Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 14 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) SOKAK ORTASINDA RASTGELE ATEŞ AÇTI: 2 YARALI
 
KOCAELİ’nin Körfez ilçesinde bir kişinin sokak ortasında rastgele ateş açması sonucu 2 kişi yaralandı.

Olay saat 17.00 sıralarında Körfez Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir kişi sokak ortasında tabanca ile rastgele ateş açtıktan sonra otomobille kaçtı. Bu sırada olay yerinde bulunan 2 kişi, kurşunların hedefi oldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri kalçasından yaralanan Mehmet Ali Yıldırım (48) ile bacağından yaralanan Ekrem Gelturan’ı (48) Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri ateş açtıktan sonra kaçan şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
– Olay yerinden görüntüler
– Ekiplerin çalışmaları
– Hastaneden görüntü
– Genel ve detay görüntüler

HABER-KAMERA: Dinçer AKBİR-Nabi YAZICI/KÖRFEZ(Kocaeli),(DHA)

======================================

2) BODRUM’DA GÖKTEN ÇAMUR YAĞDI
 
MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde toz taşınımı nedeniyle gece saatlerinde hafif yağmurla birlikte çamur yağdı. Sabah uyandıklarında araçlarının çamurla kaplı olduğunu gören Bodrumlular, oto yıkamacılar kısıtlama nedeniyle kapalı olunca akaryakıt istasyonlarının yıkama alanlarına akın etti.

Reklam Alanı

Kuzey Afrika’dan esen rüzgarla taşınan toz, Bodrum’u da olumsuz etkiledi. Bodrum’da dün gece bölgesel hafif sağanak yağmur ile birlikte kentin üzerine çamur yağdı. Bodrumlular, sabah otomobillerinin üzerini çamurla kaplandığını gördü. Kısıtlamadan muaf kimi sürücüler araçlarını kendi imkanları ile temizlerken, kimileri ise yağışlı havanın devam edecek olması nedeniyle beklemeyi tercih etti. Oto yıkamacılar kısıtlama nedeniyle kapalı olunca bazı vatandaşlar, akaryakıt istasyonlarındaki yıkama alanlarına gitti.
Otomobilini temizleyen Savaş Özşeker (58), aracına bindiğinde çamurdan önünü göremediğini söyledi. Özşeker, “Otomobilimi akşam temizletmiştim. Sabah uyandığımda çamur içindeydi ve berbat görünüyordu. Yolda camdaki çamurdan önümü göremiyordum. Ön camı silerek gideceğim yere kadar bu şekilde zor da olsa gittim. Bu çamur tazyikli suyla yıkanmadan kolay kolay arınmaz” dedi.
Menderes Mandalinci de gece yağmurla birlikte çamur yağdığını belirterek, “Genelde bu aylarda hep böyle oluyor. Gece çalışıyorum. Sabaha kadar çamur yağdı. Şimdi aracımı temizleyip, eve gideceğim” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Çamurlu araçlardan görüntü
-Park halindeki araçlardan görüntü
-Vatandaşların kendi imkanları ile temizlenmesinden görüntü
-Çamurla kaplı araçlardan görüntüler
-Genel ve detay görüntüler

Haber – Kamera: Selçuk AKBAŞ /  BODRUM (Muğla), (DHA)

======================================

3) ANNESİNİN ESKİ EŞİNİ POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ
 
İZMİR’in Kemalpaşa ilçesinde Mahmut Karşıcı (55), eski eşinin oğlu Murat A. (35) tarafından sokakta pompalı tüfekle öldürüldü. Başka bir suçtan bulunduğu cezaevinden 3 ay önce tahliye olan Murat A.’nın, iddiaya göre Karşıcı’yı annesi hakkında olumsuz konuştuğu için öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Olay, bugün saat 13.00 sularında, Kemalpaşa ilçesine bağlı Armutlu Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Murat A. annesinin yaklaşık 1.5 yıl önce boşandığı eski eşi Mahmut Karşıcı’yı evlerinin önünde gördü. Bunun üzerine sinirlenen Murat A., annesi hakkında çevrede olumsuz konuştuğunu ileri sürdüğü Karşıcı’ya, otomobilinden aldığı pompalı tüfekle peş peşe 4 el ateş etti. Karşıcı, kanlar içinde yere yığılırken, silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Karşıcı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma, başka bir suçtan girdiği cezaevinden 3 ay önce çıktığı öğrenilen Murat A.’yı gözaltına aldı. Karşıcı’nın cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Olay yerinden görüntü
-Cesedin olay yerinden kaldırılmasından görüntü
-Genel ve detay görüntüler

 Haber – Kamera: Emircan DURAK / KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

======================================

4) KISITLAMADA EVLERE GİDEREK UYUŞTURUCU SATAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

ESKİŞEHİR’de koronavirüs tedbirleri kapsamında akşamları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında evlere giderek uyuşturucu hap sattığı tespit edilen Kürşat A., polis tarafından yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında evlere uyuşturucu satıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Kimliği tespit edilen Kürşat A. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda 515 uyuşturucu hap, 115,66 gram bonzai, 3,86 gram toz esrar, 3,49 gram metamfetamin maddesi ile hassas terazi ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilerek ifadesi alınan Kürşat A., çıkarıldığı mahkemece ‘uyuşturucu madde ticareti’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Aynı operasyon kapsamında uyuşturucu kullandığı belirlenen 4 kişi hakkında da ‘uyuşturucu madde bulundurmak veya kullanmak’ suçlarından adli soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Şüphelinin adliyeye çıkarılması
-Ele geçirilen uyuşturucuların fotosu

Haber-Kamera: ESKİŞEHİR,(DHA)-

======================================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!