi kapsamında Genel Başkan Erbakan, ‘Neden Siyaset’, İhsan Şenocak ‘Manevi Değerlerimiz’, uzman klinik psikolog Mikdat Ertem ‘Siyasi İletişim Teknikleri’, Doç. Dr. Süleyman Akdemir ‘Adil Düzen’ dersi verdi.
‘UZMANLAR MİLLİ GÖRÜŞ SİYASETİNİN ASIL MAKSADINI AKTARDILAR’
Kapanış dersinin ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere bilgi veren Genel Başkan Fatih Erbakan, “Alanya’da Yeniden Refah Parti’mizin Milli Siyaset Akademisi programı dolayısıyla bulunuyoruz. Bulunduğumuz otelde cuma akşamından itibaren bugün akşam üzere bitmek üzere yapılan Milli Siyaset Akademisi çalışmamızı gerçekleştirdik. Burada alanlarında uzman hem ekonomi hem de sosyal alandaki konularda milli görüş siyasetinin asıl maksadını, asıl özünü gelen katılımcılara akademik olarak, ilmi olarak, teknik olarak aktardılar” dedi.
‘MİLLİ GÖRÜŞÜN NEDEN DİĞERLERİNDEN FARKLI OLDUĞU ANLATILDI’
Milli Siyaset Akademisi’nde kendisinin de ‘Neden Milli Görüş Siyaseti’ konulu bir sunumu olduğunu hatırlatan Fatih Erbakan, “Milli görüşün neden diğerlerinden farklı olduğu, milletimizin ve bütün insanlığın kurtuluşunun tek yolu, tek ilacı olmasının sebebi burada izah edildi. Aynı zamanda bizlerin milli görüş olarak 52 seneden beri neden bu çalışmayı yaptığımızı, bu mücadeleyi ortaya koyduğumuzu delilleriyle açık bir şekilde ifade ettik. Burada ifade etmemiz gereken husus neden siyaset sorusundan ziyade neden milli görüş siyasetidir çünkü milli görüş siyaseti dünya öncelikli bir siyaset değil ahiret öncelikli bir siyasettir. Dünyacı olan insanların ahireti düşünmeyen bakış açısıyla değerlendirenlerin anlamaktan güçlük çekeceği bir siyasettir. Ancak biz 52 seneden beri başta merhum Erbakan Hocamızın önderliğinde şimdi de hızlı bir şekilde devam eden mücadelemizde bütün insanlığın kurtuluş ve selameti için mücadele ediyoruz” diye konuştu.
‘İNSANIĞIN KURTULUŞUNUN İLACI MİLLİ GÖRÜŞ’
Bu mücadelelerinin sonunda büyük bir mükafata nail olacaklarını düşünerek hareket ettiklerini belirten Erbakan, şöyle dedi:
“Bunu düşünerek dünyalık beklentilerle değil, dünyacı bakış açısıyla değil, ahiret öncelikli, ahireti düşünen zihniyetle bu çalışmaları yapıyoruz. Milli görüşün de bütün insanlığın saadet ve selametinin yolu, ilacı ve adresi olduğuna inanıyoruz. Bu çalışmada da bunu ortaya koyduk. Milli görüş siyasetini güncel, gündelik diğer partilerin yaptığı reel politikalardan ayırt etmek gerekir çünkü reel, politik şartlara göre davranmak pozisyon almak, oy almak, koltukta kalmak ve iktidarı devam ettirebilmek için çalışmak, tek önceliğin bu olması demektir. Ancak milli görüş siyaseti ise sadece oy almak iktidar olmak değil asıl olarak Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak, ahirette karşılığını hesap ederek, siyaset yapmak demektir. Bu nedenle milli görüş siyaseti diğerlerinden farklıdır. Bu farkı bir kez daha açıkça burada ortaya koyduk. Milletimizin teveccühü ve ferasetiyle bundan sonra pişman olacağı, dizini döveceği tercihler yapmayacaktır. Her zaman dediğimiz gibi insanlığın kurtuluşunun ilacı ve çaresi olan milli görüşle karar kılacaktır.”

Görüntü dökümü
————————–
– Programda Fatih Erbakan’ın konuşmasından görüntü
– Katılımcılardan genel görüntüler
– Fatih Erbakan’ın basın toplantısında açıklaması
HABER- KAMERA: Burcu MUTLU- Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA)

=========================================

5) MASKE UYARISI YAPAN MARKET ÇALIŞANININ BURNUNU KIRDI
 
YALOVA’da kimliği belirsiz müşteri, kendisini maske takması konusunda uyaran market çalışanı Barış Alacahan’a (33) yumruk attı. Burnu kırılan Alacahan hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Çiftlikköy ilçesi Sahil Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, market çalışanı Barış Alacahan, içeriye maskesiz girmek isteyen müşteriyi uyardı. Bunun üzerine kimliği belirsiz müşteri, Alacahan ile tartışmaya başladı. Bir süre marketin önünde bekleyen şüpheli, market çalışanına saldırdı. Yüzüne yumruk darbesi alan Alacahan’ın burnu kırıldı. Olayın ardından şüpheli kaçarken, yaralanan market çalışanı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Darp raporu alan Barış Alacahan, kendisine saldırandan şikayetçi oldu. Polis, saldırganın kimliğinin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı. 

Görüntü Dökümü:
——————————
-Marketten detay görüntüler
-Saldırı anı güvenlik kamera görüntüsü
Haber-Kamera:  Özgür YILDIZ/YALOVA,(DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!