Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 17

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

CİP ALT YOLA DEVRİLDİ: 2’Sİ ÇOCUK 7 YARALI

TRABZON’un Vakfıkebir ilçesi kırsal bölgedeki üst yolda seyir halinde iken kontrolden çıkarak alt yola devrilen cipteki 2’si çocuk, 7 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Deregözü Mahallesi’nde meydana geldi. M.A.Ç. idaresindeki 61 HG 100 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu seyir halinde bulunduğu üst yoldan alt yola düşerek devrildi. Yöre halkı, kazada araçta sıkışarak yaralanan 2’si çocuk 7 kişinin yardımına koşup, durumu da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kazanın haber verilmesiyle bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkartılarak, ilk müdahalede bulunan yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Kaza yerinden görüntü (Cep telefonu)

HABER: İnan KALYONCU KAMERA: VAKFIKEBİR (Trabzon),(DHA)-

===================================

Reklam Alanı

5’İNCİ KATTAN DÜŞTÜ YAŞAMINI YİTİRDİ

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 5’inci kattaki evlerinin balkonundan dengesini kaybedip düşen Sabri Güner (69), yaşamını yitirdi.

İnegöl’e bağlı Orhaniye Mahallesi’nde oturan Sabri Güner, akşam saatlerinde hava almak için 5’inci kattaki evlerinin balkonuna çıktı. Çevresine bakınan Güner, dengesini kaybedince metrelerce yükseklikten beton zemine düştü. Gürültüyü duyan komşuların haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Güner’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi. Sabri Güner’in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:
-Olay yerinden görüntüler
-Polis ekiplerinin inceleme yapması
-Cenaze yakınlarının gözyaşı dökmesi
-Detaylar

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

===================================

MOTOSİKLETİYLE KÖPEĞE ÇARPIP YARALANDI, 19 GÜN SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde, motosikletle seyir halindeyken aniden önüne çıkan köpeğe çarpan Ramazan Bekçi (28), yola savruldu. Kazada ağır yaralanan Bekçi, tedavi gördüğü hastanede 19 gün sonra yaşamını yitirdi.

Kaza, 27 Nisan günü saat 08.30 sıralarında, Alanya’nın Şekerhane Mahallesi Bostancıpınarı Caddesi’nde meydana geldi. Ramazan Bekçi, kullandığı 07 HVL 52 plakalı motosikletle aniden önüne çıkan köpeğe çarptı. Kazanın etkisiyle motosikletten yola fırlayan kasksız Ramazan Bekçi, yolda sürüklenip başını çarparak, ağır yaralandı. Ramazan Bekçi için çevredekiler, sağlık ekibi çağırdı. Kaza yerine gelen ekipler, Bekçi’yi ilk müdahalesinin ardından ambulansla ilçede bulunan özel bir hastaneye götürdü. Ramazan Bekçi tedaviye alınırken, çarptığı köpek ise kaza yerinde bulunamadı.

19 GÜN DAYANABİLDİ
Ağır yaralı Ramazan Bekçi, 19 günlük yoğun bakım sürecinin ardından bu sabah doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Öte yandan kaza anı, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

ARŞİV GÖRÜNTÜLERLE 

HABER: Burcu MUTLU/ALANYA (Antalya), (DHA)-

==================================

KIRIKKALE’DE FIRTINA NEDENİYLE ÇATILAR UÇTU, AĞAÇLAR DEVRİLDİ

KIRIKKALE’de kuvvetli fırtına nedeniyle bazı işyeri ve evin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına kent genelinde maddi hasara yol açtı.

Saat 16.00 sıralarında kent genelinde görülen toz fırtınası, giderek etkisini arttırdı. Şiddetli fırtına nedeniyle Kaletepe Mahallesi’nde bir inşaatın çatısı uçtu. Uçan çatı, sokaktaki bazı ev ve araçlara zarar verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri sokakta önlem aldı. Şiddetli fırtına nedeniyle Eski Sanayi Sitesi’ndeki bir iş yerinin çatısı uçtu. Kent merkezindeki bazı bölgelerde ise ağaçlar devrildi. Ağacın devrilmesi sonucu maddi hasar gören işletme sahibi Doğan Ocak, “Ufak rüzgârlarla başladı sonra şiddetini arttırdı. Ağaç budandığı için kuvvetini kaybetti ve birden bu manzara oluştu. Bu cadde normalde kalabalık, Allah’tan insan yok. Maddi zararlarla atlattık ama buna şükür” dedi.

Millet Bulvarı’nda şiddetli fırtına nedeniyle büyük bir reklam tabelası eğildi. Polis ekiplerince bulvarın trafiğe kapatılmasının ardından Kırıkkale Belediyesi ekipleri, vinç yardımıyla tabelayı sökmek için çalışma başlattı.

Görüntü Detay:
-Fırtına nedeniyle uçan çatı
-Devrilen ağaç
-İşyeri sahibi Doğan Ocak röportaj
– Eğilen reklam tabelasının
-Detaylar

Haber-Kamera: Burak CAN/KIRIKKALE,(DHA)

=====================================

MUĞLA’DA, TRAFİK EKİPLERİNDEN DRONE DESTEKLİ DENETİM

MUĞLA’da, Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde drone destekli denetim yapıldı. Denetimlerde HES kodu, izin belgesi, maske ve mesafe kontrolleri yapıldı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Bölge Trafik Müdürlüğü ekiplerince, Menteşe ilçesinde Muğla- Antalya ve Muğla- Denizli kara yolunda  drone destekli denetim yapıldı. Denetimlerde, seyahat eden vatandaşların izin ve seyahat belgeleri kontrol edilirken, sürücü ve yolcuların izin ve seyahat belgeleri kontrol edildi, HES kodu sorgusu yapıldı. Tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde denetimlerini aralıksız sürdüren ekiplerce, kurallara uymayan kişilere ceza kesildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Denetimlerden detay
-Drone görüntüsü
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera:Aykut KURT/MUĞLA,(DHA)

=====================

REKLAM TABELASINDA MAHSUR KALAN YAVRU KEDİ İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI

KIRIKKALE’de bir iş yerinin reklam tabelasının içerisinde mahsur kalan yavru kedi, Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Zafer Caddesi üzerinde bir iş yerinin reklam tabelasının içerisinden kedi sesi duyan esnaflar, durumu Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tabelayı elektrikli testere ile keserek yavru kediyi bulunduğu yerden kurtardı. Sağlık durumunun iyi olduğu görülen kedi, daha sonra hayvan barınağına teslim edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Kedinin kurtarılma anları

HABER: Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!