Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 15 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Trafik kazası sonrası çıkan kavgaya 3 gözaltı (2)
1)SİLİFKE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 Mayıs’ta meydana gelen çift taraflı trafik kazasının ardından bu kazada Irak vatandaşına saldırı olayı ile ilgili yayımlanan haber ve paylaşımlar üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılması ihtiyacının hasıl olduğunu duyurdu. Başsavcılık yaptığı yazılı açıklamada, “Mersin il sınırlarında 13 Mayıs 2021 tarihinde meydana gelen çift taraflı trafik kazası sonrası taraflar arası yaşanan tartışmada Irak vatandaşı M.M.K.’nin şüpheliler F.O., M.B. ve S.O. tarafından darp edilmesi ile ilgili mülhakatımız Anamur Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal soruşturma işlemlerine başlanılarak şüpheliler gözaltına alınmıştır. M.M.K’nin alınan doktor raporunda vücudunda kemik kırığı bulunduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı tespit edilmiştir. Şüphelilerin Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ifade alma işlemleri devam etmekte olup soruşturma işlemleri titizlikle yürütülmektedir” dedi.

Soner AYDIN-Mithat ÜNAL/MERSİN,(DHA)

=================================
2)ÇALIŞMA YAPTIKLARI SU KUYUSUNDA CESETLERİ BULUNAN 3 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

ADANA’nın Kozan ilçesinde, dalgıç pompa yerleştirmek için girdikleri su kuyusunda cansız bedenleri bulunan Salim Sarı (36), Mehmet İşlek (43) ve Hasan Sönmez (51), düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
İlçeye bağlı Taş Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde Salim Sarı, babasının evinin yakınında bulunan 12 metre derinliğindeki su kuyusuna dalgıç pompa yerleştirmek için arkadaşı Mehmet İşlek ve Hasan Sönmez ile birlikte kuyunun bulunduğu bölgeye gitti. Dalgıç pompayı merdivenle kuyuya indiren 3 arkadaştan haber alamayan yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. Kuyunun içerisine bakılması için bölgeye CANKUR ekipleri çağrıldı. Bölgeye gelen kurtarma ekipleri, teçhizatlı kıyafetleri giyerek su kuyusuna indi. Sarı, Sönmez ve İşlek’in hareketsiz olduğunu gören ekipler, 3 arkadaşı, içerisinde az miktar su bulunan kuyudan çıkarttı. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede 3 arkadaşın da yaşamını yitirdiği belirlendi. Sarı, İşlek ve Sönmez’in cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin kuyuda yaptığı çalışmada metan gazı tespit edildi.
Metan gazı zehirlenmesi nedeniyle öldükleri düşünülen 3 arkadaşın cenazeleri, yakınları tarafından morgdan alınarak Kozan Asri Mezarlığı’na getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Salim Sarı, Mehmet İşlek ve Hasan Sönmez’in cenazeleri, ailelerinin gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Görüntü Dökümü
—————————-
– Cenaze namazlarının kılınması
– Helallik alınması
– Tabutların mezarlığa taşınması
– Ölenlerin sağlık fotoğrafları
**ARŞİV**
– Cankur ekiplerinin kuyuya inmesi
– Ekiplerin kuyudan ölenleri çıkarması
– Kuyudan çıkartılanların sedye ile taşınması

Reklam Alanı

SÜRE:04’29” BOYUT: 502 mb
Haber-Kamera: Ali GÖKDAL/KOZAN(Adana),(DHA)
===================================================

3)EDİRNE’DE, DOLU VE SAĞANAK  ETKİLİ OLDU

EDİRNE’de, akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış ve dolu cadde ve sokakları göle çevirdi.
Edirne’de akşam saatlerinde şiddetli yağış ve ardından gelen dolu yağışı etkili oldu. Şiddetli yağışla birlikte cadde ve sokaklar kısa sürede göle döndü. Yağmura yakalananlar saçakların altına sığınırken, göle dönen yollarda araçlarıyla seyir halinde olan vatandaşlarda zor anlar yaşadı. Yağmurun şiddetini artırıp bazı bölgelerde  dolu ile birlikte yağması ise özellikle üreticiler arasında tedirginlik yarattı.
Meteoroloji yetkilileri yağmurun gecede etkili olacağını söyledi. 

Görüntü Dökümü
—————————
– Selimiye manzarasıyla yağmur yağışı
– Yağmurdan saçak altlarına sığınanlar
– Dolu yağışından detay
– Trafikte yoğun yağış altında araçların ilerlemesi
– Dolu detayı
– Atatürk heykeli manzarasıyla dolu yağışı
– Yağmurda yürüyen vatandaş
– Araçların trafikte ilerlemesi
– Yoğun yağış görüntüsü
– Edirne’nin caddelerinden detay
– İtfaiye aracının yağmurda ilerlemesi

Haber – Ali Can ZERAY-Resul ORUÇOĞLU / EDİRNE, (DHA)

==================================================

4)TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

KAYSERİ’de M.Ş., henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı arkadaşı Yavuz Bişgin’i (55) bıçaklayarak öldürdü.
Olay, Melikgazi ilçesi Gültepe Mahallesi Toprakkale Sokak’taki müstakil evde meydana geldi. M.Ş. ile arkadaşı Yavuz Bişgin arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. M.Ş., kavga sırasında mutfaktan aldığı bıçakla Bişgin’i boynundan bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yavuz Bişgin, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Bişgin, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. M.Ş. ise, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü
—————————
-Olay yeri
-Genel detay
Süre:81 MB
Haber-Kamera:Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ,(DHA)

==================================================

5)TORUNUYLA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

ANTALYA’da 6 yaşındaki torunu Çınar ile bir başına yaşam mücadelesi veren Eşref Merkavul (53), çalışamadığı için kirasını ödeyemeyince sokakta kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Merkavul, “Kirada oturuyorum ama ödeyemediğim için ev sahibim evden çıkartmak istiyor” dedi.
Kepez ilçesinde yaşayan Eşref Merkavul’un hayatı geçen 6 senede kabusa döndü. Önce oğlu E.M., oğlu Çınar’ı bırakıp evden ayrıldı, ardından eşi N.M. cezaevine girdi. Torunuyla bir başına kalan Merkavul, geçimini sağlayabilmek için sokaklarda tükenmez kalem satmaya başladı. İşleri istediği gibi gitmeyen Merkavul, bir süre sonra torunuyla birlikte yaşadığı evinin kirasını ödeyemez hale geldi. Ev sahibinin mayıs ayı sonunda evden çıkmasını istediği Merkavul, torunuyla birlikte sokakta kalma tehlikesi yaşıyor.
Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan Eşref Merkavul, “Eşim cezaevinde, oğlum evlendi, torunumu bana bırakıp gitti. Geçimimi seyyar olarak kalem satarak sağlıyordum. Ama şu an çalışamıyorum” dedi. 
Kirasını ödeyemediğini, ev sahibinin evden çıkmasını istediğini belirten Mervakul, “Çok zor durumdayım. Allah kimseyi bu vaziyete düşürmesin. Yardımseverlerden destek bekliyorum” diye konuştu.

Görüntü Dökümü
—————————
– Eşref Merkavul ve torunundan detay
– Eşref Merkavul’un yaşadığı evden görüntüler
– Genel detaylar
– Eşref Merkavul röp
Haber-Kamera: Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) 

=========================================

denizli escort

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!