Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 15

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) DÖKÜM FABRİKASINDA KAZAN PATLADI: 5 YARALI (1)

KOCAELİ’nin Körfez ilçesinde bulunan bir döküm fabrikasında, üretimde kullanılan kazanın patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. İtfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevkedilirken yaralılara müdahale edildi. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

(GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR)

HABER: Alişan KOYUNCU – KÖRFEZ (Kocaeli), (DHA) 

==================================

(HABERİ GELİŞMESİYLE YENİDEN)
2) TAKSİCİ, ARACINI EVDEN AYRILAN KIZ KARDEŞİNİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Reklam Alanı

MERSİN’de taksi şoförü Emircan D. (21), annesinin karşı çıkmasına rağmen evden ayrılan kız kardeşi C.G.D.’yi (17) yolda yürürken görüp, aracıyla çarptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından gözaltına alınan Emircan D. hakkında ‘kasten yaralamaya teşebbüs’ suçundan işlem başlatıldı.
Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan C.G.D., eşyalarına bir çantaya koyup, annesine evden ayrılacağını söyledi. Ancak annesi, C.G.D.’nin bu kararına karşı çıktı. C.G.D. tüm uyarılarına karşın evden çıkınca, annesi taksi şoförlüğü yapan oğlu Emircan D.’yi arayıp, bilgi verdi. Bunun üzerine Emircan D., taksiyle kız kardeşini aramaya başladı. Emircan D., kardeşi C.G.D.’yi Üniversitesi Caddesi’nde yürürken görüp, taksiyle yanına yaklaştı.
Emircan D., kardeşinden araca binmesini istedi. Ancak genç kız, ağabeyinin bu isteğini geri çevirdi. Bunun üzerine Emircan D., taksiyle manevra yaparak kardeşine hafif şekilde çarptı. Yere düşen C.G.D. çığlık atarken, Emircan D. ise araçtan indi. Kısa süreli tartışmanın ardından genç kız bölgeden ayrıldı.
Olay anı, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenip, sosyal medyadan paylaşıldı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI
İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Emircan D. ile kız kardeşi C.G.D.’yi polis merkezine götürdü. C.G.D., ağabeyinden şikayetçi olmadı. Gözaltına alınan Emircan D. hakkında Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince ‘kasten yaralamaya teşebbüs’ suçundan işlem başlatıldı. Genç kıza talebi halinde koruma kararı verilmesi kararlaştırıldı. 

EMNİYETTEN AÇIKLAMA: TACİZ DEĞİL
Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, videonun sosyal medyada, taksicinin genç kızı taciz ettiği şeklinde yorumlandığı belirtildi. Açıklamada, olayın taciz ile ilgisinin olmadığı bildirildi.

TAKSİ DURAĞI BAŞKANI: TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM
Taksi şoförünün bağlı olduğu merkez Mezitli ilçesindeki taksi durağının başkanı Gökhan Mete, “Ağabeyi arabaya binmesi için uyarıyor. Ağabeyi araca bindirmek için önünü kesince tatsız bir olay yaşanıyor. Bu olayı kesinlikle tasvip etmiyoruz. Keşke aracı durdurup kız kardeşinin kolundan tutup eve getirseymiş. Tasvip etmediğimiz bir olay yaşanıyor. Şahsım ve çalışan arkadaşlarımız adına tüm kadınlardan, halkımızdan ve özellikle kız çocuklarından özür diliyorum. Bizi mazur görsünler” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————–
-Olay anının görüntüleri
-Taksi durağından görüntüler
-Gökhan Mete ile röp

Haber-Kamera: Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)

=================================

3) HAFİF TİCARİ ARAÇ BERBER DÜKKANINA GİRDİ: 2 YARALI (2)
‘İÇERİDE MÜŞTERİLER VARDI’

Hafif ticari aracın girdiği berber dükkanının hemen yanında market işleten Erdal Mındık (53), kaza anında işyerinde olduğunu belirtip, “Büyük bir gürültü koptu. Hemen dışarı çıktık. Aracın girdiğini gördük. Sürücüsü yaralanmış, hastanedeymiş. Ona da büyük geçmiş olsun. Berber dükkanındaki bir kişi de başından hafif şekilde yaralanmış. Allah korudu, içeride müşteriler vardı. Bir kamyon vardı, kaza onu geçmek isterken meydana gelmiş” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————–
– Kazanın meydana geldiği caddeden görüntü
– Berberden görüntüler
– Erdal Mındık ile röp.

Haber: Davut CAN-Kamera: Can ÇUBUKÇIOĞLU / İZMİR, (DHA)

===================================

4) SOKAK KÖPEKLERİ, YAVRULARINI KORUMAYA ÇALIŞAN KEDİYİ PARÇALADI

Antalya’da sokak köpekleri, site içerisindeki kulübede yavrularına bakan kediyi görünce bahçe kapısından içeri girdi. Köpekleri fark edip kendini ortaya atan ve yavru kedileri korumaya çalışan kedi, 6 köpek tarafından parçalandı. O anlar, sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi’ndeki bir sitenin bahçesindeki kulübede yavruları ile anne kediyi gören 6 sokak köpeği, bahçe kapısından içeri girdi. Köpeklerin saldıracağını anlayan anne kedi, kendini ortaya atıp yavru kedileri korumaya çalıştı. Köpekler, kediyi dakikalar içinde ısırarak parçaladı. Site sakinlerinin fark etmesiyle köpekler geldikleri sitenin bahçe kapısından sokağa çıkıp gözden kayboldu. 
Anne kedinin yavruları için sokak köpekleri önüne kendisini atması ve telef olması, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüleri izleyen site sakinlerinin, “Ekiptir bunlar. En kötüsü o siyahlı olan. Beyaz ile siyah. Hepsi tutmuşlar kediyi parçalamak için uğraşmışlar resmen” sözleri kayıtlara yansıdı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler, büyük tepki topladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
(Güvenlik kamerası)
– Köpeklerin gelişinden görüntü
– Kedinin ortaya atlaması
– Kedinin köpeklerin arasından savrulması
– Arka ses: “Ekip bunlar. Hepsi tutmuşlar kediyi”
– Kedinin ve köpeklerin kavgasından görüntüler

HABER: Ahmet İSTEK-KAMERA: ANTALYA, (DHA)

=================================

5) ÇATI KATINDAKİ ÇANTADA 2 KİLO UYUŞTURUCUYU ‘LARİSSA’ BULDU

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde bir evin çatı katında narkotik köpeği ‘Larissa’ ile yapılan aramada, çantanın içinde 2 kilo bonzai ele geçirilirken, 2 kişi de yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Çorlu Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şüphelilere yönelik Hıdırağa Mahallesi’ndeki bir evde narkotik köpeği ‘Larissa’ ile arama yaptı. Yapılan detaylı aramada evin çatı katındaki çantanın içinde 2 kilo bonzai ile hassas terazi ele geçirildi. Evde bulunan A.Ş ve N.V. gözaltına alınırken, polis firari şüpheli M.V.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-İçinde uyuşturucu çıkan çantadan görüntüler
-Polisin çantayı çatıdan alması
-Polisin çantanın içerisindeki uyuşturucuyu göstermesi
-Dedektör köpek Larissa’nın arama yapması
-Genel ve detay görüntüler

Haber: Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)- 

===================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!