Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 17

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

CİNNET GEÇİRDİ DEHŞET SAÇTI: BABASINI ÖLDÜRDÜ, ANNESİYLE BİRLİKTE 6 KİŞİ VE 3 JANDARMAYI VURDU (4)- YENİDEN

İZMİT’te psikolojik sorunları olan Edip Bayram (33) babasını öldürüp, annesi ve ağabeyini rehin aldı. İkna edilmeye çalışıldığı sırada 3’ü jandarma 9 kişiyi yaralayan Edip Bayram, özel harekat polisleri tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. 

Olay saat 18.00 sıralarında İzmit Bayraktar Mahallesi Celal Sokak üzerinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Edip Bayram, evdeki pompalı tüfekle babası Ali Bayram’ı vurdu. O sırada evde olan annesi Seher Bayram ve ağabeyi Eyüp Bayram’ı da rehin alan Edip Bayram, elindeki tüfekle etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Edip Bayram, ekipler gelmeden önce yan binada yaşayan kuzenleri Hüseyin Bayram ve Cafer Bayram’ı da yaraladı. 

3 JANDARMA YARALANDI 
Edip Bayram, olayın yaşandığı eve gelen jandarma ekibine de ateş açtı. Saçmalarla yaralanan 1 astsubay ve 2 uzman çavuş, ekip aracını binanın önünde bırakarak yaralı halde bölgeden uzaklaştı. Jandarma ekibinin destek istemesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralanan jandarmalar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, takviye gelen jandarma ekipleri de Edip Bayram’ı yakalamak için çalışma başlattı. Saldırganın dışarıdaki jandarma ekiplerine ateş etmeye devam etmesi üzerine, polis özel harekat ekiplerinden destek istendi. 

BACAĞINDAN VURULARAK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 
Jandarmanın müzakereleri sırasında evden rastgele ateş açmaya devam eden Edip Bayram, komşusu Ercan Aslan ve muhtar Ali Cevat Tomurdur’u da hafif şekilde yaraladı. Olay yerine gelen polis özel harekat ekipleri, olayın yaşandığı evi kuşatarak içeri girdi. Özel harekatçılara ateş açan Edip Bayram, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yakalanan saldırgan, zırhlı araç içerisinde çatışma bölgesinden çıkarıldıktan sonra ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Eve giren polis özel harekat ekipleri, rehin alınan anne Seher Bayram ve ağabey Eyüp Bayram’a ulaştı. Yaralı olarak bulunan anne ve oğul ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Bacağından vurularak etkisiz hale getirilen saldırgan Edip Bayram, hastaneye kaldırıldı. Edip Bayram’ın 2006 yılında ise amcasını silahla vurarak öldürdüğü, yaşının küçük olması nedeniyle bir yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi. Edip Bayram tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alınacak. 
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
– Olay yerinden görüntüler 
– Jandarma ekiplerinin çalışmaları 
– Polis özel harekatın bölgeye gelmesi 
– Evin bulunduğu noktadan gelen silah sesleri 
– Şüphelinin yakalanması 
– Detay 

Reklam Alanı

HABER-KAMERA: Dinçer AKBİR/İZMİT(Kocaeli),(DHA)

================================

İNCİRLİK HAVVA ÜSSÜ ÖNÜNDE İSRAİL PROTESTOSU

ADANA’da bir araya gelen 27 sivil toplum kuruluşu, İsrail’in Doğu Kudüs ve Gazze’deki saldırılarını İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı önünde basın açıklaması yaparak protesto etti. 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) öncülüğünde bir araya gelen 27 sivil toplum kuruluşunun üyeleri, Doğu Kudüs ve Gazze’deki saldırıları protesto etmek için Asri Mezarlık önünde toplandı. Daha sonra araç konvoyu ile slogan atıp, Filistin bayrağı sallyarak İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı önüne geldi. Grup adına konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, Filistin’deki saldırıların Müslümanlık adına kabul edilemez olduğunu belirterek, “Eğer Filistin’de hiçbir Müslüman kalmasa, İslam dünyasında, Türkiye’de, Azerbaycan’da, İstanbul’da hiçbir kardeşimiz kalmasa bile Allah’ın izniyle nasıl Kabe’yi yok etmek için giden filleri Rabbimiz ebabil kuşları aracılığıyla yok ettiyse, Filistin coğrafyasındaki dünyanın en büyük terörist gurubu olan İsrail’i de yok edecektir” dedi.

Eylemin sonunda Filistin’de ölenler için Kur’an-ı Kerim okunup ve dua edildi.

Görüntü Dökümü
– Araç konvoyundan görüntüler
– Grubun alana doğru yürümesi 
– İsrail ve ABD bayraklarını çiğnemeleri 
– Kalabalıktan detaylar 
– AGD Başkanı Salih Tuna’nın konuşması 

Haber: Can ÇELİK Kamera: Gülşah ÖZGEN/DANA, (DHA)

=================================

EREK DAĞI’NDAN ‘UÇKUN’ TOPLARKEN YÜKSEKTEN DÜŞEN ALİCAN, AMBULANS HELİKOPTERLE HASTANEYE ULAŞTIRILDI

VAN’ın İpekyolu ilçesinde, uçkun toplamak için çıktığı Erek Dağı’nda dengesini kaybedip, yüksekten düşerek yaralanan 12 yaşındaki Alican Dinler, ambulans helikopterle hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Van’ın İpekyolu ilçesinde, Erek Dağı’nda yetişen ve bölgede ‘yayla muzu’ olarak bilinen uçkun bitkisini toplamaya giden Alican Dinler, dengesini kaybedip, yüksekten düşerek yaralandı. Alican’ın yakınında bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşımın zor olması nedeniyle Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopter yönlendirildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan helikopterle alınan yaralı çocuk, Van Ferit Melen Havalimanı’na getirildi. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Alican Dinler, tedaviye alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Helikopterin içinden görüntüler

HABER: Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)- 

================================

ADIYAMAN’DA KOMŞULAR ARASINDA KAVGA: 7 GÖZALTI

ADIYAMAN’da, iki komşu aile arasında çıkan kavgada 7 kişi gözaltına alındı.

Kavga, akşam saatlerinde Bahçecik Mahallesi’nde meydana geldi. İki komşu arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek, tabanca, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüşen olaya ihbarla gelen polis ekipleri müdahale etti. Polis kavgaya karıştığı belirlediği Mikail. B., Hakan. U., Abdullah. U., Muzaffer. A., Abdullah. S., Mehmet A. ve Musa. A. gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak ardından üzere emniyete götürüldü. Kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Olay yeri
-Polis ekipleri
-Şüphelilerin ekip arabasına bindirilmesi
-Polis aracın gidişi
-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması
-Boş kovanlar
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mahir ALAN -ADIYAMAN-DHA),

=================================

EVİN BAHÇESİNDEKİ YILANI İTFAİYE GÖREVLİSİ YAKALADI

AĞRI’da bir evin bahçesine girerek molozların altına saklanan yılan itfaiye görevlisi tarafından çıkarılarak kavanoza kondu.

Merkez Fırat mahallesinde bir evin bahçesine yılan girdiği ihbarı üzerine Ağrı Belediyesi İtfaiye ekipleri bölgeye gitti. İtfaiye görevlisi elindeki demir çubukla zarar vermeden molozların altına saklanan yılanı çıkararak cam kavanozun içine koydu. Ekipler daha sonra yılanı şehirden uzak bir noktada zarar vermeden doğaya bıraktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Görevlinin yılanı yakalama çalışması
-Demirle yakalanan yılanın götürülmesi

Haber: Ramazan DEMİR / AĞRI, (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!