Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ -16

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) TOKAT’TA TAKSİ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 6 YARALI

TOKAT’ın Erbaa ilçesinde taksi ile otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, saat 20.00 sıralarında ilçeye bağlı İverönü köyü yakınlarında yaşandı. İverönü köyünden Erbaa istikametine seyir halinde olan Mustafa Çınar (32) yönetimindeki 60 KB 220 plakalı otomobil karşı yönden gelen İsmail Yılmaz (46) yönetimindeki taksi ile çarpıştı. Kazada araçların sürücüleriyle birlikte Umut Erarslan (33), Salih Erarslan (26), Fevzi Çınar (64) ve Alaattin Demir (52) yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Görüntü Dökümü
———————
-Kaza yerinden görüntüler 

Haber: İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) 

==========================================

2) AĞRI DAĞI’NDAN GELEN SEL IĞDIR-NAHÇIVAN KARAYOLU’NDA HASARA NEDEN OLDU

Reklam Alanı

AĞRI Dağı’ndan sel suları ile birlikte gelen çamur ve kayalar Iğdır-Nahçıvan Karayolu’nu ulaşıma kapattı. Bölgeye sevk edilen İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Meteoroloji 12’nci Bölge Müdürlüğü tarafından bölgede kuvvetli rüzgar, fırtına ve sel uyarısı yapılan Iğdır’da 09.30 sıralarında korkulu anlar yaşandı. Yaklaşık 30 dakika yağan yağmur kent merkezi ilçe ve köylerinde etkili oldu. Aralık ilçesi Gödekli köyü mevkiinde Ağı Dağı’ndan sel suları ile birlikte gelen çamur ve dev kayalar Iğdır ile Nahçivan karayolunda hasara neden oldu. Bazı araçlar çamura saplandı. Tonlarca çamur ve kayalar nedeniyle Nahçivan karayolu ulaşıma kapandı. Dilucu Sırın Kapısı’na yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta olan yolun onarım ve temizlenmesi için bölgeye giden Özel İdare ekipleri çalışmalarına başladı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Özkan AYDIN / IĞDIR, (DHA)

================================

3) BAKAN KASAPOĞLU MUŞ’TA SPOR TESİSLERİ SÖZÜ VERDİ

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Muş’ta, gençlere spor tesisleri sözü verdi. Kasapoğlu, yapımı devam eden tesisler hakkında bilgi verirken, projeler konusunda da açıklamalarda bulundu. 
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Muş’a geldi. Sultan Alparslan Havalimanında karşılanan Kasapoğlu, Valiliği ziyaret etti ve şeref defterini imzaladı. Bakan Kasapoğlu, Vali İlker Gündüzöz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya ve kentin protokolü ile il değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonrasında Muş Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Kasapoğlu, gençler tarafından coşkulu şekilde karşılandı.
KASAPOĞLU, GENÇ SPORCULARLA BULUŞTU
Tarihi Murat Köprüsü’nü gzen Kasapoğlu, Sultan Alparslan Parkı’nda yaptığı incelemelerin ardından genç sporcularla bir araya geldi. Burada gençlerin isteklerini dinleyen Kasapoğlu, ellerinden gelen desteği sağlayacağını söyledi.
Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, “Muş, tarih ve medeniyet demek aynı zamanda dinamik bir genç nüfus demek, o yüzden gençlik projeleri noktasında yeni bir aşamaya geçiyoruz. Gerek gençlik merkezlerimiz, gerek gençlik kamplarımız ile tüm Türkiye’den gençlerin bir araya geleceği, Malazgirt’teki gençlik kampı projelerimizin başlıcalarından biri, bunlarla birlikte inşallah gençlik çalışmalarımıza yeni bir dönem geçmiş oluyoruz” diye konuşu.
Muş’un ilçelerinde yeni gençlik merkezleri yapacaklarını belirten Kasapoğlu, “Gençlerimizin bu anlamda donanımlı olması noktasındaki çabalara en büyük desteği buralardan veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Spor, pek çok branşı, hem sporu tabana yayma hem de sporda başarıyı artırma yönünde desteklediğimiz bir konudur” dedi.  
Murat Nehri kıyısında Valiliğin su sporları ile ilgili bir planının var olduğunu hatırlatan Kasapoğlu, “İnşallah ona da en kısa zamanda başlayacağız. Bununla birlikte stadyumumuzda bitiyor. O bölge komple bir spor vadisi olacak. O bölgenin hemen yanı başına dışarıdan gelen öğrencilerin de eğitimlerine devam edebileceği tüm tesisleriyle birlikte bir spor lisesi yapacağız, Muşumuza hayırlı olsun” diye konuştu.
KURTİK DAĞI’NA KAYAK MERKEZİ İÇİN TALİMAT VERİLDİ
Uçak ile yaptığı seyahat sırasında Muş’un Kurtik Dağı’nda halen kar mevcut olduğunu ifade eden Kasapoğlu, “Uçakla geçerken Kurtik dağında bazı kesimlerde halen kar olduğunu gördük. Orada yıllardan beri konuşulan kayak merkeziyle ilgili bir konu var, onunda ilk etap projesi için 25 milyon liralık bir çalışmayı da talimatlandırdım. Onunda Muş için, sporseverler için hayırlı olmasını diliyorum. Çünkü burada ciddi bir kayak turizmine yönelik potansiyel olmakla birlikte kayak sporunda da çok yetenekli gençler var. Onları hızlı bir şekilde bu sürece dahil edeceğiz. Kendilerini geliştirecekler. İmkanları artıracağız. Yine diğer kayak imkânları ile ilgili 2 kilometrelik bir pisti inşa ediyoruz. Bununla birlikte semt sahaları, futbol, basketbol, voleybol, tenis kortları ve belli bir ölçeğin üstündeki ilçelerimizde yüzme havuzları ile birlikte inşallah sporu ve gençliğe yeni bir ivme kazandırarak yukarılara taşıyacağız” dedi. 
Yaptığı açıklamasında son olarak Kasapoğlu, “Muş belediyesi ile birlikte yapacağımız 14 kilometrelik bisiklet yolunu da inşallah en kısa zamanda ilimize kazandıracağız. Antrenman salonları, semt sahaları, atletizm, jimnastik, yüzme, basketbol, voleybol, futbol gibi her alanda imkân bulan erişilebilirlik fırsat eşitliğinin en üst düzeyde olduğu bir çalışma modelini de yeni bir aşamaya getirmiş olacağız” diye konuştu.
Bakan Kasapoğlu,  gazetecilere yaptığı açıklamalar sonrasında kentten ayrıldı.

Görüntü Dökümü
—————–
-Kasapoğlu’nun ziyaretlerinden detaylar
-Kasapoülu’nun Tarihi Murat Köprüsünde fotoğraf çekinmesinden detaylar
-Kasapoğlu’nun gençlerle buluşmasından detaylar
-Kasapoğlu’nun açıklamasından detaylar

 Haber ve Kamera: Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA)

==========================================

4) GENÇ KADININ ARKA CEBİNDEKİ CEP TELEFONU ALIP KAÇAN ŞÜPHELİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

BURSA’da çalıştığı iş yerinin kapısından girmeye çalışan Didem Turan’ın (21) arka cebinde bulunan cep telefonunu alıp kaçan şüpheli, güvenlik kameralarınca görüntülendi. Şüphelinin arkasından bir süre giden ancak yakalayamayacağını anlayınca polise ihbarda bulunan Turan, “Çok korktum. 5 senedir buradayım ilk defa böyle bir şey gördük. Cep telefonunu geçen yıl 3 bin 100 liraya almıştım. Şüphelilerin yakalanmasını istiyorum.” dedi.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Nalbantoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Atatürk Caddesi’nde bir pastanede çalışan Didem Turan (21), iş yerinin kapısına geldiği sırada arkasından yanaşan iki kişiden biri arka cebinde bulunan cep telefonunu alıp kaçtı. Koşarak uzaklaşan şüphelinin arkasından bir süre giden ancak yakalayamayan Didem Turan, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerinde gelen polis, çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek, şüphelinin eşkalini belirledi. Şüphelilerin kaçış güzergahını belirleyen polis çalışma başlattı.
‘5 SENEDİR BURADAYIM İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜK’
Olayın ardından büyük korku yaşayan Didem Turan, “İş yerime girerken kapının önünde cep telefonumu arka cebimden alıp kaçtı. Sonra peşinden gittim fakat yetişemeyince geri döndüm. Yanımdan geçen diğer adamla beraberlermiş ama ben bunu görmediğim için ‘Abi bu kaçan kişiyi tanıyor musun?’ dediğimde bana tanımadığını söyledi. Çok korktum. 5 senedir buradayım ilk defa böyle bir şey gördük. Cep telefonunu geçen yıl 3 bin 100 liraya almıştım. Şüphelilerin yakalanmasını istiyorum.” diye konuştu.
KAPKAÇ ANI GÜVENLİK KAMERASINA
Kapkaç anı ise çevredeki güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Didem Turan’ın iş yerinin kapısını açtığı sırada arkasından yaklaşan iki kişiden birinin bir anda hızlanması, Turan’ın arka cebinde bulunan cep telefonunu alarak kaçması ve bunu fark eden genç kadının şüpheliyi kovalaması görülüyor.

Görüntü Dökümü
————————————————
-Kapkaç anı güvenlik kamerası
-Didem Turan’ın pastanede çalışması detay
-Didem Turan detay
-Didem Turan röportaj

Haber-Kamera: İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)

================================================

5) ADIYAMAN’DA, KAMYONET YANDI

ADIYAMAN’ın Besni İlçesinde seyir halinde alev alan kamyonet kullanılmaz hale geldi.
Yangın, gece saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Mahallesi’nde meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında Cumali Aktaş idaresindeki 01 BLP 18 plakalı kamyonetin motor bölümü alev aldı. Kamyoneti park eden sürücü Cumali Aktaş, alevleri söndürmek istedi ancak başarılı olamayınca itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında kamyonet kullanılmaz hale geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————–
– Olay yeri
– İtfaiye ekiplerinin yanan kamyonete müdahalesi
– Yanan kamyonetin söndürülmesi
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mustafa ÖNDOĞAN-ADIYAMAN-DHA)

============================================

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ POLİS KONTROL NOKTASINA DALDI: 1’İ POLİS 3 YARALI

KOCAELİ’nin Derince ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı otomobil, polis kontrol noktasında bulunan 4 araca çarptı. Kazada, biri denetim yapan  polis olmak üzere 3 kişi yaralandı.
Kaza 22.30 sıralarında D-100 Karayolu Derince liman ışıkları mevkiinde meydana geldi. Ankara yönünde ilerleyen Erkan Özkol idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol üzerinde bulunan denetim noktasındaki 2 otomobile ve 2 polis aracına çarptı. Denetim noktasındaki diğer polislerin telsizden durumu bildirmesi üzerine bölgeye acil sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kaza nedeniyle yaralanan polis memuru Halit Yeşil ile ismi öğrenilemeyen iki kişiyi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki htanelere kaldırdı.
Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan D-100 karayolu araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Erkan Özkol’un 233 promil alkollü olduğu belirlendi. Alkollü sürücü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
—————–
– Olay yerinden görüntüler
– Polis ekiplerinin çalışmaları
– Detaylar

Haber-Kamera: Alişan KOYUNCU/DERİNCE(Kocaeli),)(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!