Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 18

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

CİNSEL SALDIRI ZANLISI, ‘KARLOS’TAN KURTULMAK İÇİN BAŞINA SERT CİSİMLE VURMUŞ
 
BURSA’da, yaya olarak evine giden F.D.’yi (39), ağzını kapatarak ormanlık alana götürüp cinsel saldırıda bulunmaya çalışan Mehmet Ali Ayan’ı (35) ayağından ısırarak yakalayan ‘Karlos’ isimli köpeğin sahipleri, yaşananları anlattı. Karlos olmasaydı şüphelinin yakalanmasının zor olacağını belirten Murat Solmaz, “Şüpheli, Karlos’tan kurtulmak için başına sert bir cisimle vurmuş, olaydan sonra fark ettik. Biz orada olmasaydık da Karlos aynı tepkiyi verecekti” dedi.

Olay, salı günü merkez Yıldırım ilçesi, Yiğitler Mahallesi Otosansit mevkisinde meydana geldi. Evine doğru yürüyen F.D.’nin arkasından gelen Mehmet Ali Ayan ve yanındaki kimliği belirsiz kişi, aniden kadının ağzını kapatıp, sürükleyerek ormanlık alana götürdü. Şüpheliler, F.D.’ye cinsel saldırıda bulunmaya kalktı. Bu sırada F.D.’nin çığlıklarını duyan bölge esnafı, yardıma koştu. Esnafın geldiğini gören şüpheliler, koşarak kaçmaya başladı. Esnaftan bazıları F.D.’ye yardım ederken, diğerleri ise şüphelilerin peşine düştü. Şüphelilerden Mehmet Ali Ayan bir iş yerine girmeye çalıştı. Bu sırada buradaki esnafa ait ‘Karlos’ adlı köpek, şüpheliyi bacağından ısırdı. Yere düşen Mehmet Ali Ayan, esnaf tarafından yakalandı. Esnafın etkisiz hale getirdiği şüpheli, gelen polis ekipleri tarafından teslim alındı.

Gözaltına alınan Mehmet Ali Ayan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Mehmet Ali Ayan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin savcılıktaki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Mehmet Ali Ayan ifadesinde, “Ben kimseye tecavüz etmeye çalışmadım. Yolda yürürken birden iki kişi beni kovalamaya başladı. Onlar beni kovalayınca ben de korkup kaçtım. Kimseye bir zararım dokunmadı. Onlar bana saldırdı. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

‘BİZ ORADA OLMASAYDIK DA AYNI TEPKİYİ VERECEKTİ’

Olaydan sonra şüphelinin yakalanmasında büyük bir rol oynayan Karlos’un sahipleri Veysi Solmaz ile Murat Solmaz hem o gün yaşananları hem de kahraman köpekleri Karlos’u anlattı. Karlos’un saldırgan bir hayvan olmadığını ama o gün içgüdüsel olarak şüphelinin peşine düştüğünü ifade eden Murat Solmaz, “Karlos yaklaşık 6 aydır bizimle. Karlos normalde insanlara saldırgan bir köpek değil. Pitbull ırkını saldırgan sanıyorlar ama bu tamamen nasıl yetiştirdiğinize bağlı. Karlos sahibine çok düşkün bir köpek, bizi dinler. Olay günü ağabeyim saldırganın peşinden koştuğu için Karlos’da saldırganı kovaladı. Yaklaşık 80 metre kadar kovaladıktan sonra şüpheliyi bacağından ısırdı. Olay bittikten sonra Karlos’un kafasında bir yara olduğunu fark ettik. Şüpheli hayvanın başına sert bir cisimle vurmuş, biz tedavisi yaptırdık. Karlos o gün çok önemli bir kahramanlık gösterdi. Karlos daha önce benzer bir olay yaşamadı hiç. Kimseye saldırmadı, öyle bir ortamı da olmadı. Bundan sonra da Karlos’un benzer bir durumda aynı tepkiyi verecektir inanıyorum. Normalde de Karlos’u çok severdim ama bu olaydan sonra hayvanıma karşı sevgim bir kat daha arttı. Bize gurur verici bir şey yaşattı. Ben ilk defa birine saldırdığını gördüm. Belki biz orada olmasaydık da aynı tepkiyi verecekti. Tamamen içgüdüsel olduğunu düşünüyorum. Karlos o gün şüpheliyi ısırarak hızını durdurdu bu sayede biz de şüpheliyi yakaladık” dedi.

Reklam Alanı

‘KARLOS OLMASAYDI KAÇACAKTI’

Olaydan sonra mağdur F.D. ile de görüşen Veysi Solmaz da, F.D.’nin son durumu hakkında bilgi verdi. F.D.’nin psikolojik olarak iyi bir durumda olmadığını ifade ederek bu süreçten sonra da F.D. ve ailesiyle görüşmeye devam edeceklerini söyleyen Solmaz, şüphelinin Karlos sayesinde yakalandığını kaydetti. Solmaz, “F.D. ile olaydan sonra görüştüm. Allah sabır versin, psikolojik olarak hiç iyi değildi. Çok ağlıyordu çok zedelenmiş. Ailesi de kendisine sürekli destek oluyordu. Biz bu olaydan sonra da görüşmeye devam edeceğiz. Aramızda bir bağ oluştu. Karlos eğer o adamı yavaşlatmasaydı belki kaçabilecekti. Onun aşağıya atlaması benim arkasından atlamam bir işe yaramayabilirdi. Karlos onu yavaşlattı ve ben de bu sayede yakaladım” ifadelerini kullandı.
Görüntü Dökümü
-Karlos’dan detaylar
-Veysi Solmaz’ın, Karlos’u beslemesi
-Murat Solmaz röportaj
-Veysi Solmaz röportaj 
Haber: Derya EVREN – Kamera: İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)

=====================

ŞIRNAKLI AİLELERİN HDP ÖNÜNDEKİ EYLEMİNDE 30’UNCU HAFTA

ŞIRNAK’ta, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, HDP il binası önündeki eylemlerini 30’uncu haftada da sürdürdü. 7 yıl önce 15 yaşındayken teröristler tarafından kaçırılan oğlu Metin için eyleme katılan Ömer Üstek, “Kürtlük ile herkesi kandırdılar. Yalan söyledilerö dedi.

Şırnak’ta çocukları ve yakınları PKK’lı teröristlerce kaçırılan aileler, şehit ve gazi yakınları ile kadınlar, Şehit Üsteğmen Mehmet Esin Caddesi’nde yürüyüş yaparak, ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütünü protesto etti. Güvenlik önlemleri eşliğinde HDP il binası önüne gelen kadınlar, HDP’ye ve terör örgütü PKK’ya tepkilerini dile getirdi. PKK’lı teröristlerce dağa kaçırılan çocuklarının fotoğraflarını taşıyan aileler, ‘Kahrolsun PKK, iş birlikçi HDP’ ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ ‘Türk Kürt kardeştir, PKK kalleştir’ sloganları attı.

‘KÜRTLÜK İLE HERKESİ KANDIRDILAR’
Terör örgütü PKK tarafından 7 yıl önce 15 yaşındayken kaçırılan oğlu Metin için eyleme katıldığını söyleyen Ömer Üstek, “Çocuğum için bu yürüyüşü yapıyorum. Oğlumu nasıl götürmüşlerse öyle geri getirsinler. Biz biliyoruz ki HDP götürdü. Üstelik biz Kürt’üz diyorlar. Kürtlük ile herkesi kandırdılar. Yalan söylediler. Ben kendi davamdan vazgeçmeyeceğim. Ben devletimin yanındayım. Oğlum bana acıyorsa evine geri gelir” dedi.

‘YAŞADIĞIM SÜRECE HDP ÖNÜNE GELECEĞİM’
Anne Emine Üstek ise yaşadığı sürece HDP binası önüne geleceğini ifade ederek, “Oğlumu getirsinler. Allah’tan umudumu kesmiyorum. Oğlum ölmemişse annesine geri gelecek. Bıraksınlar oğlum gelsin. Metin, oğlum, neredeysen evine geri gel” dedi.

‘KANDİL’DE BİZİ ARTIK İYİ DUYSUN’
Yakınlarını teröre kurban veren Hatice Atan ise terör örgütü PKK ve HDP’ye yönelik mücadelelerini sürdüreceklerini belirterek, Allah’ın izni ile annelerimiz evlatlarına kavuşuncaya kadar, onların yüreğindeki hasret dininceye kadar biz haklı mücadelemize devam edeceğiz. Biz buradayız, biliyoruz birileri rahatsız oluyor. Rahatsız olsunlar. Biz tek başımıza da olsak buranın önüne gelip çocukların hesabını sormaya devam edeceğiz. Herkes burada devletini seviyor. Ben Güneydoğu’daki bütün kadınlarımıza sesleniyorum, onlar da HDP binasının önüne gitsinler. Onlar da evlatlarının haklarını sorsunlar. Biz buradayız, onların yanındayız. Annelerin yüreğine artık bahar gelsin istiyoruz. Kandil’de bizi artık iyi duysun. Onların kökü kuruyuncaya kadar, onlar bitinceye kadar artık onların karşısında sadece askerimiz, polisimiz, korucularımız değil, artık elinde silah olmayan yürekli kadınlar var. Biz onlara hesap soracağız” dedi.

Görüntü Dökümü
———
Yürüyüşten görüntü 
Sloganlar 
Açıklamalar 
Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)

=================

UZMANINDAN ‘NAVİGASYON’ UYARISI: GÜVENLİ SÜRÜŞ İÇİN CİHAZI DOĞRU KONUMLANDIRIN
 
İZMİR’in Bornova ilçesinde, ani şerit değiştirince yanından geçen TIR’ın dorsesine çarpan otomobilde yaşamını yitiren Melek Aslan’ın yerde açık olarak bulunan cep telefonunda Işıkken’teki bir adresin programlanmıştı. İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri Uzmanı Mustafa İmece, araç kullanırken navigasyon cihazlarının doğru konumlandırılması gerektiğini söyledi.

Buca’dan Bornova yönüne giden Melek Aslan’ın (32) kullandığı 35 AIE 031 plakalı otomobil, dün saat 22.00 sıralarında, Işıkkent Kavşağı’nda ani manevra ile sağ şeride geçip F.Ç. (42) yönetimindeki 20 P 1828 plakalı TIR’ın 20 P 1829 plakalı dorsesine arkadan çarptı. Otomobil sürücüsü Aslan yaşamını yitirirken, yanındaki Samet Hafızoğlu (33) ağır yaralandı. Kazanın ardından otomobilde yapılan incelemede, otomobil sürücüsü Aslan’ın cep telefonu yerde navigasyonu Işıkkent’teki bir adrese gitmek üzere ayarlanmış şekilde açık olarak bulundu. Aslan’ın navigasyona baktığı sırada Işıkkent Kavşağı’nı kaçırdığını fark edip, aniden sağ şeride geçmek için manevra yapınca TIR’ın dorsesine çarptığı ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, sürücülerin araç seyir halindeyken navigasyon cihazlarının nasıl kullanılması gerektiği sorusunu da akıllara getirdi. İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri Uzmanı Mustafa İmece, gvenli sürüş için navigasyon cihazlarının doğru konumlandırılması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“Navigasyon cihazlarımızı araçların içine konumlandırırken, çevresel bakışımızın içinde olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Sürücüler maalesef cihazları bu şekilde konumlandırmadıkları için seyir halindeyken navigasyona bakmak için gözlerini yoldan ayırıyorlar. 10 saniyelik bir sürüşte 4 saniye başka bir yere bakıyorsanız, 1 saatlik sürüşte 24 dakika boyunca yola hiç bakmamış oluyorsunuz. Tamamen tehlikeli bir yolculuk yapıyorsunuz. Tam da bu sebeple navigasyon cihazları yoldan gözümüzü ayırmayacağımız bir yerde olmalı. Merkezi bakış pozisyonunda cihazı da daha rahat görmemiz gerekiyor” dedi.

‘ÇEVRİMDIŞI KULLANMAK DAHA GÜVENLİ’
Uygulamalarda yer alan özelliklerin kullanımının da güvenli sürüş için önemli olduğunun altını çizen İmece, “Navigasyon uygulamalarını genellikle çevrimiçi olarak kullanıyoruz. Yani kullanırken belirli bir internet verisine ihtiyacımız oluyor. Ancak internet veri akışının sağlıklı olmadığı noktalardan geçerken bazı sıkıntılar yaşanıyor. Harita bu sebeple kendini güncelleyemediği için sürücü de dönmek istediği sapağı kaçırabiliyor. Bu tarz sorunlar yaşanmaması için bizler, uygulamaların çevrimdışı olarak kullanılmasını öneriyoruz. Çevrimdışı kullanımlarda haritalar önceden indirilmiş oluyor ve GPS sinyaliyle daha gerçek zamanlı işleyiş oluyor. Cihazlarda sesli komutu da sürücülerin daha aktif olarak kullanmalarında fayda var. Sürücünün hedefine yaklaşırken sesli komut özelliği devreye giriyor.”

‘ÖNLERİNE DEĞİL, İLERİYE BAKSINLAR’
Hem sürücünün hem de trafikteki diğer unsurlar için ani ve güvensiz hareketlerden kaçınılması gerektiğini vurgulayan Mustafa İmece, “Herhangi bir sapağı kaçırdığımızda zaten uygulamalar bize hemen yeni rota oluşturuyor. Gitmek istediğimiz noktayı kaçıran sürücülerin hem kendilerini hem de trafikteki diğer unsurları tehlikeye atmalarına gerek yok. Kaçırılan kavşaklar hayatın sonu değil. Ani bir hareketin sonuçları çok daha ağır olabiliyor ve ciddi kazalar meydana geliyor. Sürülere bir diğer tavsiyem de araç kullanırken önlerine değil daha ileriye baksınlar. Böylelikle potansiyel tehlikeyi daha önce görüp ona karşı yapacağınız planma için daha fazla zaman ve mesafeniz olur. Bu da sürüşü daha akıcı ve güvenli hale getirir” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Uzman İmece röportaj
-Mustafa İmece detay görüntü
-Navigasyon cihazından görüntü
-Ani manevra yapan sürücünün öldüğü kazada navigasyon açık kaldı (08/04/21 ARŞİV)
Haber: Tolga TAHÇI – Kamera: Mücahit BEKTAŞ / İZMİR, (DHA)

==================

ADIYAMAN’DA TIR’IN ÇARPTIĞI ARAÇTAKİ 4 KİŞİ YARALANDI
 
ADIYAMAN’da, TIR’la çarpışan hafif ticari araçtaki 4 kişi, yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Adıyaman-Kahta karayolunun 25’inci kilometresinde meydana geldi. Kahta yönünde giden ve sürücüsü öğrenilemeyen 46 ZE 715 plakalı TIR, önünde giden Mehmet Emin İbiş yönetimindeki 02 HH 496 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü ile yakınları Semra, Büşra ve Gazal İbiş yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————–
– Eğitim ve Araştırma Hastanesi
– Ambulansların gelişi
– Yaralılar sedye üzerinde indirilmesi
– Yaralılar acil servise götürülmesi
– Genel ve detay görüntüler
Haber-Kamera: Mahir ALAN -ADIYAMAN-DHA)

=====================

TOKAT’TA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN 2 BİN FİDAN
 
TOKAT’ın Erbaa ilçesinde, Belediye ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından sağlık çalışanları için 2 bin fidan, toprakla buluşturuldu. 

Erbaa Belediyesi’nce Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte sağlık çalışanları adına 2 bin fidan dikildi. Koronavirüs sürecinde önemli mücadele veren sağlık çalışanları için Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki alana badem, selvi, sedir, dut, ıhlamur, akasya ve fıstık ağaçları dikildi. Fidan dikme törenine Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, İlçe Jandarma Komutanı Nasrullah Ülgen, İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan, Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan, İlçe Sağlık Müdürü Faruk Kalkan, Orman İşletme Müdürü İlhan Yazıcı, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile sağlık çalışanları katıldı. Törende 2 bin fidan, toprakla buluşturuldu.

Salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarının anısına fidanları toprakla buluşturduklarını kaydeden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, “Sağlıkçılarımız son 1 yıldır yaşadığımız Covid-19 sürecinde kendi sağlıklarını hiçe sayarak, zor şartlarda gece gündüz demeden görev yaparak tüm dünyaya örnek oldular. Orman İşletme Müdürlüğü’müzle birlikte düzenlediğimiz, sağlık çalışanları anısına hatıra ormanı, fidan dikme etkinliğine katılarak salgınla mücadelede görev şehidi olan hatırasının yaşatılması adına 2 bin dekar alana fidan diktik” dedi.

Erbaa’da koronavirüsle 2 bin 500’e yakın kişinin mücadele ettiğini belirten İlçe Sağlık Müdürü Faruk Kalkan ise “Ülke insanımızın çok güzel hasletleri var. Bunlardan bir tanesi de kadirşinas olmak yani hakkını teslim eder olmak. Bugün toplandığımız bu alan da buna çok güzel örnek. Erbaa belediye başkanımız başta olmak üzere orman müdürümüz bugünün anısına fidan dikim etkinliği tertip etmişler. Bu, kadirşinaslıktır. Bu, kendilerine hizmet eden insanları unutmadıklarını, kendilerine değer verdiklerinin açık bir nişanesidir. Sağlık teşkilatı adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Görüntü Dökümü:
-Fidan dikim etkinliğinden görüntüler
-Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl konuşma
-İlçe Sağlık Müdürü Faruk Kalkan konuşma
Haber-Kamera: İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) 

=====================

LİSE ÖĞRENCİLERİ, KORONAVİRÜS TEST CİHAZI GELİŞTİRDİ

GAZİANTEP Sanko Okulları öğrencileri, Covid-19’dan şüphelenilen durumlarda hastanelere gidilerek PCR veya antikor testi yaptırılmadan önce uygulanabilecek güvenilir, maliyeti daha düşük, yapay sinir ağı kullanılan ve kesin sonuçlar alınabilecek test cihazı geliştirdi. Testte kişiden tükürük testi alınıp, nişasta ile birleştirildikten sonra cihaza konulması ve sonuç alınması, yaklaşık 5 dakika sürdüğü belirtildi.

Özel Sanko Okulları’nda eğitim gören lise öğrencileri Ece Güner, Çiçek Dilara Kaya ve Elif Nida Tahaoğlu, ‘Covid-19’ projeleri ile TÜBİTAK 52’nci Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda bölge birincisi oldu. Finalde Türkiye birinciliği hedefiyle yarışacak öğrencilerin çalışması için patent başvurusu yapılacak.

Sanko Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, “Covid-19 tüm dünyayı etkileyen bir süreç. Öğrencilerimiz de geçen yıl Kasım ayından itibaren Covid-19 ile ilgili nasıl proje yapabiliriz, diye fikirler yürüttüler. Projenin iki boyutu var. Birinci boyut, teşhis boyutu; ikinci boyut ise kanıtlandırma boyutudur. Yapay zeka ve bilgisayar kodlamasıyla sonuçlar doğrulanıyor. Tüm dünyada teşhisler sürüntü testleriyle yapılıyor. Projemizi ocak ayında TÜBİTAK’a ilettik. İlk elemelerden geçtikten sonra bölge finallerine davet edildik. Bölgede biyoloji dalında sağlık ve medikal cihazlar alt dalında bölge birinciliği elde ettik. Yapılan araştırmalarda şu ana kadar tükürük üzerinden bu enzimlerle Covid-19’u teşhis etmeye yönelik akademik bir çalışma olmamış. Kişiden tükürük testi alınıp nişasta ile birleştirildikten sonra cihaza konulması ve sonuç alınması yaklaşık 5 dakika sürüyor. Ev ortamında herkes bunu kolaylıkla uygulayabilecek. Sonucun pozitif çıkması durumunda daha resmi bir teşhis için hastaneye gidilip sürüntü testi verilebilir. Yapay zeka üzerinden çalıştığımız için yüzde 95 seviyelerinde doğru sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu. 

‘İNSANLAR BU TESTİ EVLERİNDE DE YAPABİLECEK’

Test cihazını geliştiren ekipten 11’inci sınıf öğrencisi Çiçek Dilara Kaya, “Covid-19 salgınından yola çıkarak bu projeyi geliştirdik. Bir test cihazı geliştirmek istedik. Şu anda PCR ve antikor testleri var fakat bunlar uzun sürede sonuç veren ve maliyeti yüksek ve acılı testler. Daha kolay uygulanacak bir test düşündük. Tükürüğün kullanılması ile yapılan bir test bu. Aynı zamanda tat ve koku kaybını da buna ekleyerek, yapay zekaya veriler girerek çok güvenilir sonuçlar almak istedik. Güvenilirlik oranımız yüzde 95. Hedefimiz ileride çok daha fazla kişiyle çalışarak yapay zekamıza da on binlerce veri girerek testin güvenilirliğini daha da artırmak. Şu an testimizi derecelendirerek yapıyoruz. İnsanlar bu testi evlerinde de alıp yapabilirler” diye konuştu.

‘TÜKÜRÜKLERE NİŞASTA EKLİYORUZ’

Deneklerden aldıkları tükürüklerin içine nişasta ekleyerek, testleri uygulamaya koyduklarını anlatan 11’inci sınıf öğrencisi Elif Tahaoğlu ise “Deneklerimizden tükürükleri alıyoruz. Laboratuvar ortamında içine nişasta ekliyoruz sonra deneklerimizden bir de tat ve koku testlerimizden tatmalarını istiyoruz. Bu değerleri de yapay zekaya giriyoruz. Yapay zeka test için süreyi çok daha hızlandırıyor ve istatistiksel olarak da çok daha güvenilir. Projemiz için patent başvurumuzu da yapacağız. TÜBİTAK bölge finallerinde birinci olduk, şimdi de Türkiye finallerine gideceğiz. Hedefimiz, bu projemizi tüm dünyaya ulaştırmak. Testimiz deneklerden tükürük alma süreciyle birlikte ortalama 5 dakikada sonuç veriyor” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
– Öğrencilerin çalışmaları
– Yapılan test cihazı
– SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı,Röp
– Çiçek Dilara Kaya ile röp
– Elif Tahaoğlu röp
– Genel ve detay görüntüler

Haber: Ahmet ATAMACA – Kamera:Ahmet KILIÇ-GAZİANTEP-DHA)

==========================

POLİSTEN İZOLASYON ALTINDAKİ BERKAY’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

BOLU’da, polis ekipleri, koronavirüs nedeniyle ailesiyle birlikte ev izolasyonunda bulunan Berkay Cançelik’in doğum gününü kutladı.
Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs nedeniyle ev izolasyonunda bulunan ailenin evde olup olmadığını denetlemek için Alpağutbey Mahallesi’ndeki eve gitti. Polisler, 10 yaşındaki Berkay Cançelik’in doğum gününü de unutmadı. Polisler, aldıkları pasta ile Berkay’a doğum günü sürprizi yaptı. Polislerin sürprizi karşısında sevinç yaşayan Berkay, pastadaki mumları üfledi. Berkay doğum gününü kutlayan polislere teşekkür etti.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Polisin pastadaki mumları yakması
-Berkay’a sürpriz yapılması

Haber: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)

============

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!